Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #30 Dátum: 07 aug 27, 10:22:19 » |
|
Jah eléggé elrontja az openingjét azzal h elmondja ki kit szinkronizál mondjuk ez csak az első 2részben van ha l emléxem Am. van a a4.részben h az akitáknak van ilyen halálos csapásuk nah olyat az Én kutyám nem tud pedig az is Akita xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dante Kazama
Vendég
|
|
« Válasz #31 Dátum: 07 szep 26, 15:45:48 » |
|
Ezt a topicot sem látni sok helyen.
Én is csak mindenkinek ajánlani tudom ezt az anime-t. Nem fogtok cslódni benne. A videókazi amin megvan idősebb, mint én (16 leszek pár hónap múlva), még anyám nézte amikor terhes volt velem. természetesen nagy kedvenc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
barkasz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #32 Dátum: 07 dec 21, 20:34:15 » |
|
Jap, ez egy nagyon zsír kis anime! Vmikor beteg voltam alsótagozatban, és akkor kivettük a tékából Ez elsőt láttam először, a többit meg össze-vissza, mert mindig kikölcsönözték, és úgy kellett vadászni a részeket! Emlékszem nagy móka volt nézni, jó a sztori, és tök szomorú a végén, hogy meghalt ezüstnyíl faterja! :'( De milyeneket rávertek már a grizzlykre, csák norisz megirigyelhetné aa kutyik körbepörgőrúgását
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 21, 20:35:52 írta barkasz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #33 Dátum: 08 márc 01, 03:35:36 » |
|
Ezüst nyíl... Emlékszem erre kissrác koromból... Ezzel a címmel futott egy rajzfilmsorozat a TV-ben... Nem tom egyről beszélünk-e..Igencsak kedveltem ezt a rajzfilmet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hatake Mai
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #34 Dátum: 08 márc 06, 20:54:19 » |
|
WOA Ezüst Nyíl topic ^^ Nekem van egy Ezüst Nyílas oldalam,ha gondoljátok nézéttek meg ^^(linket nemtom lehet-e ide tenni,ha nem akkor egy üziben leírom a címet ^^) Am az Ezüst Nyíl vágatlanban 21 részes,amik egyenként 23 oercesek kb.Anime készült még a fiárol a Ginga Densetsu Weed,az apjárol pedig még csak manga van(Ginga Densetsu Riki) Eléggé kenem a témát,ha kell vmi info szivesen segítek ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #35 Dátum: 08 márc 15, 19:30:02 » |
|
Fúú a jutúbon ( még senkit nem láttam így leírni ... ) néztem róla vidit háát jót röhögtem rajta ... Még az nem anime nem is lenne rossz , de azok a maygar hangok meg , hogy valakit Daninak nevezzenek el 1 anime - ben ... Még néztem belőle pár dolgot ... Hát ez is valamai párhuzamos világ lehet ... Úgy ,mint az maerikai filemké ahol senkisem védekezik inkább öljék le 1 kombó - val ... Olyan olt , hogy az 1 - ik kutya megharapta a másiknak nyaka alatti részt ( most nem jut eszemebe azt , hogy hívják és nem akarok baromságot írni ) azt még úgy húzta vagy 10 percig addig a másik csak állt és ecsetelte , hogy milyenek a jégkutya harcosok pff ...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 15, 19:46:22 írta Gangstakun »
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Hatake Mai
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #36 Dátum: 08 márc 17, 20:49:43 » |
|
Neem azok jó részek voltak...mondjuk a Dániel meg Fábián néven jót röhögtem kicsinek is...de a Jancsika volt a legjobb(Jancsika Dániel haverja ) De a jutubon végig fentvan sztem érdemes megnézni annak aki még nem tette.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bankai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 08 jún 12, 17:47:48 » |
|
jé ezt a topicot nem is láttam pedig régen még néztem amikor a medvékkel harcolt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AVENGER
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #38 Dátum: 08 jún 14, 22:20:47 » |
|
Énis néztem ezt az animot kiskoromban és akkor ez volt a kedvencem.jólemlékszem h a medvéket madaranak és álmatlanak hívták?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hatake Mai
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #39 Dátum: 08 jún 22, 16:49:59 » |
|
Hát volt Madara is meg Álmatlan is ^^ De rajtuk kívül sok maci van még benne ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AVENGER
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #40 Dátum: 08 jún 23, 13:11:25 » |
|
Kösz Hatake Mai akkor még jó a memóriám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hatake Mai
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #41 Dátum: 08 jún 24, 06:47:58 » |
|
Igen az ^^ De am.az a gaáz h a magyarok ezt az animét is elcseszték... Szörnyű a szinkron egyenesen...oks mondjuk 1985-ös szal... Meg ugy vagy...1-2 órát kivágtak(a legjobb ultra véres jeleneteket,nehogy szegény pici gyerek lelkivilágát rombolja... ) Meg ilyen általános problémák..Madarát nőneműnek állítják be Na az poén volt..-.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Hatake Mai
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #43 Dátum: 08 nov 09, 15:46:56 » |
|
Szerintem te az Ezüst Nyíl folytatását a Weed-et nézted..abban van benne Jerome,a nagy oroszlánszerü mutáns kutya akire te gondolsz sztem annak a neve Kaibutsu.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LaSasuke
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #44 Dátum: 08 dec 25, 00:43:33 » |
|
helló vki megtudná mondani hol tudnám nézni a részeit mert már régláttam őket és fel akarom frissíteni a memóriámat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|