Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #780 Dátum: 11 ápr 13, 15:43:56 » |
|
Úgy értem, hogy él, hogy van 2 szeme
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #781 Dátum: 11 ápr 13, 16:19:27 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 13, 16:20:23 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #782 Dátum: 11 ápr 13, 16:35:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #783 Dátum: 11 ápr 13, 16:55:13 » |
|
A saroktól egyel balra. Amúgy mik azok a magyar nyelvű videók amit találtál shiro?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #785 Dátum: 11 ápr 13, 20:57:46 » |
|
Shiro. Ez most szó szerint egy góprobléma. Az a probléma benne, hogy habár lehet, hogy valaki meg szeretné oldani, mégsem lehetséges. Ez egy halott alakzat. A gép meg butaságokat válaszol a lépésekre. De azért poén volt megoldani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #786 Dátum: 11 ápr 16, 11:25:22 » |
|
Nyilván, nem? a GOhoz kapcsolódott, é volt vele elég sok probléma. Éjjel találtam néhány hasznos kis fálletöltenivalót http://ixine.dobd.hu/directory/files/7eBRdq9vtmF/go/A sok chapteres első fejezetébe kukkantottam bele, ami érdekesnek és hasznosnak tűnik, csak nem tudom mi címe, de az aszem mindegy. (ja most nézem van ott egy 0. fejezet is, de az se okosított fel) A cucc a messziről jött ember nyelvén íródott, éppen ezért némi angol tudás elengedhetetlen, vagy ennek hiányában a képek megértésének képességével kell rendelkezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #787 Dátum: 11 ápr 17, 16:54:37 » |
|
Na újabb kérdés felétek. Kicsit leredukáltam a táblaméretemet (a 15 egy kicsit nagy volt nekem), így most 9-en próbálkozok. A legutolsó meccsemről 1-2 véleményt kérhetnék? +hogy ha be lett volna fejezve (az ellenfél vagy megszakadt, vagy kilépett), akkor mi lehetett volna az eredmény? Az eredmény azért érdekelne, mert a köveit nem tudtam volna körbekereíteni. Itt a link hozzá: KlikkAmit én látok még, az maximum az E9 (F9 ha lett volna olyan őrült, hogy E9-re rak), így 2(3) köve még kiesett volna, de onnan egy kicsit átláthatatlan számomra Bármilyen tanácsot szívesen fogadok, főleg aterén, hogy átlássam melyik kő halott, melyik nem, az még nagyon nem megy ^^;;
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 17, 16:55:51 írta MoonTiger »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #788 Dátum: 11 ápr 17, 17:20:06 » |
|
Mivel d9-nek nincsen két szeme, így halott kőnek kell jelölni. Tehát ha megegyeztetek, hogy vége a játéknak d9-et csak halottnak kell majd jelölni és beszámít a pontjaidba. Levenni súlyos hiba, egyrészt mert elpazarolt lépés, másrészt meg saját magadtól veszel el emiatt pontot, hiszen a saját területedbe teszel be egy plusz követ amivel elfoglalod az üres területedet, ami a pontot adja.
