24 nov 15, 20:29:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 55
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Tsunade, Jiraiya, Orochimaru  (Megtekintve 175046 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #540 Dátum: 08 dec 08, 08:43:05 »

Sasuke hol verte a mellét, hogy leverte Orochimarut?
itt arra gondoltam mikor  összeszedte a csapatot...
Suigetsu-nak is elég nagy mellel mutatkozott be.. h ő Oro legyőzője..  a többi  tagnál ugyszint kacsint

Oronak valszinü h családigondjai voltak.. gondoljatok  a visszaemlékezős részekre.. mikor  még  kicsivolt  se  volt  már  egészen  rendben.. nemsokat  mutattak belőle  de abban a  kevésbenis  éppelég  gonosznak  mutattákbe.. szalvalami oasmi kiskori  trauma  érthette  mint  szöszkét..
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #541 Dátum: 08 dec 08, 19:17:45 »

... ha csak arra gondoltok hogy oro sebeülten(mert már akkor is rosszul volt) röhögve ugrált el naruto 4 farkú változata támadásai elől! ...

Ott még kutya baja volt annak a szélesszájúnak. Jó, annyit említ, hogy "... nemsokára ez a test is ki fog lökődni...", de ott van a _nemsokára_. kacsint
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #542 Dátum: 08 dec 08, 20:41:19 »

Igen ott szerintem viráhkorában volt...  Hümm-hümm A négyfarkú kyuubi ellen a szöszke elleni formájában semmi esélye nem lett volna.
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #543 Dátum: 08 dec 11, 02:24:47 »

Szeretnék tisztázni valamit, persze ezt bárhol leírhatnám ahol Orochimaru és Sasuke harcáról van szó. Orochimaru állapotának semmi köze nem volt ahoz, hogy végülis mi történt. SZerintem mindenki emlékszik még arra, hogy Orochimaru, a fehér kígyó fromájában legyőzte Sasukét. Orochimaru terve ott bukott meg, amikor megpróbálta elfoglalni Sasuke testét. Végülis sikerült ugyan "átjutnia", de Sasuke a sharingannal, egy "genjutsu világban" lenyomta, elfojtotta Orochimarut, habár lehetner arról vitatkozni menynire foojtotta el  tulajdonképpen a tudatát, kicsit úgy, ahoyg Orochimaru a "megszállt" testek eredeti tudatát. ÉS, ennek bárhogy vesszük, a sharinganon kívül semmihez nem volt köze, tehát Orochimaru állapotának, fizikai állapotának, annyi köze sem volt a történtekekhez, mint a levegő páratartalmának.
Naplózva
Oxygene
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #544 Dátum: 08 dec 11, 19:57:26 »

Viszont,  ha nem lett volna le gyengülve, valószínű, hogy nem egyből a lélekátviteles cuccot használta volna, hanem előtte legyengíti Sasuket és, akkor már nem biztos, hogy lett volna elég chakrája, ahhoz, hogy "kivédje" Orochimaru jutsuját.
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 11, 21:26:33 írta Oxygene » Naplózva

"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #545 Dátum: 08 dec 12, 11:58:34 »

Az lehet, de le volt gyengulve es legyozte ot Sasuke! Pont! Aztan h a tutira menjenek meg Itachi is kicsit megperkelte a Susanooval. Mosolyog
Naplózva

kitti0116
Újonc
*

« Válasz #546 Dátum: 08 dec 12, 16:48:25 »

ezeket a részeket nem igazán olvastam el, de végül kabuto testébe kölötzik oro nem?
Naplózva
richard95
Gennin
*

Spawn a pokol harcosa

« Válasz #547 Dátum: 08 dec 12, 17:23:23 »

hát igazából kabutó ülteti magába orot
Naplózva
Fujii
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Emerarudo no me hiryuu tenma

« Válasz #548 Dátum: 08 dec 12, 18:29:31 »

Oro sasuke testében volt,itachi csalogatta ki onan azért h megölje végleg és sasu testéből kivegye...kabuto csak oro maradványait fecskendezte magába
Naplózva

[/center]
rolika13
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #549 Dátum: 08 dec 12, 21:27:04 »

De az meik rész mikor magába fecskendezi orot én sehol se találtam
Naplózva

richard95
Gennin
*

Spawn a pokol harcosa

« Válasz #550 Dátum: 08 dec 13, 01:08:38 »

ez a mangában nincs megörökítve csak utólag derül ki mikor naruto és kabuto találkoznak bár tényleg csak egyes részeit teszi magába mert maga oro sasukéban lapangot
remélem nem OFF
Naplózva
Pesuke
Chuunin
*

« Válasz #551 Dátum: 08 dec 24, 21:15:52 »

Hmmm... Kíváncsi vagyok, hogy visszajön-e az a csúszómászó.  Lehánylak
Naplózva

Kyuubi. A legerősebb negatív szereplő.
LaSasuke
Akadémiai tanár
*

« Válasz #552 Dátum: 08 dec 25, 00:13:47 »

szentem nem fog vissza jönni mert am is sasukeba van lezárva megmár nemis foglalkoznak kabutoval meg szentem kabutot előbb utóbb lefogja ölni vki.deh kitudja lehet h összehoz vmit a nagy orvosi tudásával Nyelvesít és előkerül megint orochimaru Nyelvesít
Naplózva
con
Jounin
*

« Válasz #553 Dátum: 08 dec 25, 00:45:23 »

Hát tuti hogy még előjön mert hinata mondta mikor megleste kabutot a biakuganal,hogy oro része egyre jobban emészti kabuto testét,szal egyszer tuti átveszi az irányítást!

Úgyhogy biztos látjuk még csúnya oro bácsit,és szentem azért nem mutatja kishi,mert akkor fog megjelenni mikor nem kéne!(mármint narutoék szempontjából)
Naplózva
kryboy
Chuunin
*

« Válasz #554 Dátum: 08 dec 25, 10:11:12 »

Ez így van és valószinüleg még erősebb lessz mert azért kabuto se volt piti!Öngyógyítás stb!még oro is fog ártani itt a háttérbe!
Naplózva
Oldalak: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 55
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins