kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #2070 Dátum: 11 aug 09, 11:01:27 » |
|
fúj ez egyszerűen undoríttó..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2072 Dátum: 11 aug 10, 07:03:19 » |
|
Ez tényleg jó kép. Látom, Linuxot használsz. Vigyázz van itt egy Dancsa nevű Linux-szakértő felhasználó, ha ezt meglátja, nehogy megkérje a kezed.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
|
« Válasz #2073 Dátum: 11 aug 10, 07:45:57 » |
|
Masashi, szerintem anyámék szívrohamot kapnának, ha én ilyen hátteret raknék ki. :|:D
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2074 Dátum: 11 aug 10, 09:03:51 » |
|
Hát nálunk tesómmal mindig megy a harc, hogy mi legyen a háttér úgyhogy egy ideje már csak egy semleges tájkép van bent a viták elkerülése végett http://imagerz.com/QEFPWktvAwMFAA8bEAVR
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #2075 Dátum: 11 aug 10, 09:14:11 » |
|
bogcsiika nálunk én kapnék szívrohamot ha arra kelnék reggel hogy a tesóm ilyen hátteret tett be laptopon itt az enyém... ^^ http://noob.hu/2011/08/10/kakashi.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #2076 Dátum: 11 aug 10, 11:44:10 » |
|
Persze mert mindig törlöd tesód faja csöcsös macás hátterét:(. Bunkó vagy hajrá Tamás teljesen egyetértek az ízléseddelxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2077 Dátum: 11 aug 10, 11:45:22 » |
|
Ez tényleg jó kép. Látom, Linuxot használsz. Vigyázz van itt egy Dancsa nevű Linux-szakértő felhasználó, ha ezt meglátja, nehogy megkérje a kezed. Köszi.. Kis OFF: Ha csak ezért megkérik a kezem az régen rossz. :Đ Hát igen, vagyok olyan elvetemült hogy azt használjak, kevesebbszer omlik össze a gépem hibákkal.. hiszen eléggé régi és sok baja van már. Viszont ha elvégzek rajta egy kis felújítást, akkor nagy valószínűséggel vissza fogok térni egy "buta user" op rendszerhez. Mivel a mai állás szerint nagyon kevés játék fut el Linuxon még wine-al is. Mindenesetre még messze van. Elnézést az offért. kis ON: egyébként a már-már állandó hátterem az ez: Kicsit sötét de emiatt is vagy pont emiatt nagyon szeretemKiskakas: a Kakashis képnek jók a színei, bár kicsit aránytalan szegény. Ritli: szerintem felváltva kellene hátteret használnotok, viszont egy semleges megoldás is tökéletes, mondjuk én olyan ritkán látom a hátterem, hogy lényegében mindegy. Nagyon sokáig nem is volt bent háttér, csak a fekete semmi. Ez olyan mint a 'kezdő lap' kicsit azt is fölöslegesnek tartom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 10, 11:46:02 írta Ejfel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2078 Dátum: 11 aug 10, 11:53:54 » |
|
Felváltva nem működne mert nekem nem tetszenek az ő hátterei neki meg az enyémek Persze mert mindig törlöd tesód faja csöcsös macás hátterét:(. Bunkó vagy hajrá Tamás teljesen egyetértek az ízléseddelxD
Bíztasd csak úgyse fórumozik és sose fogja ezt látni
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #2079 Dátum: 11 aug 10, 12:13:04 » |
|
Kiskakas: a Kakashis képnek jók a színei, bár kicsit aránytalan szegény.
őő nekem bejön az igaz hogy a raikiri-je furcsa és a maszkja alatt olyan a szája mint a Geronazzo Maria-nak de azon kívü mi aránytalan? ^^ off: Persze mert mindig törlöd tesód faja csöcsös macás hátterét:(
ezen behaltam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 10, 12:13:41 írta kiskakas2 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2080 Dátum: 11 aug 10, 12:32:30 » |
|
Vastag a nyaka, viszont rendkívül vékony a karja és a bokája. A feje a leginkább szembetűnő mert a testéhez képest aránytalanul nagy. Így hogy ő van a fókuszban a képen.. még inkább feltűnő. Nem akarom túlkritizálni. Honnan van ez a kép, egyébként?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #2081 Dátum: 11 aug 10, 12:39:03 » |
|
én ígysem látom a kép pedig régóta megvan csak most tettem ki szval nemtudom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #2083 Dátum: 11 aug 25, 09:10:17 » |
|
bocsi.. nem rosszból de miért jó neked hogy hetente kb 3x cserélsz hátteret? én ha beteszek egyet akkor az egy darabig elvan..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi