Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #510 Dátum: 08 jún 22, 00:00:49 » |
|
Bár én el tudnám képzelni, h Yondi szél elemű lenne, ha mondjuk az elem is genetika útján öröklődik Vagy nem :'X Már nem azért, de ennyi erővel Naruto az anyjától is simán örökölhette a szél természetet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kimo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #511 Dátum: 08 jún 22, 07:17:14 » |
|
Bár én el tudnám képzelni, h Yondi szél elemű lenne, ha mondjuk az elem is genetika útján öröklődik Vagy nem :'X Már nem azért, de ennyi erővel Naruto az anyjától is simán örökölhette a szél természetet. Sőt, mondta is Tsunade, hogy mind stílusra, mind ninjutsu stílusra az anyjára hasonlít.
|
|
|
Naplózva
|
A pandák és az eszkimók szeretik a chipset
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #512 Dátum: 08 jún 22, 09:09:49 » |
|
Esetleg arra is érthette a ninjutsu stílust, h ugyanolyan közelharc típusú volt, esetleg szeretett klónokat használni, vagy neki is nagy volt a chakramennyisége^^ De persze nem kizárható a tény, h Kushina szél elemű volt, ám ezt nem tudhatjukXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MarthinuS
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #513 Dátum: 08 jún 24, 20:43:04 » |
|
Hello ime 1 kis leírás naruto anyjárol....: Neve: Uzumaki Kusina
Örvényországból származik. Fiatal korában rengeteget beszélt és úgy viselkedett, mint egy fiú. Mire felnőtt gyönyörű nő lett. Namikaze Minato (Negyedik Hokage) felesége, Uzumaki Naruto anyja. Naruto tőle örökölte a természetét és a nindzsucu stílusát, de külsőre egyáltalán nem hasonlítanak. Valószínűleg Naruto születésénél meghalt (de ez nem biztos, ezt csak feltételezik).
Az ő döntése is közrejátszott abban, hogy milyen nevet adjanak fiúknak Minatoval. Úgy döntöttek, hogy a Naruto nevet adják a babájuknak. Ezt egy könyvből szedték, amit Dzsiraija, Minato tanítója írt. Ez a könyv egy Naruto nevű sinobiról szól, aki soha nem adja fel és nem vonja vissza a szavait.
Dzsiraija ezt a nevet Ramen evés közben találta ki. Minato és ő azt szerették volna, hogy gyerekük kiváló sinobivá váljon. Egy remek sinobit akartak nevelni Narutoból. Ahogy Dzsiraija is mondta:
„Naruto... te tényleg pont olyan lettél, mint a szereplő a könyvben... Olyan, mint ahogy a szüleid, Minato és Kusina szerették volna.”
Fia, Naruto az ő vezeték nevét kapta meg: Uzumaki, ami azt jelenti, hogy örvény. Naruto ruháján is található két örvényszerű szimbólum, a bal vállán és a hátán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MarthinuS
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #514 Dátum: 08 jún 24, 20:47:19 » |
|
jah bocsi a nevek hibái miatt csak sietem és lusta voltam helyesen leirni őket ..... BOCSI MINDEKITŐL helyesen leirom őket : ninjutsu, Jiraiya... télleg bocsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MarthinuS
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #515 Dátum: 08 jún 24, 20:49:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #516 Dátum: 08 jún 24, 21:08:17 » |
|
Ha lenne valamilyen speckós technikája sztem már rég előjött volna belőle, de ennek nagyon kicsi a valószínűsége szinte semmi. A családjáról meg nem tudni semmit és sztem a Kyuubi ölhette meg a szüleit vagy pedig Naruto talált gyerek. ;D
ja találták a káposzta ültetvényen (mint ahogy apám szokta rám mondani ) amúgy szerintem talán Pein-nek semmiközesincs Naruto-hoz (a gyilkolászós és a Kyuubi-részektől eltekintve) hanem egyszerűen: Yondi az édesapja, de mivel Naruto az annya nevén (Uzumaki) van, így az emberek erről a kapcsolatról elfeledkeztek, az édesanyjának akkor meg van a családneve az "Uzumaki", Jiraiya ügye volt a keresztapja, Tsunade.. mint keresztannya talán, nemigazán tudok más embert elkébzelni. A nagyszülőszerintem már rég meghaltak és mégcsak nem is ismerjük őket. Vagy talán Pein az egyik nagyszülő hnn..hnnn.... (bocsi ha valakinek zavaros, ez egy gondolat menet volt )
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #517 Dátum: 08 jún 24, 21:27:23 » |
|
MarthinuS honnan másoltad be ezt az infót? Mert ezek a szavak valahonnan ismerősek nekem... Egyébként gratula a triplaposthoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MarthinuS
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #518 Dátum: 08 jún 24, 21:36:26 » |
|
MarthinuS honnan másoltad be ezt az infót? Mert ezek a szavak valahonnan ismerősek nekem... Egyébként gratula a triplaposthoz! ismerősők.... de azért kösz+saját ismeretek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 24, 21:36:58 írta MarthinuS »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #519 Dátum: 08 jún 24, 21:45:39 » |
|
Az ismereteid közé vedd be a Fórumszabályzatot, de egyébként nem gratulácíónak szántam! Csak azt gondoltam, hogy koppintott infót másoltál be valahonnan, persze feleslegesen! Ezeket az infókat ebben a topicban minden 3. oldalon megtalálod!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MarthinuS
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #520 Dátum: 08 jún 24, 21:56:03 » |
|
én csak segiteni probáltam de mind1..................
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #521 Dátum: 08 jún 24, 22:12:19 » |
|
... ismerősők.... de azért kösz+saját ismeretek
Ezek mindenki saját ismereti, mivel mintha a mangában is majdnem szóról-szóra ezt fordítottam volna (1. 4 bekezdés). A segítséget nagyra értékeljük, de nemrég került bele a konkrétan a fórumszabályzatba, hogy írás előtt olvass vissza vagy használd a keresőt. Eredetileg nem volt benne, mert azt hittük (mi naivak), hogy egyértelmű, de... ^^"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 24, 22:14:17 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
OUTSIDER
Vendég
|
|
« Válasz #522 Dátum: 08 júl 08, 12:57:47 » |
|
Én azt olvastam nemtom jol tom de azt írták, hogy jiraiya naruto keresztapja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #523 Dátum: 08 júl 08, 13:23:20 » |
|
Jah, mangában is bennevan... (382/11-s kép. )
|
|
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #524 Dátum: 08 júl 08, 13:30:29 » |
|
jól tudod a nevét is neki köszönheti a drága az egyik (valszeg ki nem adott) könyvének a főszereplője és Kushinának megtetszett a név
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|