24 nov 15, 05:24:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 52
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hokagék - Hashirama, Tobirama, Sarutobi, Minato, Tsunade  (Megtekintve 175708 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Mistich
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #585 Dátum: 10 jún 14, 09:38:07 »

ha nem volt hokage,akkor mit keresett a találkozón?
na mindegy,ha ti mondjátok...
Naplózva

Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #586 Dátum: 10 jún 14, 09:43:38 »

ő olyan, mint egy választások utáni új, de még fel nem avatott miniszterelnök. mindenki tudja, hogy ő az, de a tisztjét még nem töltötte be teljesen.
Naplózva
Meroko
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Itachi fan

« Válasz #587 Dátum: 10 jún 14, 13:16:26 »

énse sorolnám őt a Hokagék közé. Márcsak azért se mert egy utolsó rohadék szemét dög volt és mikor Pein Konoha ellen jött ő meg a gyökerek szépen elbújtak ahelyett, hogy segítettek volna. Az ilyen ember nem érdemli meg, hogy Hokageként említsék.
Naplózva
hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #588 Dátum: 10 jún 14, 13:18:36 »

Igen, Am meg kakashi sokal közelebb ált a hokage poszthoz mint danzuo, és hogy miért? mert őt még a jouninok is támogatták.  Am szerintem el se fogadták volna Danzuot hokagénak, mégha életben is maradt volna.
Naplózva
Genesis_16
Akadémiai tanár
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #589 Dátum: 10 jún 15, 10:53:47 »

ha danzuo eljutt odáig h a jouninok szavaznak rá akkor biztos h befolyásolta volna őket mint ahogy a földesurat amikor megválasztották hokagévá
Naplózva

“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)

“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott:
- Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét?
- Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?”
(ismeretlen szerző)
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #590 Dátum: 10 jún 15, 12:08:53 »

Kivéve ha Neji is kiszúrja  a Byakugannal, hogy turpisság van a dolgok mögött! kacsint
Naplózva

Meroko
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Itachi fan

« Válasz #591 Dátum: 10 jún 15, 12:15:41 »

meg, azért a juninok nem olyan könnyen befolyásolhatóak mint a földesurak. Szerintem az volt a terve, hogy miután megválasztották őt az egyesült shinobi bigyó főnőkének azután nem mondhatták volna egyszerűen azt a juninok, hogy nem akarunk téged hokagének. hanem kénytelenek lettek volna elfogadni őt. Sasuke darkness ide vagy oda, azért örülök, hogy kicsinálta Danzout.
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #592 Dátum: 10 jún 15, 15:39:21 »

Danzou csak jót akart. A diktatura néha meglepően jót tesz egy országnak. Az más kérdés hogy önös érdekből is tette amit tett de csak jót akart. Nem nevezném negatív szereplőnek. Bár mondjuk pozitivnak sem Mosolyog Mentségére szolgáljon hogy a halála pillanatában Konoháért áldozta fel magát és beismerte a hibáit. Shinobi módjára becsülettel halt meg.
Naplózva

Meroko
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Itachi fan

« Válasz #593 Dátum: 10 jún 15, 15:52:22 »

tényleg?... újra kéne olvasnom a mangátXD

Tény, hogy a diktatúra néha bejön, de azért szimpibb a haramdik hokage politikája. És végülis amíg az is bejön addig nem kéne durvulni. Persze az is igaz, hogy így a háború küszöbén nem biztos, hogy a 'szeressük egymást' politika a legjobb. De mindenesetre ez az egyesült shinobi bigyó nagyon jó ötlet, csak én kicsit úgy éreztem Danzou céljai akkor sem voltak olyan nagyon tiszták. Inkább a hatalomra hajtott mint az igazságra vagy arra ami helyes. Például nem biztos, hogy akkor is támogatta e volna a dolgot, ha nem őt javasolják főnőknek. (remélem nem voltam túl off )
Naplózva
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #594 Dátum: 10 jún 15, 16:05:43 »

Hát Danzou számomra egyáltalán nem negatív szereplő. Na de mindegy is, van saját topic-ja. Ő itt teljesen OFF.

