|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #226 Dátum: 07 dec 09, 14:15:46 » |
|
Ténxleg jó dolog lenne ha tudnánk hogy mi is volt valójában Minato és Kusina között. Egyes források szerint házasok voltak de akkor Miért nem vette át a nevét. Ráadásul még se az anyja se az apja kora nem tisztázott. Megg akkor mi lett az anyjával. Hogy halt meg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alion
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #227 Dátum: 07 dec 09, 18:13:55 » |
|
Hát nem is tudom.Úgyebár a lány más orszég beli volt...Plussz Yodaime még Kage is volt...Habár lehet hogy érdek szövetség is volt benne valami béke miat ki tudja... ???
|
|
|
Naplózva
|
-A legendás rejtözködö lekvár falu shinobia
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #228 Dátum: 07 dec 09, 18:14:40 » |
|
egyáltalán nem biztos szerintem, hogy meghalt az anyja. Ki tudja. Lehet, hogy missing nin lett belőle, vagy valami hasonló.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #229 Dátum: 07 dec 09, 18:49:04 » |
|
Az egyáltalán nem normális,hogy Narutot hagyta egyedül felnőni,ha él... Max , ha megbololdult...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #230 Dátum: 07 dec 10, 20:01:51 » |
|
Na lenne egy kérdésem?
Tsunade és Yodi tesók voltak, mert ha igen, akkor Tsunade Naroto nagynénj és Narut az első hokage unokája vagy dédunokája!
Ha nem akkor a mangában nem ismertem fel és bocsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #231 Dátum: 07 dec 10, 20:09:54 » |
|
Nem tudok róla, hogy Tsunade és Yondaime testvérek lettek volna ;D Különben is, majd' egy generáció van köztük (ugye Jiraiya Tsunade csapattársa volt, ugyanakkor Yondaime sensei-je)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #232 Dátum: 07 dec 10, 20:23:28 » |
|
Meik részben volt az amikpr Jiraya és Tsunade Naruto szüleiről beszéltek? Én sehol sem találom azt a részt! Előre is köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #233 Dátum: 07 dec 10, 20:26:58 » |
|
NA utánanéztem, a feltételezésemet a pl. 160. manga alapján tettem, mert Tsunade tesója eléggé hasonlít yodira vagyis inkább Narutora, de ő meg Yodira
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #234 Dátum: 07 dec 10, 20:40:02 » |
|
Meik részben volt az amikpr Jiraya és Tsunade Naruto szüleiről beszéltek? Én sehol sem találom azt a részt! Előre is köszi!
Naruto Manga 367. rész. NA utánanéztem, a feltételezésemet a pl. 160. manga alapján tettem, mert Tsunade tesója eléggé hasonlít yodira vagyis inkább Narutora, de ő meg Yodira
Nem rokonok. Tsunade öccse, Nawaki, már fiatalon elhunyt. Tsunade visszaemlékezéseiből kiderül.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #235 Dátum: 07 dec 10, 20:44:58 » |
|
Jajj tényleg :leüt: , most már nekem is beugrott!
Naruto anyjának rokonairól tudunk valamit? Kik ők, mik Ők, hol élnek stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #236 Dátum: 07 dec 10, 20:52:09 » |
|
Nem, őket totál homály fedi.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #237 Dátum: 07 dec 10, 21:27:53 » |
|
CSask annyi hogy örvény ország beli és kész. Egyébként lehet hogy megbolondult, végül is a pasija szörnyet csinált a gyermekükből. Szerintem én se viselném ép ésszel ha a férjem belerakna valamit a gyerekmbe. (Remélve hogy lesz férjem és gyerekem)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #238 Dátum: 07 dec 11, 18:39:17 » |
|
Najó, inkább kanyarodjunk vissza az eredeti témához Remélem Kushináról is megtudunk új dolgokat, ha Naruto hozzá hasonlít akkor egész jó fej lehetett : A múltjukról sajnos nem sokat tudunk, reméljük Kishi-sensei egy Yondaime Gaiden keretében megossza velünk a későbbiekben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|