25 máj 29, 16:42:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 55
  Nyomtatás  
Szerző Téma: GO (2 soros szabály!)  (Megtekintve 176872 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #495 Dátum: 08 jún 23, 01:00:32 »

Végre sikerült magam leamortizálni 9K?-ról 13K-ra azzal, hogy kikaptam egy 14K-stól, viszont előtte nyertem két 16K-s ellen. szal most kb olyan 15K lehetek...
Már csak stabilizálni kell ezt a szintet, aztán ihaj csuhaj Nevet

ui:
Nagyon jó újra GO-zni, főleg egy nagy tál (kb 8-10 gombóc) fagyi mellett.  Hümm-hümm

Ez nagyon nagy  Nevet

Főleg az a példa  Pojén
Idézet
D'ohsuji
...
A d'ohsuji a legügyesebb rossz lépés, a legzseniálisabb olyan lépés, ami a nyerés legkisebb reményét is összezúzza. A szó a "d'oh" és a "suji" szavak összetételéből jön létre. A "suji" jelentése :"a játék iránya", a "d'oh" szó a The Simpsons sorozatból származik, de azóta hivatalos angol szóvá vált, és azt a hangot jelenti, amit akkor adsz ki miután tudatosul benned, hogy milyen lépést tettél.

A d'ohsuji egy olyan lépést jelent, ami jónak tûnik, de végül is kiderül, hogy elszámoltad és a végén totális katasztrófa a következménye. Egy mondattal lehetne összegezni a helyzetet: "Elkaptalak, most véged.... öööööö.... várj.... d'oh!"

Tipikus d'ohsuji-k:
...
Fullasztó kakari: Amikor közelítünk a tábla felé a kővel, ügyesen megpördítjük az ujjunk között, úgy, hogy egyenesen a kávénkba (vagy az ellenfél kávéjába) essen. A "fullasztó" szó arra utal, amikor elfelejted, hogy a kávédban kő van és megiszod. (Másik elnevezése: táblán túli tenuki.)
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 23, 03:19:45 írta Shiro » Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #496 Dátum: 08 jún 23, 06:18:51 »

Hihetetlen, hogy felejtek, emlékszik valaki, hogy mi a neve a lépéselőnynek és a lépéshátránynak?
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #497 Dátum: 08 jún 23, 06:41:31 »

Az előnykövekre gondolsz Handicap/Hendikep/Handikap
Vagy arra Sente dologra gondolsz, amikor kel rá/vagy nemkell azonnal válaszolni? Hmm?

Most épp a goproblems.com on csinállom a 18 kyuu-s élet-halál probleszokat, fura mód, kb minden harmadikat, vagy negyediket többször végig kellcsináénom (nem röhög ¤_¤ ) pedig anno a 8 és az 5 kyuu-sokat is sikerült megcsinálnom.
Vagy talén kedek fáradt lenni, mert egész éjjel nem aludtam...
...előkeresem az Om Mani Padme Hum-ot, meditálok pár órát, oszt irány vissza GO-zni/HnG-nézni/L&D-et +oldani Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 23, 06:50:37 írta Shiro » Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #498 Dátum: 08 jún 23, 19:27:57 »

Igen igen, sente és gote. Kösz.
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #499 Dátum: 08 jún 24, 21:37:44 »

Sikerült még egy kyuuval leamortizálnom magam, így már 15 kyuu vagyok.

Az utolso mecsemet 14 kyuusként egy 15 kyuus ellen játszottam.
A gyerek először azon volt, hogy tanítsam itet, de sikeresen meggyőztem, hogy nem vagyok olyan erős, hogy kb 15-16 kyuu környékén van a szintem.

Mivel leamortizációs projet, így eleve gyengén kezdtem, de meg kellett álapítanom az első 20 lépés után, hogy szegénynek talán még ez is sok lessz. Így hát még gyengébben játszottam. Nyelvesít S hát szegény nem hogy nem vette észre, hogy, ditekt de gyengén játszom, hanem mondhatni én építettem ki az alakzatait a dudta nélül Nyelvesít Na de játék közben meg is dícsért, hogy nem vagyok olyan rossz Hümm-hümm
A lényeg, hogy sikerölt vesztenem, úgy hogy szerintem az ellenfél aszitte, hogy igen is keményen próbálkozom. Nevet
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #500 Dátum: 08 jún 27, 14:30:07 »

Nem tudja valaki esetleg, hogy az alábbi térképen bejelölt teröleteken belül hol van GO klubb, szalon, egyesület, vagy valami hasonló?
Elsősorban a poros és a sárga körön bellülre esőek érdekelnének.
http://kepfeltoltes.hu/080627/hungo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #501 Dátum: 08 jún 28, 22:06:37 »

Amint Chidori megtanult egy kicsit komolyabban játszani, jó lenne egy újabb verseny, hogy miért?
  • Mert gózni jó.
  • És ha sokan vagyunk úgy még jobb
  • Mert meg kell vernem Rudibát, nem engedhetem, hogy jobb legyen nálam Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 28, 22:08:47 írta Gdat88 » Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #502 Dátum: 08 jún 28, 22:20:40 »

Ok, de előtte még kb 150 játszmát kell letudnom...

