Belnir
Chuunin
Nem elérhető
Nem félek a haláltól, akkor mitől féljek?
|
|
« Válasz #405 Dátum: 08 máj 07, 20:42:42 » |
|
Mondjuk én mind a 3-at csípem, de akkor is Jiraya amikor komoly az verhetetlen akkor szeretem a legjobban.
azért sajnálom hogy meghalt
|
|
|
Naplózva
|
éljen az aszimmetrikus internet
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
|
« Válasz #406 Dátum: 08 máj 08, 09:42:45 » |
|
Egyet értek, readásul Kabuto jounin szintű szal Kakashival 1szinten van,és ugye mondta Tsunade h kakashi jó lenne hokagének is, és ezekszerint akkor Kabuto sem oan gyene,másrész Tsunade nem csak orvosi ninjutsukat használ hanem hegyeket zuz emberfeletti erejével szal ha azzal megüti annak nyoma marad,a harcban csak akkor tudta megütni amikormár pár izma elvolt vágva.
|
|
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #407 Dátum: 08 máj 08, 09:51:38 » |
|
szerintem a hármasbol jiraiya a legjobb .és tsunade se rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #408 Dátum: 08 máj 08, 10:03:52 » |
|
Érdekes, hogy ismét ők vezetik a listát Mind a három remete nagyon jó. Jiraiya már kölyökkorában leste a lányokat :'X, Tsunadének is nagy mellei voltak akkor, Orochimaru meg eléggé csendes volt. Kíváncsi vagyok, honnan származik, mert kígyós képe van. Csak azt tudom, hogy a szülei meghaltak Meglepett, hogy a Harmadiknak ő volt a kedvence és nem sejtette, hogy milyen alak lesz belőle. A Mizukis fillerben, amikor Iruka játszani ment Mizukival, akkor az öreg nem nézte jó szemmel... Szal, volt sejtése!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #409 Dátum: 08 máj 08, 16:27:43 » |
|
Szerintem Tsunade a legkirályabb és ennek számtalan oka van:1-ő a legjobb csaj az animében és a kedvenc női szereplőm,2-a világ egyik legjobb orvosi ninjája így a chakrakontrolja hihetetlen szinten van,3-már lenyomta Mandát és Orot is majdnem megölte ha nem húz el,4-kenyeret süt neki a pék ,5-ő az 5.Hokage,6-még tuti tartogat pár eddig nem látott trükött és nemvéletlen hogy már csak ő van életben............és még sorolhatnám .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #410 Dátum: 08 máj 08, 16:40:11 » |
|
jaja sztem is, :DTsunade nagyon király,nekem 2. kedvenc szereplőm
|
|
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
nviktor
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #411 Dátum: 08 máj 08, 17:13:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Szép vok csak az arcomat nem látjátok
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #412 Dátum: 08 máj 08, 20:22:37 » |
|
... Mind a három remete nagyon jó. Jiraiya már kölyökkorában leste a lányokat :'X, Tsunadének is nagy mellei voltak akkor ...
Nem-nem Akkor még csak a kis deszka Tsunade volt. Nem én mondom, hanem Jiraiya
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #413 Dátum: 08 máj 08, 22:08:46 » |
|
Érdekes, hogy ismét ők vezetik a listát Mind a három remete nagyon jó.
Nem kötözködésként, de tudtommal egyedül Jiraiya "remete" szép magyar szóval >_> Sennin - Remete (Ero/Gama sennin) Sannin - 3 ninja(San - 3, Nin - ninja)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #414 Dátum: 08 máj 08, 22:18:27 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #415 Dátum: 08 máj 28, 18:49:45 » |
|
OFF elősször is meg kel jegyeznem, hogy elzsibbadta az agyam mire végigolvastam a 28 oldalt :'X de legalább elolvastam mielőtt írok ez már nem OFF :Namármost szerintem az hogy félek a vértő, egy harcban még anyira nem hátrány, és mondtátok, hogy gamabunta biztos legyőzi mandát hát tudom hogy ő nem egy sima béka, de én láttam már kígyót, békát enni szóval szerintem nem olyan bitzosamúgy nekem kedvencem, és példaképem jiraya és szerintem erősebb is (talán) mint oro mert azért nki vannak jó trükkjei
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
idriszi
Vendég
|
|
« Válasz #416 Dátum: 08 máj 30, 19:50:45 » |
|
Jiraiya a kedvenc, Tsunadét és Orochimarut nagyon utáltam az elején, de mostmár őket is megszerettem,pláne mióta láttam egy pár Oro paródiát..(mármint hogy Sasu testét akarja.. ) Pont ma olvastam a mesét,amelyben a hős Jiraiya legyőzi a gonosz kígyót, Orochit, és feleségül veszi a csigavarázslattal gyógyító Tsunadét..nem is tudtam,hogy innen jön a nevük.(meg a képességeik)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #417 Dátum: 08 máj 31, 09:41:13 » |
|
Azt énis olvastam már,nagyon durva
|
|
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #418 Dátum: 08 máj 31, 10:15:03 » |
|
De jó! Hol tudom ezt elolvasni? Egy linket adna valaki? Kíváncsi vagyok:D (((((És O, és R! És O és C, H! És I és M és Aaa és R és Uuuu!!! O-R-O-C-H-I-M-A-R-U! Wííí ))))) [[Cucucu:D Ez volt a 2008. hsz-em ^_^ Jujj, de jó:D ]]
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 31, 10:21:42 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #419 Dátum: 08 máj 31, 13:53:25 » |
|