Én örülök, hogy Tsunade-sama maradt a Hokage, nagyon remélem, hogy a történet végéig senki se, vagy csak Naruto váltja majd le.
Hátha a Nagy Ninja háborúban majd villant valamit, számomra hatalmas hiány, hogy Kishi harcok terén teljesen elhanyagolta. Pedig szerintem ha már Hokage, kaphatna végre egy nagyobb szerepet is, és ezzel biztos nem csak én vagyok így.
Naplózva

Meroko
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Itachi fan

« Válasz #595 Dátum: 10 jún 15, 16:11:24 »

Igen, kicsit gáz, hogy a Hokagék (nem csak Tsunade, a hamardik is) nem csinálnak semmit, csak ülnek az irodájukban és parancsokat osztogatnak. Persze ez is fontos, de a falu legerősebb shinobija (mert ált, ugye azok a Kagék) azért többre hivatott, mint hogy egész nap az asztal mögött üljön.
Csak akkor vesznek részt tevőlegesen is a harcban, ha megtámadják a falut. Lehet, hogy azért kell mindíg ott lenniük mindíg, mert akármikor megtámadhatják a falut és akkor kell a Kage, de símán kitalálhatnának valami idéző jutsut amivel bárhonnan bármikor meg lehetne őt idézni, és akkor egy pillanat alatt már otthon is van.

Csak onnan jutott ez most eszembe, hogy ha tegyük fel Naruto Hokage lesz akkor megnézem, hogy nyugodtan ülve marad az irodájában amíg a társait meg kiküldi veszélyes küldetésekre világotmegmenteni. Ő az a fajta aki megy és odacsap. De Hokageként ezt nem teheti meg, csak akkor ha az ellenség házhoz jön.
Naplózva
shiranai
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #596 Dátum: 10 jún 15, 19:14:33 »

Szerintem egyszerűen azért kell a faluban lenniük, mert a Kage nem csak egy shinobi hanem jelkép is.
Ha egy küldetés alatt meghal ,mondjuk túlerő miatt (senki sem legyőzhetetlen) , akkor a falu meggyengül vezető híján  és a környező országok könnyeben támadhatnak.  Gondolkozik
De ezt mondták a shippuuden elején, mikor Gaarát elrabolták. Mármint hogy a "kagenélküliség" mennyire rossz helyzet.
Mellesleg nem hiszem, hogy jutna idejük a papírmunka mellett küldetéseket is csinálni.

Mondjuk arra én is kíváncsi vagyok, hogy Naruto hogy boldogulna a papírmunkával. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 15, 19:25:13 írta shiranai » Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #597 Dátum: 10 jún 15, 20:37:31 »

Az idézés nem biztos hogy beválna, nem tudunk mi még annyit ezekről a dolgokról, hogy ilyeneken gondolkozzunk.  Lehet, hogy az idézést lehet blokolni, vagy eltéríteni.  Amugy is nem nagyon hiszem, hogy egy Kyuubi erőségű ellenfélnél olyan könnyű lenne idézgetni egy kagét.
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #598 Dátum: 10 jún 16, 01:53:50 »

Meg egy Hokagénél ne azt nézzétek, hogy mekkora űberfájterek, hanem, hogy mit adtak, mert ez teszi őket igazán naggyá.

Szal lehet Tsunadét nem láttuk nagy csatákat vívni, de már azzal, hogy nekik köszönhetően bevezették a minden négy fős csapatba egy szanitéc ninja dolgot, már elegendő ahhoz, hogy nagynak nevezzük.

Vagy ott van a csengős dolog, ami a Harmadiktól ered, (de az is lehet, hogy az Elsőtől)

Hogy képesek hinni az eljövendő generációban, utat mutatnak a falu számára, hátrahagyják bölcseleteiket az utókornak stb.

Danzouról meg anyit, hogy nekem valahogy nem jönnek be az olyan "vezetők" akik az erényeiket hangoztatják céljaik érdekében.

Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #599 Dátum: 10 jún 18, 17:30:14 »

Páran említették, hogy Danzou kellene a téma címébe.
Erre csak annyit tudok mondani: Fent van a feje a sziklánk? Na ugye! Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Oldalak: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 52
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins