valeshika
ANBU újonc
Nem elérhető
Shikamaru will be the best hokage
|
|
« Válasz #510 Dátum: 08 okt 22, 16:16:26 » |
|
szentem is a 3 sannin közül ő a legjobb:P de amúgy oro-t is bírtam amikor csak harcolni volt kedve és felidegesítette narutót hogy kyuubi legyen:P azért nem sokan szórakoznak iennel hogy bijuu-t hergelnek:P
|
|
|
Naplózva
|
So troublesome....
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #511 Dátum: 08 okt 22, 17:41:39 » |
|
ON: Én már láttam olyan képeket,hogy Tsunade meg Jiraya feleségek vagy Naruto keresztszülei.^^Vagy nagyszülei.^^' OFF: Jaj de jó újra írni!
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #513 Dátum: 08 okt 25, 19:28:56 » |
|
SPOILER: lassan kihal teljesen a 2 sanin, már csak tsunadét kéne mondjuk peinnek megölnie hogy lehet oro ennyire szívós kissé olyan az ereje mint hidannak csak oro azért hallhatatlan mert testet cserél... oronak már nem hiszem hogy a mangában nagy szerepe lenne hisz mit tudna tenni ? sasuke már erősebb madarába meg sehogy se tudna bemenni... ááá lehet hogy megkeresi hidan részeit és belemegy és oro ravaszsága+hidan hallhatatlansága lehet elég lesz hogy megszerezze sasuke testét akinek már ismeri minden technikáját Normális vagy valeshika?Mért lenne az jó,ha mindhárom sannin meghalna?És nem szeretném ha Tsunadénak rövid lenne a pályafutása.
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #514 Dátum: 08 okt 27, 14:30:25 » |
|
én szeretem Tsunadét meg hát (elvileg) a hasommásom^^ szal...
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Wegita
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #515 Dátum: 08 okt 28, 18:10:58 » |
|
a 3 sannin ! ők a legesleg csiterebbek az egesz narutoban! de szerintem nagyon jok! erősek és gyorsak! az amit tudnak idézni egyszerűen elképesztőT szerintem ők a legjobbak az eész narutoban!orochimaru egy csiter!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Korina
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #516 Dátum: 08 okt 30, 09:31:13 » |
|
Normális vagy valeshika?Mért lenne az jó,ha mindhárom sannin meghalna?És nem szeretném ha Tsunadénak rövid lenne a pályafutása.
hát én se, de valószínűleg ez lesz.. ahogy Jiraiya is mondta, az életükkel kell védelmezniük a következő generációt, ami mindig legyőzi az előzőt.. a 3 sanninnak az a sorsa, hogy átadja a helyét a fiatalabbaknak, akik még náluk is erősebb lenne.. és bár Tsunade az egyik kedvencem, mégis úgy gondolom, hogy így lenne szép a történet..én szeretem Tsunadét meg hát (elvileg) a hasommásom^^ szal...
Hát nekem is:P eddig mindenki azt mondta
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 30, 09:32:02 írta Korina »
|
Naplózva
|
[/url] "Don't ride faster than your guardian angel can fly!"
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
|
« Válasz #517 Dátum: 08 okt 30, 21:37:29 » |
|
Sztem meg egyáltalán nem jó ha meg hal Tsunade... Mi abban a szép? Már lassan a Naruto arról lesz híres h mindenki meghal benne...
|
|
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #518 Dátum: 08 okt 31, 10:10:18 » |
|
Tsunade nem halhat meg... Akkor a negyedik pályafutása nem lenne különleges Tsunade még 5-10 évig a trónon lesz xD Sztem xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szakura
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #519 Dátum: 08 nov 06, 18:42:50 » |
|
sztem nem lenne jó ha a legendás saninok kipurcannának. nem lenne így komplett a történet. ha narutóék már olyan korba lennének mint most Jiriya akkor úgy érteném. de így?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #520 Dátum: 08 nov 06, 19:21:35 » |
|
Anime soká ér oda, de Orochimarut elintézi Sasuke, Jiraiyát megöli Pein... Már csak Tsunade sorsa kétséges... És amennyire a Hogagék sorsa ismert, neki se jósolok fényes jövőt... Valószínű, hogy ő is csatában fog meghalni..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #521 Dátum: 08 nov 22, 14:48:37 » |
|
Én Tsunade halálát max Madara keze által tudnám elképzelni. A nagyapját nem tudta kicsinálni, lehet őt már igen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #522 Dátum: 08 nov 22, 16:01:14 » |
|
Tsunade nagyapja a második Hokage volt nem az első.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #523 Dátum: 08 nov 22, 16:17:26 » |
|
Téves. Az Első volt a nagyapja, a Második pedig a nagybátyja (az Első öccse). A nyaklánc is, amit viselt és ami most Naruto nyakában van, az Elsőé volt.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #524 Dátum: 08 nov 22, 16:43:49 » |
|
Akkor ez van sprite. Mindegy úgysem szeretem a csöcsit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|