kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #120 Dátum: 07 aug 10, 00:56:12 » |
|
Mert Tsunadeet meg Jiraiyaet tudja valaki ?
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #121 Dátum: 07 aug 10, 17:05:15 » |
|
Tsunadénak pontosan ugyanaz a vezetékneve mint az Első és a Második Hokagénak, lévén, hogy az Első a nagyapja (persze ahhez az is kell, hogy az Elsőnek fia legyen). Ja, hogy az ő nevüket sem tudjuk...?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #122 Dátum: 07 aug 11, 15:22:45 » |
|
:-[... Orora az ágyában támadt rá Sasuke... (gondoltam van aki még nem tudja, esetleg) Csak most olvasgatom...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 11, 15:24:35 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #123 Dátum: 07 aug 11, 19:28:24 » |
|
gyááá rossz az aki rosszra gondol miért van ez az Oro Sasuke össze boronálás soha nem értettem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #124 Dátum: 07 aug 11, 19:39:47 » |
|
Neeeeem??? :-[ Vannak ilyen fura emberek... de én nem szeretem a kicsi Sasukét... csak most épp elértem erre a részre és feltűnt a dolog... nekem vhogy mindig feltűnnek az ilyenek :-X Oro olyan védtelen volt akkor, ez annyira gonosz volt attól a pökhendi kölyöktől...grr!
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #125 Dátum: 07 aug 11, 19:59:31 » |
|
Védtelen... ja... Ha Sóskának nincs a Sharingan, akkor Orochimaru még félholtan is a földbe döngöli. Végüli még a 4 farkas Kyuubi-Naruto ellen is állta a sarat, sőt kifejezetten mulatságosnak tartotta...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 11, 20:00:16 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #126 Dátum: 07 aug 11, 20:21:45 » |
|
Imádtam:D:D:D:D:D Az a rész:D:D:D:D Istenem:D:D:D:D Egyébként az még remek volt, amikor beszólt a fekete gömb izénél ebben a harcban, hogy "Öregem, ebből tényleg baj lesz." hihi:D (Nekem egyre viccesebbnek tűnik a shippu... meg... szomorúbbnak is egyszerre. Olyan minden van benne.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #127 Dátum: 07 aug 14, 23:04:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #128 Dátum: 07 aug 14, 23:10:20 » |
|
Vááá ez ilyen hand made cucc? Lehet,h én is csinálhatnék ilyet:P
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #129 Dátum: 07 aug 14, 23:11:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
inuchan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #130 Dátum: 07 aug 16, 16:29:28 » |
|
hát ez télleg gyilkos.Főleg a nyelve naon jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #131 Dátum: 07 aug 16, 21:46:28 » |
|
Ez ugyanaz a plüss amit arultak a nyakonon nem, ja meg az egyik csajnak is ienje volt a taborban ha jol emlexem, vagy nem Chakra ?
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #132 Dátum: 07 aug 16, 22:15:43 » |
|
Igen, a Nyacon-os Orochimaru is valami ilyesmi volt. De a Cosplay Táborban én nem emlékszem, hogy valaki is Oro-val a hóna alatt szaladgált volna...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #133 Dátum: 07 aug 16, 22:18:40 » |
|
Kerdezd majd meg vvicat de szerintem tuti volt . Egyebkent meg Jiraiyas nincsen ? Az inkabb kéne .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #134 Dátum: 07 aug 16, 22:28:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|