Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #75 Dátum: 07 júl 07, 12:12:51 » |
|
Akkor meztelen csiga, az se sokkal jobb....
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #76 Dátum: 07 júl 07, 13:00:20 » |
|
Jah, engem is... Amúgy furcsáltam is, h Tsunade állatkája hh a csiga... Ezeket amúgy ők választják?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #77 Dátum: 07 júl 07, 13:41:15 » |
|
Nem, állítólag valami legenda alapján alakult így a sztori... Amúgy igen, ha tudnék választani én is a kígyóra voksolnék, de Oro kicsit túlzásba viszi... ='D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 07, 13:41:59 írta FireCat »
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #78 Dátum: 07 júl 08, 01:31:40 » |
|
hehehe...a pró fantáziám, miket meg nem enged...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #79 Dátum: 07 júl 08, 01:45:52 » |
|
Moderátor: Ja, de majd legközelebb az ilyen képeket akarsz belinkelnim akkor azt inkább a Naruto Hentai (18+) témában tedd. Ezt még most meghagyom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 08, 01:51:21 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #80 Dátum: 07 júl 08, 01:49:06 » |
|
jó rendben, de gondolom ez még nem 18+ :-X de rendben van! és ez? nemcsak Tsunade, de jó kép...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #81 Dátum: 07 júl 08, 01:53:31 » |
|
Hát igen, a boldog gyermekkor! Tsunade még nem volt megrögözött szerencsejátékos, Orochimaru még nem kattant meg és Jiraiya... hát ő semmit nem válzotott azóta se.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #82 Dátum: 07 júl 08, 01:55:27 » |
|
tetszik Tsunade haja, meg Jiraya-é! (aki semmit nem változott... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #83 Dátum: 07 júl 08, 09:45:49 » |
|
Juj, sztem Tsunade-é nagyon jó. De vicces, h Jiraiya nem változott semmit. Max öregebb lett, több pénze lett és erősebb lett... :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #84 Dátum: 07 júl 08, 11:05:23 » |
|
Azt nem tudja valaki megmondani hogy mi az a piros csík Jiraiya-samán...? Eddig festéknek hittem de látom gyerekkorában még nem ért le az álláig... Meg mintha hasonló lenne a harmadiknak is fiatalabb korában. Na és Tsunade fején az a lile kő vagy mi...? Bocsi a hülye kérdésekért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
|
« Válasz #85 Dátum: 07 júl 08, 12:49:25 » |
|
Jiraya csíkjáról nem tudok semmit... ??? De a Tsunade fején levő bigyó nem kő, hanem elvileg pecsét...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #86 Dátum: 07 júl 08, 12:53:54 » |
|
Ja, az egy különleges pecsét. Abba gyöjti a chakráját és ha kell, azt felszabadítva azzal serkenti a sejtosztódását. Így nagyon gyorsan gyógyul, csak az a baj, hogy ezzel önmagának is árt, mivel a sejtek osztódási száma meghatározott egy ember életében. Vagyis ezzel a technikával a saját életét is megrövidít(het)i. Ezt Sizune mondja el a Tsunade & Jiraiya kontra Orochimau meccsen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #87 Dátum: 07 júl 08, 12:59:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #88 Dátum: 07 júl 08, 14:15:11 » |
|
HEhe, mindenesetre köszi emberek És Orornak az a lila szemfesték itt a szemzugánál?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
|
« Válasz #89 Dátum: 07 júl 08, 14:23:56 » |
|
Hát... Ő... Segít a gonsz tekintet létrehozásában?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|