Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #510 Dátum: 08 júl 01, 09:45:13 » |
|
csak mostjutottam el idáig  hogy erre a topic-ra is eljussak  na mindegy... amikor én utoljárajátszottam (kb négy hete) akkor három menetet, kétszer kegyetlenül elvertek  de egyszer akkor is győztem 
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #511 Dátum: 08 júl 03, 18:10:32 » |
|
Ennek azért ahhoz is köze van, hogy a az összes kezdésre vonatkozó szabályt megszegted. Ezt egyúttal üzenem magamnak is.  Újra átnéztem a gókönyvet és visszatértek az emlékek a kezdésről, amiket léptem Rudibá és Shiro ellen, egyszerűen botrányosak voltak. Annyi, hogy még nem a legeslegrosszabbak, de attól függetlenül, tejesen hülyeségek voltak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #512 Dátum: 08 júl 07, 05:35:39 » |
|
Ha a flyordieon 300 pontnál több van valakinek akkor nem kell 20 másodpercet várni, mire bejelentkezik. Tök jó. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #513 Dátum: 08 júl 07, 12:18:39 » |
|
Hát én zöldnél tovább sose jutottam, pedig az még nem olyan vészes, csak hát ott nállam egy parti kb 3-5 percig tart, meg valahogy zavar hogy 15x15-ös.
De jobb lessz, ha rástartolok, mivel amit alant látni lehet a tervezett 150 játszmámból még csak 10 van meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #514 Dátum: 08 júl 09, 21:32:33 » |
|
Jajj, de fura vagyok, mintha önmagam ellentéte lennék. Eddig ha győztem az csak azért volt, mert olyan jól kezdtem és az kitartott a játék végéig, most meg csak úgy lerakok pár követ nem olyan rossz helyre, majd elkezdek előre számolni, harcba keveredem és mindenkit kinyírok, egy csomó nagy alakzatot veszek le. Tiszta gyilkos lettem.  Pedig nagyon nem jellemző ez rám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #515 Dátum: 08 júl 09, 21:56:09 » |
|
A kegyetlen mi xD Megtaláltam a gyengepontjaimat. Meggondolatlan lépés, persze pont akkor jövök rá, hogy az nemjó, mikór hallom az egér kattanását (partinként legalább egy, de 3-nál több nem szokott lenni) Néha megfeledkezem róla, hogy az agyam gyorsabb, mint a kezem, emiatt előbb lenyomom az egér gombját, mielőtt odaérne az a fránya nyilacska, (de lehet, hogy csak az elvonási tüneteket akarom félre magyarázni  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #516 Dátum: 08 júl 10, 18:11:57 » |
|
Nekem is sok idő kellett mire rájöttem, hogy a kezem csak akkor lehet az egéren, ha már tudom, hogy hová akarok lépni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #517 Dátum: 08 júl 10, 20:56:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #518 Dátum: 08 júl 11, 16:08:56 » |
|
Jó, azt hiszem feladom, sohasem fogom megtudni, hogy milyen erős vagyok.  Minden partim más...  Mostanában nagyon sok erős játékos van a flyordieon, ne kérdezzétek, hogy ez, hogy lehetséges, de így van.  A Lényeg, hogy aki akar az mehet oda is, nem lesz az,h ogy nem is ütközik ellenállásba a játék során. Nem rossz hely ez, mert nem érvényesülnek teljesen a 19x19-es táblára vonatkozó kezdési szabályszerűségek. Szóval itt nagyon könnyen bonyolodik az ember harcba és szerintem ezért is van, hogy mostanában, feladással szoktam győzni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 11, 17:46:36 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #519 Dátum: 08 júl 12, 11:26:44 » |
|
Tegnap elhatároztuk tanult kollégámmal Godat88-al, hogy ma lejátszuk a fórum eddigi legnagyobb GO-mecsét, de komolyan a legnagyobbat, de tényleg  Már csak egy időpont (javaslat) kellene Godat88 részéről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #520 Dátum: 08 júl 12, 12:11:20 » |
|
 Én itt vagyok Tőlem mehet a legnagyobb meccs. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #521 Dátum: 08 júl 12, 12:18:29 » |
|
Renben, akkor kezdjük!! fejenként öt perc elég lesz, vagy inkább legyen csak három?  Elhalasztva a félelmetes Lükosz miatt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 12, 12:25:48 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #522 Dátum: 08 júl 13, 11:19:42 » |
|
Nah, végre eltűnt akérdőjel a nevem mellől és 8 kyút ír ki. Bár kőkemény 0.5 ponttal kikaptam, most egy 8 kyústól, de ha rendes komim ltt volna akor győzök. Meg léptem egy akkora baromságot, hogy a kő lerakásának pillanatában (pont akkor kapcsoltam) a feladást fontolgattam. SZóval annyira nem rossz. Szerintem olyan 6 kyú lehetek. Úgyhogy vigyázz Rudibá.  --- És eszembe jutott egy remek ötlet, kéne egyet rengóznunk, ismeritek a szabályokat ugye? szerk.: Ja nem, rendes komim volt, akkor csak az a rossz lépés a hiba. --- Láttam játszani az Istent.  De most komolyan, az elmentett meccseim között nézzétek végig Howzulee meccsét. Illetve szóljon nekem, mert a meccseim közé nem tudtam elmenteni ezt a partit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 13, 23:39:28 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #523 Dátum: 08 júl 15, 00:29:29 » |
|
Ünnepélyesen bejelentem,h ogy egy új taggal gazdagodtunk, Morita személyében. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #524 Dátum: 08 júl 16, 09:05:43 » |
|
WoW...ekkora hír az egész? Am jó nehéz játék, nehéz átlátni a táblát, meg hasonló problémákkal küzdök. De egy idő után belejövök. Remélem. Csak elhagytam a linkem az interaktív gó tanulásosat. ami kéne.
Amúgy annak amit leírtatok a felét nem értem. Úgyhogy a visszaolvasást beszüntetem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 16, 09:08:09 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
|