Gaara93
Vendég
|
|
« Válasz #60 Dátum: 08 ápr 29, 15:01:32 » |
|
Véleményem szerint abban mindenképpen jobb hogy izgalmasabban adja elő mint a többi manga Másrészt a fekete és a fehér kitűnő ábrázolása
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #61 Dátum: 08 ápr 30, 10:50:22 » |
|
hogy miért? mert jó a rajzolása. Már nem az a szokásos szemek és arcok szerepelnek a mangában. Az ilyen orrokat európais orrnak szoktam nevezni. Nincs benne idétlenkedés, kapkodós firkálmányok. Ezek a karakterek jobban fejezik ki az érzelmeiket. legalábbis én így gondolom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #62 Dátum: 08 ápr 30, 11:08:20 » |
|
Nekem azert tetszik a Naruto, mert: 1. Nagyon jol kidolgozott, kitalalt karakterek vannak benne. 2. Izgalmas es elvezheto a tortenet. 3. Irto sok mondani valoja van! Nem csak a szimpla bunyorol szol, hanem az elet fontos dolgairol. Kitartas nelkul nincs gyozelem. Szeresd a barataid es allj ki mellettuk, csak hogy 1-2 emlitsek. Neha meg nekem is erot ad egy szar, faraszto nap utan. 4.Irto jok benne a zenek! Nagyon jol fejezik ki vele az aktualis erzelmi allapotot! Engem meg az X-menen kivul nem fogott meg igy 1 mese, ugyhogy GJ a keszitoknek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Xiiau
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #63 Dátum: 08 ápr 30, 11:33:27 » |
|
érdekes a manga nem tettszik anyira... a shippudenes felyezetek már sokal jobbak de, azokat is csak azért olvasom mert kiváncsi voltam a folyt kövre... aniyra látszik rajta hogy siettni kell vele hogy elveszi részemről az élvezeti értékét, igaz én házsártos vagyok erre...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Katie-chan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #64 Dátum: 08 ápr 30, 13:31:41 » |
|
többi unalmas...ennek a hasonmása... :'X :'X :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #65 Dátum: 08 máj 04, 11:54:28 » |
|
Azért mert a Naruto nem olyan mint a többi hogy a gonosztól meg kel védeni a világot úgy hogy kapsz varázserőt,mesebeli állatokat amik beszélnek.Meg persze nincs az hogy varázspálca,bross,átváltozás,különleges támadás...A Naruto nem hasonlít semmire.Tehát nincs még egy olyan anime amiben ilyen nevekkel összefutsz (kivétel a Sakura) és ami ilyen izgalmas,ninjás,poénos,romantikus.
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
narkun
Vendég
|
|
« Válasz #66 Dátum: 08 máj 08, 10:40:31 » |
|
A naruto azért a legjobb anime meret végre nem a szerelemről szól..hanem van végre mondanivalója-ami nem a legutolsó dolog..hiszen az élet erről szól a barátságról stb.. a harcok is nagyon jók,és a sorozat kezdése is különbözött a többitől a karakterek nagyon nagyon jók,igen mindenkinek külön személyisége van ez a legjobb a történet is nagyon érdekes szerintem,persze vannak uncsi részek is de ennek így kell lennie.. naruto forevaaa ennyi..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
welwerin
Vendég
|
|
« Válasz #67 Dátum: 08 jún 03, 10:34:31 » |
|
Mert meg van benne minden ami kell: harc, szerelem, SAKURA. De a Bleach is tök ász. Kár, hogy a Naruto a végére eldurvul, de akkor se értem,hogy lehet ezt nem szeretni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
G.Uchiha
Vendég
|
|
« Válasz #68 Dátum: 08 jún 03, 18:57:02 » |
|
gondolom itt mindenki látta már a naruto összes részét de én még nem. csak azokat amit a jetix leadott.amit szeretnék kérdezni arra biztos van magyarázat a további részekben, de nem szeretnék addig várni, és a videoplayeren sem szeretnék keresgélni. miért naruto a címe, amikor sztem több mint a fele sasukéról szól ? tom h van rá válasz a további részekben de nem hagy nyugodni, ugyhogy valaki magyarázza meg léccikiváncsi vok monnyuk a rókának biztos van köze ... szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #69 Dátum: 08 jún 03, 21:19:20 » |
|
Ez itt kicsit OFF, inkább a "Naruto Duma Topic"-ban kérdezz rá. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
G.Uchiha
Vendég
|
|
« Válasz #70 Dátum: 08 jún 03, 21:22:24 » |
|
oké bocsánat moderátor úr .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #71 Dátum: 08 jún 03, 22:01:07 » |
|
OFF: Bocsánatkérés elfogadva, de ha még egyszer leurazol, akkor... Rairiki! ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
G.Uchiha
Vendég
|
|
« Válasz #72 Dátum: 08 jún 03, 22:20:22 » |
|
értem. többet ez sem fordul elő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #73 Dátum: 08 jún 04, 10:27:55 » |
|
Mert van mondanivalója, mert a karakterek/motivációk/érzelmek hitelesek, a sztori érthető (bár van néhány csavar, de az kell is).
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Csirguz
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #74 Dátum: 08 jún 07, 16:14:32 » |
|
az animében a zenék nagyon jók, amúgy pedig az ábrázolás, ahogy már írtátok nem a megszokott, ezért is figyeltem fel rá. a sztorihoz annyit, hogy szerintem mindig vannak benne meglepő fordulatok, mint például az hogy Sasuke Konohán akar bosszút állni. a mondanivaló szerintem nem nagy dolog, egy kicsit naivnak tartom, de attól még jó nameg hogy nincs jó-gonosz ellentét, mindenkinél kiderült (vagy ki fog derülni) az ok hogy mit és miért csinál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|