Földi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Ez így nem lesz, jó lesz! ^^
|
|
« Válasz #105 Dátum: 09 feb 06, 20:14:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Semmi sem kötelező,csak meghalni!" Naruto 4ever.
|
|
|
Saleen S281
Chuunin
Nem elérhető
...:::Uchiha Saleen:::... --=EAÉ avatar készítő=--
|
|
« Válasz #106 Dátum: 09 máj 02, 20:18:14 » |
|
azért mert nincs bene unalmas rész ha utána mindig tolnak be valami jo poént
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #107 Dátum: 09 máj 02, 20:22:52 » |
|
francokat nincs, egy fél éve megy ez a szar filler
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #108 Dátum: 09 júl 04, 21:09:03 » |
|
A fillereket leszámitva minden jó benn, sok jó poén, akció, vér, áratlan fordulat, szinte ez a tökéletes anime/manga
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takahane
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #109 Dátum: 09 aug 02, 20:32:38 » |
|
A Naruto egy egyedi és különlegesen jó történet szerintem...a rajzolása páratlan, minden egyes szereplők részletesen ki van dolgozva...a történet NEM HALF-REAL...szóval nincs olyan, hogy félig emberi világban játszódik és még vaalmi másban ( középkorú japán. Soul Socielity )....van egy alap elképzelt ninja világ...ami szuper és felülmúlhattalan....antik ,mégis modern...meg vannak a maga szabályai és törvényei.......a történet azért kivételes mert mindenki megtalálja benne a maga kedvencét...van aki a poénokra bukik van aki a harcokat nézni van aki az Antik Japán világot látja benne, akiket az érzelmi szálak érdelik vagy a bölcs szavak és eszmék.......minden karakter kidolgozott....nem egyzser jó vs rossz harcról van szó....közelebbről megismerjük a rosszat, hogy miért lett olyan amilyen.....vayg nem is rossz csak más elképzelései vannak mint nekünk..és ez remek meglátás szerintem...... NARUTO IS THE BEST
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yuukii
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #110 Dátum: 09 aug 02, 23:38:15 » |
|
A Naruto egy egyedi és különlegesen jó történet szerintem...a rajzolása páratlan, minden egyes szereplők részletesen ki van dolgozva...a történet NEM HALF-REAL...szóval nincs olyan, hogy félig emberi világban játszódik és még vaalmi másban ( középkorú japán. Soul Socielity )....van egy alap elképzelt ninja világ...ami szuper és felülmúlhattalan....antik ,mégis modern...meg vannak a maga szabályai és törvényei.......a történet azért kivételes mert mindenki megtalálja benne a maga kedvencét...van aki a poénokra bukik van aki a harcokat nézni van aki az Antik Japán világot látja benne, akiket az érzelmi szálak érdelik vagy a bölcs szavak és eszmék.......minden karakter kidolgozott....nem egyzser jó vs rossz harcról van szó....közelebbről megismerjük a rosszat, hogy miért lett olyan amilyen.....vayg nem is rossz csak más elképzelései vannak mint nekünk..és ez remek meglátás szerintem...... NARUTO IS THE BEST
egyetértek veled mindenkinek megvan a saját karaktere aki tetszik és nem teszik unalmassá a történetet mondjuk fillerel túl elvonttá teszik de azt is meg lehet nézni én személyszerint nagyon szeretem és a naruto marad az örök favoritom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
S4 League MGM
|
|
« Válasz #111 Dátum: 09 szep 13, 08:32:35 » |
|
mert jó a története sok benne a poén harc dráma stb meg ez egy olyan anime/manga hogy mindig meglepetés vár rád pl: akik naruto-ból nm nézték a mangát csak animé-t akkor meglepüdtek hogy kabuto orochimarut a testébe operálta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nauzika
