Chakra
|
|
« Válasz #360 Dátum: 08 aug 28, 11:17:39 » |
|
Moderátor: Ha már spoilerkedünk, legalább húzzátok át.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #361 Dátum: 08 aug 28, 12:00:37 » |
|
Szerintem Konohaban mindenki tudja hogy Narutoban van a Kyuubi ez kiderül a vissza emlékezéseiből de 4. akarata nem sült el jól borzalmas gyermekkora volt Narutonak. Ám a chunin vizsga alatt már kicsit teljesült az Yondi akarata mert ott elfogatták Narutot és látták hogy tényleg képes kordában tartani a dögöt. Így a véleményem az hogy lassan de biztosan halad Naruto Yondi elképzelése felé.
Miért nem kapta meg a nevét hmm ez egy érdekes kérdés én is kiváncsi leszek a tényleges válaszraxDD. A tippem az hogy nem akarta hogy úgy neveljék mint a volt Hokage fiát és hogy ezért is +hátrányba kerüljön mikor a kyuubi elég nagy teher így is. Tehát evvel védte hogy ne roppanjon össze a sok tehjertől a hátán vagy valami ilyesmire gondolnék ha szabadxD.
Amúgy msot már illő lenne ha Naruto megtudná az igazságot a származásáról. Alig várom a reakcióját hogy miként fogadja és miként tudja majd megxD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 28, 12:09:26 írta Hiei »
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #362 Dátum: 08 aug 28, 15:24:37 » |
|
Egyébként Tsunade emg Jiraiya tudja,hogy ki az apja ,mert az egyik mangaban beszélnek róla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szakura
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #363 Dátum: 08 nov 07, 13:17:10 » |
|
amm láttátok azt a részt tudjátok amikor van a konoha sportnap és akkor naruto mindig megy ki a wc-re és akkor meg feltünik a folyosón Yondaime. elég fura baki nem?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 07, 13:19:05 írta Szakura »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szakura
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #364 Dátum: 08 nov 07, 13:37:35 » |
|
akkor meg mi? csak nem tünik fel a régóta halott 4. Moderátor: Nem dupla poszt, csak töröltem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 07, 14:01:57 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #365 Dátum: 08 nov 07, 18:20:18 » |
|
Szegény Yondi. Mért nem ő volt az a Hokage,aki a legtöbbet szerepel?Biztos,hogy jó Hokage volt.Na de a világnak,azon belül Kishinek mért kell ilyen igazságtalannak lenni? Bezzeg az a hülye 3.Ó fulladt volna meg.Olyan nagy marha volt.
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #366 Dátum: 08 nov 07, 21:58:36 » |
|
Azért nem szereplet többet mert meghaltxDD amúgy szerintem ha túl sokat szerepelt volna nem lenne ekkora kedvenc rég megunta volna mindenki... úgyan úgy járna mint szegény Tsunade mindeki hogy szerette őt is és most a halálba kívánja a népek fele... Ennyit szegény cunaderőlxDD én azért szeretemxDD.
Valószínűleg azért törölték mert még nem látogattad meg a fórum szabályzat nevű topicot és regisztráció során is elkerültedxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #367 Dátum: 08 nov 16, 22:22:33 » |
|
Am... nem vágjátok a neveket, vagy csak egyserűbb kiirni hogy hanyadik hokage... Nem baj... azért kiirom a neveiket, aki nem tudja az majd legalább művelődik egy kicsikét! 1. hokage-Hashirama Senju 2. hokage-Tobirama Senju 3. hokage-Sarutobi 4. hokage-Namikaze Minato 5. hokage-Tsunade Am meg hát kiis a kedvenc... sztem én Minato-t birom nagyon...hát hogy miért is... asszem mert olyan aranyosan mosolyog... nemtom...mert Kakashi sensei-je volt talán azért... de nem tom...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 16, 22:46:39 írta akakashi26 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #368 Dátum: 08 nov 16, 22:31:56 » |
|
Mi is tudjuk a nevüket, csak ugyebár téma címébe nem szokás litániát írni, továbbá, amikor a téma indult (több mint 1 éve) még se a Senjuk, se Minato nevét nem ismertük.
Ja, és kösz, hogy többet nem próbálod reklámozni a saját oldaladat, mert a végén még kitiltás lesz belőle. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 16, 22:32:46 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #369 Dátum: 08 nov 21, 16:34:14 » |
|
amm láttátok azt a részt tudjátok amikor van a konoha sportnap és akkor naruto mindig megy ki a wc-re és akkor meg feltünik a folyosón Yondaime. elég fura baki nem? Annál a résznél rengeteg olyan szereplő ott volt aki egyébként abszurdum lenne...ha megnézed pl Kisame és Itachi is ott állt sorba...pedig elméletileg körözött bűnözők... Minatoról igazából információkat egyedül a Kakashi Gaidenben és abban az apró kis visszaemlékezésben találhatunk amit a mestere halálának köszönhetünk. De mindezek alapján nagyon szimpatikus karakter...meg hát a rajongások jó része a női oldalról van ami remekül megrajzolt külsejének köszönhet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #370 Dátum: 08 nov 22, 22:11:36 » |
|
Pedig tökéletes ember nincsen, mindenkinek van egy sötét oldala, biztos Yondinak is voltak titkai.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adam-sensei
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #371 Dátum: 08 dec 01, 12:35:58 » |
|
sztem . erő: 1. Shodaime vagy Minato 3. Sarutobi 4. Tsunade 5. Nidaime Nekem a 2.hokage nem nagyon tetszett 3 évad csatájában. tsunade sem jönn be annyira a többi meg király
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szannya22
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #372 Dátum: 08 dec 01, 15:35:19 » |
|
Minato biztos hogy nagyon erős volt, mert egy nagyobb csapatot (a gaidenben) szinte egymaga ölt meg. Nem vennék rá mérget de megkockáztatnám hogy Minato talán még erősebb volt mint Hashirama. Azért csak talán mert azért végülis Hashirama tudta irányítani az összes bijuut (míg Madara, akit a világ legerősebb shinobijaként tartanak számon is csak a kyuubit-a legerősebbet- tidta írányítani). Ráadásul Hashiramának ott volt a mokouton. Míg Minatonak a Shunshin no jutsu. Ezek után döntse el az ember h ki az erősebb.
|
|
|
Naplózva
|
Gyere közelebb, érints meg... de megfizeted az árát! (Császárnő) Nézz az égre, fentről csapok le! (Torony) Ne ezt a kezemet nézd, hanem a másikat! (Mágus) Íme, a Kétségek Hozója! (Hold) Rettegd a mélységet! (Főpapnő)
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #373 Dátum: 08 dec 01, 18:59:35 » |
|
Az ereje nem kétséges de a személyiségéről nem tudunk sokat, vagy a szokásairól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #374 Dátum: 08 dec 01, 19:04:32 » |
|
Most se tudunk a nevén és pár jutsuján, és azon kívül, hogy egy zseni volt, semmit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|