Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #210 Dátum: 08 ápr 22, 18:19:06 » |
|
Azért jó lenne tudni 1 kicsit többet a Hokagek-ről, hamár Konoha szemszögéből látjuk a dolgokat Pl: a negyedik hogyan fejlesztette ki a tepelortálós jutsut... az első hogy tudta elfojtani 9farkú chakráját... mert sztem vérvonalképesség lehetett.... és hasonlók nem vérvonalképesség volt hanem a shikki fuujin vagy mi...az egy tiltott pecsét amelybe a használója belehal...ezt alkalmazta a Harmadik is Oro kezeinek hatástalanítására...
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #211 Dátum: 08 ápr 22, 18:29:00 » |
|
az első nem shiki fuujinezte a rókát csak volt egy olyan képessége, amivel irányítottaa démonokat yondi barátunk shikizte. és ebbe bele is halt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #212 Dátum: 08 ápr 22, 18:47:39 » |
|
Nem tom hogy hol olvastam lehet hogy itt.Yondayme tanította a harmadiknak a Shinigami megidézését.Hogyan? Elvileg ha megidézi akkor meghal nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #213 Dátum: 08 ápr 22, 18:49:18 » |
|
De az elméletet, a kézjeleket, hogy hova irányítsa a chakrát megmondhatta neki. Azonkívül szerintem, ha csak simán megidézed, de senkit nem pecsételsz le vele, akkor nem is kell fizetned.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #214 Dátum: 08 ápr 22, 19:01:52 » |
|
De az idézésért idézem( ) : aki megidézi a shinigamit annak a lelkével kell fizetnie.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #215 Dátum: 08 ápr 23, 15:13:21 » |
|
Ebben van valami!!!
De a Két kolnojának nincsen leke!!Mégis elintézték az elsőt meg a másodikat!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #216 Dátum: 08 ápr 23, 15:57:01 » |
|
Hát ez egy kétes ügy hiszen az 1 és a 2. sem rendes emberek hanem ien zombi félék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #217 Dátum: 08 ápr 23, 16:04:55 » |
|
De végülis 2 ember áldozatt kelett hozza Tehát talán igy lehetett ez,de ha zombik akkor honnan meríteték a csakrát????
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #218 Dátum: 08 ápr 23, 17:55:31 » |
|
Szerintem ezt a shiki fuujin és más pecsételő teknikák résznél kéne folytatni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #219 Dátum: 08 ápr 23, 20:43:53 » |
|
... Ki tudja h kb. Minato hány éves lehetett mikor Narutoba zárta a icipici rókuszit = mikor meghalt ? ...
Az adatkönyvben sincs bene. Annyit lehet tudni, hogy 179,2 cm magas volt, 66,1 kg és B volt a vércsoportja. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 24, 13:13:17 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #220 Dátum: 08 ápr 24, 12:19:57 » |
|
lol ez miylen adat könyv? Én még nem is láttam. Hol található? Elég vicces hogy a vércsoportja megvan de az élet kora nem . Szerintem annyi idős lehetett mint most Kakashi de ez csak tipp.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #221 Dátum: 08 ápr 24, 13:14:51 » |
|
Hú... én már meg nem hazudnám, hogy honnan szedtem le azt a 3 adatkönyvet (DataBook) ami megvan. Ha beugrik, táviratozok PÜ-ben. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #222 Dátum: 08 ápr 26, 10:13:18 » |
|
Spoiler veszély!Végre tudjuk az Első Hokage polgári nevét: Senju Hashirama És a Senju-klán címere: Akkor elvileg Tsunade teljes neve: Senju Tsunade ^^ Azért elvileg, mert lehet, hogy Tsunadénak az anyja volt Hashirama lánya, vagyis anyai ágon rokon az Elsővel és akkor lehet, hogy az apja családnevét viseli... Bár Naruto esetéből kiindulva...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #223 Dátum: 08 ápr 26, 12:43:03 » |
|
De most az első klánjának az volt a képessége hogy írányítani tudja fát vagyazt csak az első tudja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #224 Dátum: 08 ápr 26, 12:56:59 » |
|
Kérdezd meg Hashiramát ^^ vagy Kishimoto-senpait ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|