Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #210 Dátum: 07 nov 19, 19:08:35 » |
|
Körübelül Ádám és Éváról.
A mangában mutatják, hogy Jiraira akkor edzette Peint, amikor Naruto még tervbe sem volt. Tehát nem lehet a negyedik Pein, mert ő a kilencfarkú támadásakor tűnt el a színről, mert meghalt.
A hasonlóság Pein egyik teste, és Naruto/Minato között, szerintem csak a nem egy tarka macska van a világon effektus. ;D
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #211 Dátum: 07 nov 19, 19:42:06 » |
|
Kekkei Genkai Ez mit jelent?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #212 Dátum: 07 nov 19, 19:44:02 » |
|
Vérvonalbeli képesség, ami a génekben van pl.: Sharingan. De ez itt off.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #213 Dátum: 07 nov 19, 20:01:58 » |
|
Asszem Hiraishiin no Jutsu (remélem jól írom :-X)... egyébként meg szerintem ez sem klánképesség, hanem Yondi "találta fel" (mint a Rasengant). És kétlem, h bárki meg tudná ezt tanítani Narutonak^^"
Az a technika nem a Shunshin no Jutsu? Legalább is a Kakashi gaidenben így nevezik (2rész/10oldal). Szerintem azért kapta Naruto az anyja után a nevét, hogy megvédjék őt meg az apját is. A falusiak így is ferdeszemmel néztek Narutora, mit szóltak volna, ha kiderül Yondaime-ről, hogy a saját fiába zárta a rókát (mondjuk kibe másba?). Én még azon csudálkozom, hogy Narutoban nem merültek még fel ezek a kérdések - igaz általában nem egy észkombány - de mindenkiben felmerül, hogy honnan is származik, pláne, ha árva. Nem igaz, hogy nem kérdezte a Harmadikat vagy bárkit erről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #214 Dátum: 07 nov 19, 20:05:53 » |
|
Sztem kérdezte, csak nem válaszoltak neki. Yondaime amúgy is megtiltotta, hogy a kyuubiról beszéljenek neki >> ez úgy tűnik, vonatkozott a származására is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #215 Dátum: 07 nov 19, 20:07:38 » |
|
Yondaime "überallpwnzloln00bI'mth3firstonth3s3rv3r"(aki magyarra vendégem egy nyalókára )a Hiraishin no jutsu...a Shunshin no jutsu D szintű alaptechnika,olyan mint a shinigamiknál a shunpo a Blíccsből
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #216 Dátum: 07 nov 19, 20:18:08 » |
|
Nem azt mondta még anno az egyik modi,hogy ez egy alaptechnika csak Yondinak nagyon ment???(nemtudom ki mondta és azt se hol )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #217 Dátum: 07 nov 19, 20:25:28 » |
|
Én mondtam ^^ De a Hiraishin no Jutsu miatt kapta a Konoha Sárga Villanása nevet. De ezt inkább ebben a témában tárgyalju ki, mert itt OFF.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #218 Dátum: 07 nov 26, 21:05:37 » |
|
Tehát Naruto apja Yodaime (erre Jiraiya is utalt) és az anyja ........... Uzumaki Nem tudom a nevét, de olvastam! Még egy mi is a Rin'nengan (bocsi, ha már leírtátok, de én nem tudom)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #219 Dátum: 07 nov 26, 21:17:26 » |
|
Naruto apja Yondaime, anyja Uzumaki Kushina a volt Örvényországból (asszem a nagy ninja háború alatt pusztult el.)
A Rin'negan pedig a legerősebb a három szemtechnika (azaz doujutsu - asszem) közül (byakugan, sharingan, rin'negan), hogy konkrétan mire képes azt pontosan nemtudjuk - vagyis a mangában most lesz terítéken - de elvileg szinte legyőzhetetlen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 26, 21:18:14 írta Miku-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #220 Dátum: 07 nov 26, 22:26:09 » |
|
Yondaime neve pedig Namikaze Minato Kushináról én nem emlékszem, hogy mondtak volna bármit is, él-e még, meghalt-e és ha igen, hogyan... ;D ??? (igen, doujutsu) A Rin'negan-ról annyi szó esett, hogy valaki olyané volt régen, aki lefektette az alapjait az egész elemekkel való dolgoknak, meg chakra meg minden, ami a ninják technikáit illeti és állítólag van egy 6. elem is, amit tudnak vele használni (?)o.O Csak nem maga Kishimoto Masashi volt az első, akinek Rin'neganja volt???? :o << újabb fáradt megjegyzés Arvaeltől, ha már a mai napon nem sikerült egyetlen "a nap legbénább poénja" dolgot elsütnie :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #221 Dátum: 07 nov 26, 22:30:04 » |
|
Ugyan, még a végén Arvael lesz, és Peinnek lesz még egy teste, ami nem más lesz mint Kishimoto Masashi! Na de OFF-ot félretéve: megkéne szépen kérni Kishimoto-senseit, h csináljon egy naaaagy visszaemlékezést, olyan kíváncsi vagyok Naruto familijára :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #223 Dátum: 07 dec 09, 13:26:38 » |
|
De már jiraya és tsusande beszélt róla hogy ki naruto apja és anja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alion
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #224 Dátum: 07 dec 09, 13:51:54 » |
|
Már nem azért de arra hogy Pein frizurája nem lehet csak azé ugyan olyan mert az ott a divat?(Lehet kicsit OFF) Amúgy meg Naruto ha van klán jutsuja akkor még találhat egy örvény ország belit mert azért nem hiszem mindenkit ki irtottak volna...És a többiek meg hova mentek...
|
|
|
Naplózva
|
-A legendás rejtözködö lekvár falu shinobia
|
|
|
|