Morause
Vendég
|
|
« Válasz #2055 Dátum: 11 júl 06, 23:37:56 » |
|
mhhh... Nem is vártam mást Masashi-tól, de azért tetszik egy döpárral tolja még a halál is? Azt hittem sokkal jobban tud pókerezni! Mondjuk lehet hogy csak az emberek életénél ossza ki azokat a royal flössöket... Alexa a tied se csúnya... ezért nyomok feléd egy 1000 taps no jutsut! bogcsiika, elősször mikor megláttam megragadtam vhol az 'omg' meg 'wtf' kategória közt majd utána márcsak 'rofl' volt! Íme az enyém: http://noob.hu/2011/07/07/pict_0.png
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 07, 15:02:07 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
|
« Válasz #2056 Dátum: 11 júl 07, 14:21:02 » |
|
Morause, nem csodálkozok... Kész katasztrófa az egész, de olyan lusta vagyok elpakolni.
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2057 Dátum: 11 júl 07, 17:25:38 » |
|
mhhh... Nem is vártam mást Masashi-tól, de azért tetszik egy döpárral tolja még a halál is? Azt hittem sokkal jobban tud pókerezni! Mondjuk lehet hogy csak az emberek életénél ossza ki azokat a royal flössöket... Nem véletlen azok a lapok vannak a kezében Azok a halott ember lapjai (dead man's hand). Mégpedig azért mert Vad Bill Hickokot mikor lelőtték pókerezés közben ezek a lapok voltak a kezében. Ász pár és 8as pár csupa feketéből (az 5. lap nem tudni mi). Okoskodás OFF
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 07, 17:29:23 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2058 Dátum: 11 júl 09, 01:53:30 » |
|
Szeretem ezt a topikot. Alexa, nagyon király a háttered. De az avatarod mégjobban tetszik. *.* És íme megint az én asztalkám, saját kis drágámmal. http://kepfeltoltes.hu/110709/dorcsi_www.kepfeltoltes.hu_.png
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 09, 01:57:34 írta Handy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2059 Dátum: 11 júl 11, 22:18:08 » |
|
Kicsit rendetraktam az asztalon =) Most egész pofás de nem adok neki 1 hetet tele lesz megint minden sz*ral =D http://imageshack.us/photo/my-images/194/httr.png/Nem vagyok egy nagy Bleach fan de ez a kép tetszik ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2060 Dátum: 11 júl 12, 09:03:09 » |
|
Nemrossz de engem általában idegesit ha a hátteren nincs olyan rész ahová lehetne ikonokat pakolni .Ezt úgy értem hogy van egy fekete rész rajta vagy nemis feketének kell lennie a lényeg hogy egyszínű rész ahol jól látszanak az ikonok és nem lóg bele a háttér =D wáááá Nemtudom mennyire voltam érthető =D Ha nem akkor majd kifelytem kicsit bővebben sajnos elég hülyén fogalmaztam meg =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2061 Dátum: 11 júl 12, 10:04:47 » |
|
Igen ilyesmire gondoltam =D És így oldalt a fekete részen jól mutatnak az ikonok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #2062 Dátum: 11 júl 16, 02:11:00 » |
|
Stance kiszínezte nekem azóta ez van.
Kevered... AZ én voltam . Még jó régen, RenIchigo koromban . Kis gépem asztala... hát.. káosz . http://i1128.photobucket.com/albums/m481/_asy/misakaasztal.png
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #2064 Dátum: 11 júl 28, 21:13:06 » |
|
Alexa, nagyon király az asztalod *.* Valaki megtudja mondani melyik anime ez? :3 kibajónak tűnik
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #2065 Dátum: 11 júl 28, 22:18:01 » |
|
Az anime neve Ao no Exorcist, van fórum téma is: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=6103.0OFF vége .
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2066 Dátum: 11 júl 31, 14:31:08 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2067 Dátum: 11 aug 08, 00:54:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2068 Dátum: 11 aug 08, 09:49:52 » |
|
Hát ez....ez k**vajóóóó Nagyon tetszik
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
|
« Válasz #2069 Dátum: 11 aug 08, 14:18:27 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
|