25 máj 25, 23:07:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 55
  Nyomtatás  
Szerző Téma: GO (2 soros szabály!)  (Megtekintve 175907 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Rudibá
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #480 Dátum: 08 máj 14, 14:28:07 »

!!Hahó!!

Valamikor be kéne fejezni a versenyt.
Ne mondjátok hogy esténként nem tudtok semennyit rászánni! (20-30perc/parti)
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #481 Dátum: 08 máj 14, 18:04:22 »

Jó lehet ez a GO
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #482 Dátum: 08 máj 14, 20:30:51 »

Hát Rudibá szerintem valamely hétvégén kellene rá sortkeríteni, mert magam részéről hétköznap kába vagyok.

renato:
Amegyiben kijelentésnek szántad előbbi mondatodat, úgy a válaszom, hogy rendkivülien elteláltad. Ha pedig kérdés, akkor pedig az hogy igen. kacsint
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #483 Dátum: 08 máj 15, 14:57:39 »

Kérdés mert nem ismerem de ha azt mondod akkor biztos jó. Hol lehet vele játszani?
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #484 Dátum: 08 máj 15, 16:18:42 »

a www.gokgs.com nevű oldalon.

De előbb ezt csináld végig, hogy megtanuld az alapokat: http://mge.eqnet.hu/gorol/go_oktato/hungarian/
Naplózva

Ss1d
Kezdő Jounin
*

« Válasz #485 Dátum: 08 máj 15, 18:20:42 »

Kezd éledezni a topic jó ezt látni Mosolyog a versenyhez meg sok szerencsét minden résztvevőnek kacsint
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #486 Dátum: 08 máj 18, 13:22:22 »

Nem sikerül elindítani az éles játékot  Neeem Neeem Neeem Neeem
Naplózva
Rudibá
Újonc
*

« Válasz #487 Dátum: 08 máj 18, 17:37:45 »

Meddig jutottál el? Letöltötted a klienst?
Naplózva
Rudibá
Újonc
*

« Válasz #488 Dátum: 08 máj 27, 18:49:07 »

Össze kéne már hozni valamit, nem gondoljátok?
Naplózva
Chidori
Akadémiai tanár
*

« Válasz #489 Dátum: 08 jún 17, 22:01:42 »

Sziasztok!

Gdat88  nevű felhasználó írt nekem egy privát üzenetet. Kérte, hogyha van kedvem GÓzni, akkor nézzek ide be. Nos igazából én a Hikaru No Go c. anime hatására kedveltem meg ezt a játékot. A kedv az továbbra is megvan, de bevallom... nem hinném, hogy megtudnám valaha is ezt tanulni. Esetleg ha tudnátok internet címeket adni, ahol részletesen leírják a játék menetét azt megköszönném. Az rendben van, hogy az anime is a segítségemre szolgál, de valószínű nem lenne túl kényelmes, ha minden egyes lépés után vissza kellene pörgetnem az eseményeket, így ezért jobban örülnék egy webcímnek. Köszönöm a segítséget előre is. Timi
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Shiro
Moderátor

« Válasz #490 Dátum: 08 jún 17, 23:59:18 »

Ne aggodj, könnyen meg tanulod. S ha már felhoztad, magam is játszottam két partit.  Nevet Az első az könnyű volt, egy életképes alakzata sem volt. A másik viszont húzósabra sikerült, mivel a gyerek jobb volt nálam közvetlen harcban, viszont az eleján sikerült egy falat létrehoznom, aminek elég szép kihatása volt, a táblára. Összességében ez volt eddigi legszorossabb meccsem, mivel csupán 1 mokuval sikerült nyernem. Nyelvesít
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #491 Dátum: 08 jún 18, 00:03:15 »

Nekem volt olyan, hogy féllel. Á nem is izgultam...  Nevet
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #492 Dátum: 08 jún 18, 00:18:14 »

Mondjuk nálam azért volt 1, mivel nem volt komi, de ha lett volna akkor méginkább nyertem volna vala. Nyelvesít

Amúgy Chidori, azt hallotad, hogy a WoW függőséget okoz? Na ezt az állítást meglehet, elfelejtheted. Azt csak kb két napig tolják egyhuzamban, én meg tavaj nyáron volt, hogy 3 napig játszottam (persze közben a Hikaru no Go-t is néztem  Nyelvesít). Aztán köszönhetően, hogy előtte az okkultizmus volt a mániám, így elég volt csupán 1-2 órányi relakszálás, hogy utána kb másfél két napig bírtam Nevet
Lehet majd újra meg kéne ptóbálkoznom azzal a rekord kísérlettel, de minden esetre elébb le kell vakarnom magamról a rozsdát.
Naplózva

Chidori
Akadémiai tanár
*

« Válasz #493 Dátum: 08 jún 19, 13:07:56 »

Amúgy Chidori, azt hallotad, hogy a WoW függőséget okoz? Na ezt az állítást meglehet, elfelejtheted. Azt csak kb két napig tolják egyhuzamban, én meg tavaj nyáron volt, hogy 3 napig játszottam (persze közben a Hikaru no Go-t is néztem  Nyelvesít). Aztán köszönhetően, hogy előtte az okkultizmus volt a mániám, így elég volt csupán 1-2 órányi relakszálás, hogy utána kb másfél két napig bírtam Nevet
Lehet majd újra meg kéne ptóbálkoznom azzal a rekord kísérlettel, de minden esetre elébb le kell vakarnom magamról a rozsdát.

Hallottam..  Nevet Hát nem tudom milyen ez a GO, az animebol nekem is úgy jön le, hogy megunhatatlan egy játék. Közben az oktató oldalt elkezdtem tanulmányozni. Így minden olyan kis egyszerűnek tűnik, de élő játékban, nehezebbnek tűnik az egész. Még mindig nem értek egy két olyan lépést ami az animeban is bemutattak, hogy az miért olyan "húúú de gyenge lépés", vagy az miért olyan "húúúú de nagyszerű lépés". Mindegy, talán majd erre is rájövök.

Gdat88 -al majd msnen egyeztetünk.  Mosolyog  Pirul
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Ss1d
Kezdő Jounin
*

« Válasz #494 Dátum: 08 jún 20, 22:55:53 »

Na 1 kis Help. Még véletlenül se próbáljátpk megérteni az animében történő lépéseket. Miért is? kérdzitek. Hát azért mert azokon a partykon kívül amit Hikaru kiskorában játszott amikor tanulta úgymond és nem sai mondta, szóval azokon kívül minden egyes party az animében 1 Japán vagy más ázsiai Profi meccs volt. Ilyen laza 9-10 dan os ázsiai profi játékosok meccsét szerintem nem kellene megpróbálni megérteni Nevet Illetve mindent meglehet sok sikert Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 21, 11:59:45 írta Ss1d » Naplózva
Oldalak: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 55
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins