Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2265 Dátum: 12 júl 07, 14:34:21 » |
|
Áh, ne félj, nem harap a néni. Egyetlen egyszer jártam még abban a városban, megnéztük autóból a tv tornyot, de (legalábbis amennyire emlékszem belőle) talán az egyik legszebb város az országban. Meg jó messze van Kelettől, szóval biztos kevés ott a ci... x-)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Divya
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2266 Dátum: 12 júl 07, 23:09:13 » |
|
Találós kérdés: Merre jár Natsu? Erre is Pécs lett volna a válasz, de olyan felismerhetetlenül rajzolk még hogy nem íta senki x)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2267 Dátum: 12 júl 08, 06:09:33 » |
|
szóval biztos kevés ott a ci... x-)
Ennél nagyobbat már nem is tévedhettél volna. Egyébként kicsit sok már itt az off, úgyhogy térjünk vissza az eredeti témához.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2268 Dátum: 12 júl 08, 14:36:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2269 Dátum: 12 júl 10, 00:52:50 » |
|
Masashi: tetszik a hajszíne annak aki az asztalodon van (már régóta ilyesmi színt akarok csak nembírom úgy leszívni ) Én + csináltam 1 háttérképet gimp-el, 1 mobillal fotózott környékbeli (Miskolc: Avas lakótelep) tájkép, és 1 a Tardis-t ábrázoló kép felhasználásával (unatkoztam. ) http://kepfeltoltes.hu/120710/Tardis_Avas_asztal_800x600_www.kepfeltoltes.hu_.jpg1 kicsit lehet h gagyicska (elszoktam a gimp-től )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 10, 00:53:38 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2271 Dátum: 12 júl 10, 01:07:05 » |
|
Ayumichan, szerintem jó lett. Bár elfogult vagyok, mert 3 percre lakom onnan. Hanyadik emeletről fényképeztél? (Nem irigylem azt aki ott lakik, főleg reggelente meg délután. Három szakközép meg egy általános iskola. Durva lehet. ) Divya, jól sikerült, de a bal oldal nagyon üres. Mi van abban a jobb kézben és mit csinál vele?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2272 Dátum: 12 júl 10, 01:16:37 » |
|
4. emelet Divya képén a kezében + hááát szerintem vmi harang (annak alapján ahogy ottvan)
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Divya
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2273 Dátum: 12 júl 10, 01:35:29 » |
|
Pillangókés akart lenni, mert mindig avval játszik ezeket szerkeztgettem át...(most mindenkit animesítek a környezetemben ):
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #2274 Dátum: 12 júl 21, 01:05:45 » |
|
Új asztal, mivel új legkedvencebb animém lett. Bár egy fan képregényből való a kép, nekem nagyon megtetszett. (Aki nem ismerné fel őket annak megsúgom, hogy ők a Puella Magi Madoka Magica szereplői, kicsit más köntösbe bújtatva.) http://i48.tinypic.com/28th094.png
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2275 Dátum: 12 júl 21, 10:00:04 » |
|
Új asztalom. DA-n találtam, szerintem nagyon jó. http://i48.tinypic.com/21brct1.png
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #2276 Dátum: 12 júl 27, 07:32:53 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 27, 07:36:57 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #2277 Dátum: 12 júl 27, 10:23:57 » |
|
Átálltam a sima Diablo III filingről egy kicsit látványosabbra, a szokásos rend és béke megőrzése mellet ügyeltem a színbeállításra is a tálcánál meg az ablakoknál hogy passzoljon a háttérképhez: http://img338.imageshack.us/img338/7334/desktop0102.png
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
|
« Válasz #2278 Dátum: 12 aug 06, 11:30:59 » |
|
A Cabalt egyből kiszúrtam. Szerintem tök király a háttérképed Masashi.^^
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #2279 Dátum: 12 aug 06, 11:47:03 » |
|
Na cabalozol te is? Habár én már nem. Amúgy ez itt picit off. Viszont nekem sima win7-es a hátterem, és egy darab játék sincs most... szóval kár is lenne lefotózni xD
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
|