Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #390 Dátum: 09 jan 13, 14:07:09 » |
|
Ok bocs Hiei, elírás volt...
A visszaemlékezésben, nem az volt, hogy holnaptól, ha nem hogy egyszer majd... Lehet a jetix rosszul fordította, ha ott láttad...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #391 Dátum: 09 jan 13, 14:40:35 » |
|
Nem történt semmixDD.
Amúgy nem mindegy, hogy hoplnaptól vagy majd egyszer^^.
Szerintem filingesebb lenne, ha Tsunade mondana le (nem akarom, hogy meghaljonxD) így sokkal nagyobb megtiszteltetés lenne Naruto számára. Nem csak kényszerből választották vagy a vészhelyzet miatt... Biztos meglepődne a falu azon része aki még mindig fél tőle... és megnyugodnának, ha az 5. hokage mondaná , hogy alkalmas a feladatra.
Tudom kicsit offos szaga vanxDD mert Naruto nem hokage, de ebbe a topicban van helye ennekxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MinimaxX
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #392 Dátum: 09 jan 13, 14:43:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
NARUTO A KIRÁÁÁÁLY alias me
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #393 Dátum: 09 jan 13, 21:03:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #394 Dátum: 09 jan 13, 21:08:30 » |
|
Ez így van de off: ha nem tudom nem fáj De ki lehetett a leggyengébb Hokage? Tudom relatív de szerintem a Második volt... Ez csak a véleményem...
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #395 Dátum: 09 jan 13, 21:10:19 » |
|
Egyik sem volt gyenge a kérdés értelmetlen ergo válasz sincs rá, fatal error.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #396 Dátum: 09 jan 13, 21:21:57 » |
|
Update my question for the Windows xd Akkor melyik hokage erőssége nem múlja fölül a többiét? Így megfelel?
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #397 Dátum: 09 jan 13, 21:29:55 » |
|
Mivel egyik erejét sem ismerjük teljesen, pasz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #398 Dátum: 09 jan 14, 00:50:32 » |
|
Leggyengébb Hokage... -.-" Ja, a Hokagegékről mindent el lehetett mondani, csak azt nem, hogy gyengék voltak. Talán a két legnagyobb harcos az Első és a Negyedik volt. De mivel mind kiváló emberek voltak, így a kérdés... "Syntax error" (C64)
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #399 Dátum: 09 jan 20, 21:09:57 » |
|
Szerintem sem mondhatjuk őket gyengének, különben nem lehettek volna hokagék. Én azt bírom bennük, hogy mindegyikük más jutsuban, techikában volt kiemelkedő. Ha választani kell, erőben az első kettő volt talán a legjobb, yondi pedig a legtehetségesebb (új jutsukat fejlesztett ki, amik közül az egyik meg is mentette a falut, más kérdés, hogy milyen áron). Tsunade nagyi pedig a gyógyításban arat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csonti515
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #400 Dátum: 09 jan 20, 21:49:31 » |
|
Am Shodaime amikor a Bijuu-kat szétosztotta az országok között, akkor Konohának miért nem adott egyet se?Annyival erősebb volt akkor mint a többi Ninja falu?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fox
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #401 Dátum: 09 jan 20, 23:37:21 » |
|
Ha belegondolsz a shodaime az összes bijuut tudta irányítani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alkyr
Gennin
Nem elérhető
lézengő ritter
|
|
« Válasz #402 Dátum: 09 jan 20, 23:51:57 » |
|
Szerintem is azért nem tartott meg Konohának egyetlen Bijuut sem, mert hát mindegyiket tudta irányítani. Meg akár az is benne lehetett, hogy így pecsételje meg a békét. Na meg ezzel akár sakkban is tudta tartani a falvakat. Például, ha valamelyik elkezd pattogni, akkor a saját Bijuu-jukat irányítja ellenük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #403 Dátum: 09 jan 20, 23:57:20 » |
|
Azért elősször is el kellett volan jutnia az adott helyre. Mert ugyebár a távolság is számít mert Konohából nem bírta volna a technikát megcsinálni. Szerintem nem volt olyan terve a Shodaime-nek hogy a Bijuuk által támadjon vissza...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alkyr
Gennin
Nem elérhető
lézengő ritter
|
|
« Válasz #404 Dátum: 09 jan 20, 23:58:36 » |
|
Azért elősször is el kellett volan jutnia az adott helyre. Mert ugyebár a távolság is számít mert Konohából nem bírta volna a technikát megcsinálni. Szerintem nem volt olyan terve a Shodaime-nek hogy a Bijuuk által támadjon vissza...
Vélhetően ha a falu támadott volna, akkor vitték volna a Bijuu-jukat is. Akkor meg a harcnál nincs meg a nagy távolság...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|