Itarra
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #420 Dátum: 08 máj 31, 17:24:39 » |
|
nos kakairurulez irta hogy nem sejtette a sandaime mien alak lesz az orobol..... szerintem az orochimaru alapjába véve nem volt gonosz de annyira hatalom éhes és öntelt volt hogy amikor nem öt jelölte ki hokage-nak akkor eltört benne vmi és azota gonoszkodik csak :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #421 Dátum: 08 máj 31, 17:28:05 » |
|
Hmm... azért azt a véleményt szerintem az a pár tucat amber nem osztja akiket még a Konohában végzett kísérletei során megölt. Az anime szépen elsunnyogta a dolgot, de a mangában ott vannak a falon a kiláncolt testek...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
|
« Válasz #422 Dátum: 08 máj 31, 20:44:29 » |
|
Jah énis láttam azt a manga képet,tök durva
|
|
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #423 Dátum: 08 máj 31, 21:10:32 » |
|
Tuzdom , hogy OFF , de nem tudnád belinkelni azt a képet ? Vagy megmondani , hogy hanyadik részben van ?
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
|
« Válasz #424 Dátum: 08 jún 01, 00:44:23 » |
|
Bocsi,de nekem már nincsmeg az a kép és nemtom h hanyadik részben van,nekem is Hige küldte még régen.
|
|
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #425 Dátum: 08 jún 01, 14:47:51 » |
|
Naruto manga 122/6., 8-9. oldalak.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
jocoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #426 Dátum: 08 jún 07, 11:48:45 » |
|
Hi akkor most ha ugyvesszük a köv generácio sanninok most Naruto Sakura Szöszke?:p
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
matyi-senpai
Gennin
Nem elérhető
semiconductor alchemist
|
|
« Válasz #427 Dátum: 08 jún 07, 12:23:55 » |
|
A személyiségük tényleg eléggé hasonló a három "mesternek" és a három "tanítványnak". Naruto is perverz, csak nem vallja be és ő is feltünő akar lenni. Sakura is kedves, amíg nem idegesítik fel, de akkor... . Szaszke is minél nagyobb hatalmat akar magának, bármi áron, nem gondol másokra és a cselekedeteinek a következményeire. Érdekes lenne, ha az a csata megismétlődne, ahol a régi sanninok Hanzo ellen harcoltak, csak most az "új sanninok" Pein ellen. Mind erősebbek, mint az előző generáció.
|
|
|
Naplózva
|
"Tévedni emberi dolog."
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #428 Dátum: 08 jún 07, 13:00:52 » |
|
szerintem biztos h így lessz És remélem naruto kiveri szaszkéból a hülyeséget
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #429 Dátum: 08 jún 07, 18:49:23 » |
|
Naruto is perverz, csak nem vallja be és ő is feltünő akar lenni. [/s]
Ááá! ezt nem hiszem el! Mindig is haragudott Jiraiyára, ha edzés helyett a lányokat leste. No, meg amikor Jiraiya bemutatót tartott a könyveiről, Naruto ismét szidni kezdte. Erre a remete egy szumós békát idézett meg, aki Narutóra esett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
matyi-senpai
Gennin
Nem elérhető
semiconductor alchemist
|
|
« Válasz #430 Dátum: 08 jún 07, 20:15:56 » |
|
Ez igaz, de ő volt az Orioke no jutsu "feltalálója", amihez valahonnan ihletet kellett merítenie. Az viszont tényleg közös vonásuk, hogy mindketten elismertségre és népszerűségre vágynak.
|
|
|
Naplózva
|
"Tévedni emberi dolog."
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #431 Dátum: 08 jún 08, 21:44:20 » |
|
Hát Jiraiya nemhiszem hogy elismerésre és népszerűségre vágyna mivel neki ez megadatott mint senin.Ő inkább nőkre vágyna mint a többire.
Nem tom kinek tünt fel de szerintem 3 uj seninünk lessz a közeljövőben. Az illetők pedig nások mint Naruto Sakura és utlsósorban Sasuke.Szerintem ez lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #432 Dátum: 08 jún 09, 22:54:40 » |
|
kiskorában ő is elég narutós volt valjuk be és ha már 3 új sanin legyen új sanin fight
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #433 Dátum: 08 jún 10, 08:25:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #434 Dátum: 08 jún 12, 20:43:37 » |
|
Az meg is látszik milyen gonosz voltál kakairuRULEZ.Yirayra+fürdőző lányok=semmi XDD
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
|