Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #495 Dátum: 08 aug 29, 15:27:35 » |
|
Hát vagy inkább 1,5 harmad részben .Ugyanis ottvan még Kabuchimaru.De még ami érdekes hogy a Sussano kardja genjutsuba ejtette Orot és elvileg nemlehet kitörni belőle de ha mégis megoldaná és Kabuton is átvenné a hatalmat Oro szervezete akkor 2 Ororchimaru lenne? :hmm?:Mondjuk nemhiszem hogy ez megtörténe...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Korina
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #496 Dátum: 08 aug 29, 15:29:59 » |
|
tényleg végülis Oro akkor két részre szakadt? és mind a kettő tud gondolkodni és kitörni készül? na ebből mi lesz? eddig erre fel se figyeltem Den, most megindítottad a fantáziám
|
|
|
Naplózva
|
[/url] "Don't ride faster than your guardian angel can fly!"
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #497 Dátum: 08 aug 29, 16:18:28 » |
|
ezen én is gondolkodtam, ha Oro meghótt, akkor a részei amit Kabuto magába épített akkor az mostan rohadni kezd vagy mi.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Korina
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #498 Dátum: 08 aug 29, 16:53:36 » |
|
Hát elvileg Kabuton próbálja átvenni a hatalmat, az meg próbálja megfékezni és saját erejére fölhasználni Orochimarut, ha jól emlékszem.. Orochimaru előbb vagy utóbb, biztos vagyok benne h végleg el fog tűnni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül
|
|
« Válasz #499 Dátum: 08 aug 29, 19:59:42 » |
|
Oror nem ott hal meg mikor Sasuke legyőzi????
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Korina
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #500 Dátum: 08 aug 29, 20:06:17 » |
|
egyik része Sasukéban marad, a másik meg Kabutoban....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #501 Dátum: 08 aug 29, 20:17:28 » |
|
értem, igaz zavaros, de mire elérek odáig a manga olvasásban megértem:) de azért köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
|
« Válasz #502 Dátum: 08 szep 02, 19:57:44 » |
|
Oro meghalt... amit Kabuto művelt az oan mintha csak 1 klón lenne sztem...
|
|
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #503 Dátum: 08 szep 02, 20:21:57 » |
|
Nem halt meg, csak beépült Sasuke tudatalattijába. Pont úgy, ahogy Ororchimaru testeinek eredeti tudatai is beépültek a kígyó tudatalattijába. Láthatjuk is, amikor Sasukénak az Itachi elleni harca közben szinte lenullázódik a charája, Orochimaru elő is tör belőle. ^^
(Spoiler. Ha el akarod olvasni, jelöld ki. ^^)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 szep 02, 20:25:56 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #504 Dátum: 08 szep 03, 21:34:20 » |
|
Valahogy ez kicsit zavaros Chakra, lehet, hogy csak nekem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #505 Dátum: 08 szep 03, 21:43:04 » |
|
Lásd Naruto manga 345. és 346. részt.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #506 Dátum: 08 szep 03, 22:46:01 » |
|
Double post -.-" Hmm...Tényleg meghalt Oro?Akkor nem ártana behoznom a lemaradásom manga ügyileg^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
valeshika
ANBU újonc
Nem elérhető
Shikamaru will be the best hokage
|
|
« Válasz #507 Dátum: 08 szep 04, 07:04:47 » |
|
SPOILER: lassan kihal teljesen a 2 sanin, már csak tsunadét kéne mondjuk peinnek megölnie hogy lehet oro ennyire szívós kissé olyan az ereje mint hidannak csak oro azért hallhatatlan mert testet cserél... oronak már nem hiszem hogy a mangában nagy szerepe lenne hisz mit tudna tenni ? sasuke már erősebb madarába meg sehogy se tudna bemenni... ááá lehet hogy megkeresi hidan részeit és belemegy és oro ravaszsága+hidan hallhatatlansága lehet elég lesz hogy megszerezze sasuke testét akinek már ismeri minden technikáját
|
|
|
Naplózva
|
So troublesome....
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #508 Dátum: 08 szep 04, 15:59:47 » |
|
Á nehiszem hogy Hidan szerepet kapna már. Oro Kabutonak a testébe van és szerintem előbb-utóbb teljesen átveszi és szerintem bírni is fogja Kabuto teste is Orot ha már annak a rabnak a teste is elbírta.Nameg van még egy Oronk a Sussano genjében habár róla már nembiztos hogy sokat hallunk.Mondjuk én szivesen látnák megint egy épkézlább Orochimarut,bejönnek a jutsujai .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kitti0116
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #509 Dátum: 08 okt 22, 14:43:32 » |
|
Jiraiya a legkirályabb! Én azért birom mert olyan laza...megszegi a három ninja alaptörvényt: pénz, pia, nők, de ha kell komoly. Amúgy Tsunade a második kedvencem, szinte ugyanolyan mint Jiraiya és tökre összeillenek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|