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #112 Dátum: 09 dec 12, 19:03:19 » |
|
szerintem azért mert nagyon sok szereplő van benne és mindenki megtalálhatja benne a kedvencét/kedvenceit meg egyébként is nem tudom h h mondjam meg olyan kopott már hogy tanulságos de egyszerűen az! Hiába tudja az ember hogy ilyesmi nem létezik mégis olyan jó lenne példát venni a hozzáállásukból:D főleg ugye Naruto... Sose szegem meg a szavam! Sose adom fel! stb.... de minden egyes szereplőnek megvan a története.... ugye Naruto akit kiközösítettek Sasukéról nem kell mondani semmit Sakura a reménytelen szerelmes Tsunade a szerencsejátékos és piás volt Jiraya a perverz tehát megtalálja azt aki legalább egy kicsit hasonlít rá:D
|
|
|
Naplózva
|
Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni! Walt Disney
Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy. Andrew Matthews
|
|
|
hoszy
Gennin
Nem elérhető
-=![HoSzY]!=-
|
|
« Válasz #113 Dátum: 09 dec 12, 23:03:57 » |
|
szerintem azért mert nagyon sok szereplő van benne és mindenki megtalálhatja benne a kedvencét/kedvenceit meg egyébként is nem tudom h h mondjam meg olyan kopott már hogy tanulságos de egyszerűen az! Hiába tudja az ember hogy ilyesmi nem létezik mégis olyan jó lenne példát venni a hozzáállásukból:D főleg ugye Naruto... Sose szegem meg a szavam! Sose adom fel! stb.... de minden egyes szereplőnek megvan a története.... ugye Naruto akit kiközösítettek Sasukéról nem kell mondani semmit Sakura a reménytelen szerelmes Tsunade a szerencsejátékos és piás volt Jiraya a perverz tehát megtalálja azt aki legalább egy kicsit hasonlít rá:D Ugyanezek, meg mert élvezhető shounen Naruto annyi idős mint a célközönsége. Vannak jók és rosszak mint az életben. Váratlan fordulatok vannak benne. Tsunade dekoltázsa miatt Ja és mert Tök jó a Story
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hatsue
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #114 Dátum: 10 jan 04, 19:14:18 » |
|
mert egy teljes világot felépített kishimoto rengeteg szereplővel minden van benne... ööö... nincs főgonosz, sok mondanivaló és tök joo h már több mint 10 éves
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #115 Dátum: 10 jan 08, 20:01:27 » |
|
Már biztos mindeki elmondta előttem, de legfőképp a sztori emeli a többi anime fölé, sok bene a váratlan, 180°-os fordulat. Aztán ott vannak a szereplők és az elveik: Naruto - sose adja fel, betartja az adott szavát Lee - ő is eldöntt valamit és azt véghez viszi bármi áron Sasuke- csak a bosszúnak él, és erre teszi fel az életét Shikamaru - világ lustája, pedig tud ha akar ... Lehet még folytatni sok-sok szereplővel és elvvel. Aztán ott vannak a poénok (bár ez kevés, de akkor is), és a harcok is látványosak. 2 szóval összefoglalva: csúcs szuper
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
jussuph
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #116 Dátum: 10 jan 10, 23:55:45 » |
|
Hogy miért is épp a Naruto? A történet szerintem nagyon ott van, és a mondani valója is tetszik (ami szerintem egy külön topic-ot kíván) Először a Jetixen láttam néhány részt, és nem néztem ki túl sokat ebből a sorozatból (idegesítő sárga hajú kölyök fura macskabajúsz szerű mintázattal ) Talán azok a szomorú, komolyabb jelenetek voltak azok amitől a történet elkezdett érdekelni. Sokan mondták, hogy jók a karakterek és vannak is elegen. Én még kiemelném azt is, hogy ezek a karakterek elég jól ki vannak dolgozva - visszaemlékezések révén, a szereplők történeti szálainak kereszteződésével. Ezek a karakterek fejlődnek is a történet során, némelyikük pedig meghal. De nem csak a karakterek vannak jól kidolgozva hanem az a világ is ahol