A másik. F1-re még kell rakni, mert ha te nem raksz akkor ő fog és lesz plusz egy pontja. Amúgy jól játszottál, egyértelmű a győzelmed. Ha van valami kérdésed, akkor szólj nyugodtan és a kgsen segítek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #789 Dátum: 11 ápr 18, 20:23:54 » |
|
Tök jó. Végre narancssárga vagyok. Ilyen sem volt még flyordieon, vagy ha igen akkor csak egy-két éve. Nem mintha olyan nagyon nehéz lenne, de eddig untam elmenni addig. De mostmár meglesz egy szép piros szín is. Mennyivel idiótább ez a szín dolog mint a rendes rangok. Mintha valami óvodások kapnák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #790 Dátum: 11 ápr 18, 20:59:35 » |
|
Azt meg tudod mondani, hogy melyik szín kb hány kyuunak felel meg? (kgs-en, vagy valóságban) Múltkor volt egy vicces kis beszélgetés az ellenféllel. - How many strong are you? - 85kg - No, I mean your rank in kyu. - kyu? what is it? A gyerek mandzsúriai volt (aszem Kínához tartozik) így megesik, hogy a nem túl tökéletes angolságomat félre értette, de az meglepett, hogy nem tudja mi az a kyu, holott elég jól játszik. xD Ezeket a formációkat nálunk hogy nevezik? http://www.minedgames.com/go/?page_id=26Kutyapofa, lópofa, piásüveg? (szákés üveg) xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 18, 21:04:38 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #791 Dátum: 11 ápr 18, 21:18:51 » |
|
A piros az kb egy kgs dan. a Többi az elég változó. Azért nem gondolt bele a gyerek, hogy mi a jó istenért kérdeznéd meg mennyi a súlya, vagy mennyit nyom fekve vagy tudomisén. A cuccok: A ponukit azt hívják gyémánt alakzatnak az empty triangle-t meg üres háromszögnek, egyébként meg minden az eredeti nevén van nevezve, hogy elkerüljük a kutyapofákat meg lópofákat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #792 Dátum: 11 máj 21, 22:18:26 » |
|
Ma átgondoltam az életemet, főleg a legutóbbi két évemet. És rájöttem, hogy amit jól csináltam ahhoz a góból kaptam a megfelelő gondolkodásmódot és világnézetet. Nehéz elmagyarázni, de minél jobban benne van valaki annál jobban érti. A gó tökéletesen modellezi az életet. Olyan dolgokat értettem meg haláltermészetesen, amiket más nem és egyszerűen nem fogtam fel, hogy miért van ez így. És ma ugrott be, hogy a góban mindenre van egy megfelelő helyzet és én végigjártam ezt az utat. Ez a játék egy párhuzam az élettel, csak itt gyorsabban és fájdalommentesebben tanul az ember. Mindig éreztem valamilyen szinten, csak ezelőtt nem állt össze a kép. Ha ezt tudom sokkal motiváltabb lettem volna a fejlődésben. De most aztán...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 21, 22:20:34 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #793 Dátum: 11 máj 26, 21:13:53 » |
|
A játék visszatükrözi az egyik legnagyobb hibámat. xD Ha ezt ki tudom szűrni, akkor talán jobb ember leszek az életben, a játékban meg teszek egy 2 kyuus lépést előre.
Próbáltad már, hogy egy zene dallam a lapján rakod a köveket? Mármint nem a négy negyedes ütem alapján kopogtatsz a táblán, hanem a zene stílusát követve alakítod lépeseidet (lehetőleg minél kevesebb gondolkodással). Elég érdekes dolgok szoktak kijönni. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #794 Dátum: 11 máj 30, 21:08:21 » |
|
,,If you are happy or unhappy simply because you won or lost a game, it is very sad for you since you will never progress." Takemiya Masaki
Akkora erőt ad ez az idézet, hogy elképesztő. Régebb annyit tudtam idegeskedni egy vereség miatt. Pedig az a legnagyobb hülyeség. Azért győztem le később egy erősebbet, mert abból a vereségből tanultam. A gó nagyon megtanítja az embert arra, hogy mi az önbizalom és mi az alázat. A góban végtelenül a sokat emlegetett végső lépés, vagy japánul "isten keze" szerintem annyiban merül ki, hogy valaki szívből játsza a gót. Nem a győzelem vagy a vereség érdekli, hanem a gó szeretete és a fejlődés. Mindig van egy jobb játék és ez az állandó javulás az amire a gó tanít. Az egyik hibánk miatta tanulságból lesz a következő meccs milliószor jobb. Egy idő utána az ember csak nevet a vereségen, mert tisztában van a képességével, de sosem fog elszállni magától, mert tudja, hogy mindig van hová fejlődnie. Azt meg ugye tudja mindenki, hogy a gó nem csak egy játék, hanem az élet maga egy 19x19-es táblán.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 30, 21:10:33 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|