Tyűh, nem gondoltam volna, hogy ekkora dicsőítés övezi ezt a kis animét. Ahogy másoknak, nekem is a legelső animém volt, még jóval a Dragonball előtt.
Asszem még ovis voltam, amikor elkezdtük nézni a famíliával. És a medvés részeknél mindig kirohantam a szobából, olyan szinten paráztam.
Aztán a közelmúltban, kb 2 éve megszereztem magyarul mind a 4 részét, és újra bedaráltam. Meglepetésemre ezúttal is voltak olyan jelenetek, amikor kicsit megállt bennem a sz*r.
Álmatlan tekintetei, ahogy álldogált a sötétben, egyszerűen.. Huh. Hátborzongató. xD
Egyébként nekem a tigris tesók voltak a nagy kedvenceim, közülük is leginkább Vörös Tigris. Ezért is sokkoltam le, amikor a 4. rész végén egyszer csak eltűnt. O.o
Majd nem is olyan rég belefutottam neten "néhány" kivágott jelenetbe, és néztem nagyokat. Pont a kedvencem halta az egyik legbrutálisabb halált.^^"
Nah, meg Burkus kutyust is hiányoltam. Pláne, hogy ő csatlakozott a csapathoz szinte utolsónak, erre utána már nem is szerepelt. Nagy meglepetésemre meg kiderül, hogy már a finálé előtt kinyiffant szegény. xD
Nah hát ez szép kis élménybeszámoló lett.