az egész történet játszódik. A csaták valóságtól elrugaszkodó elemei pl a chakra manipulációval vannak megmagyarázva. A sztorinak külön történelmi síkja van (pl. 3 Nagy Ninja Háború), térképen megjelölt hellyel, szomszédos országokkal meg minden - akár egy szerepjátékot is lehetne építeni az egészre. A rajz egyesek szerint néha kidolgozatlan. Lehet, hogy a stílusa egy kicsit visszafogottabb(retros) a legtöbb anime-hez képest, de ettől még a rajzók jók és kidolgozottak. Az effektek (mozgó háttér digitális), és a zenék is jók - látszik, hogy a fokozódó érdeklődésre való tekintettel egyre több munkát végeznek vele. Aztszem ennyi elég lesz egy témához..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #117 Dátum: 10 feb 13, 11:04:21 » |
|
Pont, hogy egyre kevesebbet foglalkoznak vele =S Hasonlítsd össze a shippuden eleji grafikát, meg a mostanit(Nem a fillerre értem, a fillernek JÓ A GRAFIKÁJA -.-)a grafika színvonala egyre csak esik lefelé... :S De még mindig a Naruto a legjobb (Y)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jussuph
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #118 Dátum: 10 feb 14, 13:12:52 » |
|
Nekem nem tűnt fel, hogy a rajzok minősége annyira visszaesett volna. Kétségtelen, hogy van pár jelenet, ahol csak fekete vonalakat látunk ugrálni a fák között ninjak helyett... az talán egy kicsit összecsapott munkának tűnhet A mangát nézegetve van pár jelenet, ahol néha ki sem lehet venni, hogy mi történik, az ábrázolás elnagyolt - hozzá kell tennem persze: nem vagyok egy nagy mangaolvasó, csak érdekelt a történet folytatása... Lehet, hogy ahol a manga kevésbé van kidolgozva, ott a rajzfilm adaptációjánál is ugyanez lesz a helyzet - mivel manga-hű ábrázolást próbál követni. Ez azt is megmagyarázná, hogy a fillerek miért tűnhetnek jobb minőségűnek: nem kell függnie a mangától, jobban érvényesül az alkotói szabadság (rajzfilmes alkotói). Egyébként, amit én nagy minőségjavulásként éltem meg az inkább a kezdeti első és második évadra vonatkozott. A komolyabb harci jelenetek és effektek az átokpecsétes résszel kezdődtek szerintem (amikor tekercset kell megszerezniük). A Zhabuza elleni küzdelem például még nem volt annyira kidolgozva. Fontos, hogy itt most a képekről beszélünk, mert ami a zenéket és a karaktereket (azok egyéni történeteit) illeti, abban a kezdeti részek erősebbek voltak. Mindenesetre, Naruto for ever!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #119 Dátum: 10 ápr 18, 15:44:38 » |
|
Egy nagy negatívumot emelnék ki a Naruto-ból. Ez az animáció kispórolás és az időhúzás lenne. Lassan halad a sztori, sok a filler és elég kevés az olyan részek száma, ahol megy tényleg a csata nem időhúzásokkkal. Míg például Bleach-ba sokkal több animációt és akciót tesznek bele. Természetesen ott is mint Naruto-ba eszméletlenül sok az időhúzás. Egymásra nézés fél óráig, értelmetlen párbeszédek, "táj" azaz a semmi mutogatása vagy amit ellehetne mondani 1 mondatba húzzák 2 percig. (A másik kedvencem, hogy ha valaki nem ért valamit akkor jön "akkor majd én leszek a Jani és elmagyarázom" jelenet... amikor már minden Naruto bámuló felfogta 1000x, hogy miről is van szó...) Lusták az animátorok vagy a másik amikor direkt nem szabad haladniuk mert túl gyorsan befogják érni a mangát... A Naruto azért sem jobb a többi animénél, (témacím) mert szvsz a drámai jelenetek borzalmasak. Legalábbis én röhögni szoktam rajtuk . Nem igazán sikerül nekik temetőhangulatot teremteni, míg más animét mikor nézek a drámai jelenetek lehetnek demoralizálóak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 18, 15:46:58 írta Stance »
|
Naplózva
|
|
|
|
|