Amúgy visszanéztem az előző évi jétsznáimat, s hát ember enyit harcolni, tisztára Street Fighter stílus. Nevet Ohh My God
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #503 Dátum: 08 jún 28, 22:22:36 »

Én is visszanéztem az enyéimet, nem értem őket. ikszdé De most komolyan, nem kéne jobb legyek, örülnék ha csak olyan lennék mint akkor voltam.
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 28, 22:26:17 írta Gdat88 » Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #504 Dátum: 08 jún 28, 22:36:27 »

Hát ja meg akkor kb mesteri szinten űztem az élethalál játszmákat, meg az ellenfél területén egy kb négy metszéspontból álló területen sikeresen hoztam létre életképes alakzatot, na ez kicsit túlzás, mert legalább egy 2x4-es vagy 3x3-as terölet kell, de tényleg meg tudtam élni ilyen marha kicsi* helyeken, most meg kb félpályás részeken meghalok. :/

lábjegyzet:
marha kicsi* Elég hülye egy kifejezés, mert nem értem, hogy egy kb 3 mázsás jószág hogy a francba lehet kicsi.
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #505 Dátum: 08 jún 29, 21:13:26 »

Ma megvertem egy négy kyúst. Igaz, 5 előnykővel, de hozzá kell tenni azt is, hogy 46.5 mokuval győztem. Szóval elméletileg ez olyan, mintha simán legyőztem volna. Lényeg, hogy visszatértem. Csak a nevemhez nem találtam me4ga jelszót, úgyhogy mostantól Garudaa néven keressetek.
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #506 Dátum: 08 jún 29, 23:50:16 »

Ok, de változtasd meg a jelszavad valamire amit meg tudsz jegyezni, mert ezt is elfelejted. Csak írdf be a KGS-en profilodba, hogy mire akarod és kész.

Én meg úra elkezdtem azokat az oktatókat, amiket küldtél, mert akkor kb szemeztem rá, mint ifjú marha a frissen barkácsolt nyílászáró szerkezetre.

Hát ilyen mecs, lol
http://files.gokgs.com/games/2008/6/30/Byakurai-tweethang.sgf

A gyerek rajzolt középre egy vigyort, aztán eltünt, aztán vissatért, és elégjól folytatta. (szerintem kb az volt, hogy amcsigyerek ment szólni akínaii szomszédjának Nevet Pojén )

a végén vesztetem, mivel Én hülye megöltem a korrábban sikeressen megvédett köveimet. :'X
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 30, 04:57:18 írta Shiro » Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #507 Dátum: 08 jún 30, 19:42:06 »

Idézet
a végén vesztetem, mivel Én hülye megöltem a korrábban sikeressen megvédett köveimet.  :'X
Ennek azért ahhoz is köze van, hogy a az összes kezdésre vonatkozó szabályt megszegted.  Mosolyog Mármint szabad így lépni, csak nem érdemes. Próbáld inkább a profik vagy jobb játékosok lépéseit megfigyelni. De persze a legjobb a könyv amit küldtem.  A kezdés nem egyszerű dolog, az elején egy rossz lépés miatt megeshet, hogy az egész meccset elveszted. Nemhogy ennyi rossz lépés után. A Hoshit(4-4) általában nem szabad kezdésként lezárni, csak ha már támadják. Annak nem a terület a célja, hanem a külső erő. Ha területet akarsz, akkor shimarit kell használni. De ha maradsz a hoshinál és esetleg pillanatnyilag nem lenne jobb lépés mint lezárni akkor sem három pontos ugrással tesszük azt, hanem keimával. Ez egy kicsit öntelt/kioktató hangvételű írás lett, bocs. Nevet Csak nem tudok szabadulni régi tanárom wolf84 beszédstílusától. ikszdé

---

Ok, regeltem.

--
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 30, 20:22:12 írta Gdat88 » Naplózva
Rudibá
Újonc
*

« Válasz #508 Dátum: 08 jún 30, 20:42:28 »

Ma sikerült egy váratlan lépéssel megfordítanom játszma kimenetelét.

Elkaptam egy óóóriási csoportot aztán egy önatarival elengedtem.
Viszont az hogy ilyen helyzetbe tudtam hozni egy 7k-st elég biztató számomra.
Ha kíváncsiak vagytok rá nézzétek meg a MrNiceGuy elleni partimat.
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 30, 20:45:03 írta Rudibá » Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #509 Dátum: 08 júl 01, 04:27:42 »

Na mit találtam ikszdé
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/56/Ear-red.sgf

Ha végignézitek, gondolom felismeritek majd
Naplózva

Oldalak: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 55
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins