Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2040 Dátum: 11 jún 18, 10:07:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2041 Dátum: 11 jún 18, 10:17:57 » |
|
Ha asztal háttérképet keresel, írd be google képkeresőbe, h XY wallpaper... Mondjuk kakuzuról elég gyengék vannak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2042 Dátum: 11 jún 18, 23:08:33 » |
|
nah akk én is új hátteret kerestem egyszerű de nekem tetszik: http://kephost.hu/kep/2011/06/bez_nazvu.jpg
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #2043 Dátum: 11 jún 19, 08:43:28 » |
|
és így már megvan a Skype címed... Először Hiei MSN-je derült itt ki aztán a Te Skype-od... mi lesz ebből???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #2044 Dátum: 11 jún 20, 18:30:01 » |
|
III. Trollok jó ha tudják ... 29. Nem biztos, hogy célszerű percenkét ötvenszer lecserélni az avatárodat.
Nem sértés, de én nekem 3 avatarom volt össz... csak az első nem felelt meg a követelményeknek, így törölve lett, majd lett ennek a fekete fehér verziója... aztán Stance kiszínezte nekem azóta ez van. Nem akarok beszólni csak idegesítő h 3 naponta új avatart kell megjegyeznem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 20, 18:30:34 írta Manesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #2045 Dátum: 11 jún 20, 18:39:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2047 Dátum: 11 jún 20, 19:42:17 » |
|
Nem akarok beszólni csak idegesítő h 3 naponta új avatart kell megjegyeznem.
Mivel nincs más topicja, ide írom... Gondolom szrevetted, hogy én is elég gyakran cserélem az avatarom Nem muszáj megjegyezni, elég, ha a nevemre emlékszel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #2048 Dátum: 11 jún 20, 19:52:58 » |
|
Jó neked az írásstílusodból le. lehet vágni... meg nagyjából egy típusú, bár zavaró
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #2049 Dátum: 11 jún 22, 19:51:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2050 Dátum: 11 jún 26, 12:43:16 » |
|
Nah kicsit elrugaszkodtam a szokott absztrakt háttértől: http://kephost.hu/kep/2011/06/cats_45.jpg
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #2051 Dátum: 11 jún 26, 12:52:24 » |
|
Juj! Tisztaságmérgezést kapok menten... :O Csak két darab mappa? Hogy bírod ki ennyivel? Enyém tiszta káosz szokott lenni, főleg, amikor rajzolok. (egy rakás mentés, persze mind az asztalra, hogy ne kelljen keresgetni - és épp azért nem találom meg, amit kell így sem, mert mind egyforma)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2052 Dátum: 11 jún 26, 13:29:55 » |
|
Rhaegar x Lyanna A legjobb páros ever A képet amúgy ismerem, rengeteg ilyet összegyűjtöttem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alexa
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #2053 Dátum: 11 júl 06, 22:51:13 » |
|
Masashi nagyon király a háttered És akkor annak örömére, hogy végre rendet raktam az asztalon, itt az enyém http://img853.imageshack.us/img853/9744/tsuna.jpg Csak egy pár lejátszási lista maradt ^^
|
|
|
Naplózva
|
Everybody chicken!!
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
|
« Válasz #2054 Dátum: 11 júl 06, 23:23:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
|