Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1905 Dátum: 10 szep 25, 13:55:16 » |
|
Hm, most én is töröltem pár fölös cuccot az asztalról, én is leggyakrabban Total Commanderben tevékenykedek. Máshol már nem is tudok, pl. infó órán is totál zavart az, hogy a Start-ról kellett a Dokumentumok mappát megnyitni és abban dolgozni... Kész káosz. X.x Meg a tálcán a gyorsindítónál is van egy jópár kis ikon, tök hasznos. xP És hogy ne legyen teljesen off: http://www.kepfeltoltes.hu/100925/kuro_www.kepfeltoltes.hu_.jpgImádom ezt a fiút a mosolyával együtt. Bár kicsit össze lett nyomódva a kép, de lusta voltam jobbat keresni és ez maradt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #1906 Dátum: 10 szep 25, 16:09:15 » |
|
Úgyhogy mentsük meg a semmit! mindenki csináljon egy semmi nevű mappát, amiben semmi ne legyen! Álljunk ki együtt a semmi jogaiért! Szabadságot a semminek! Amúgy Esztii, mi a háttered? Hajrá semmi!! xD Amúgy a hátteremen a Zala látható mármint a kép bal alsó sarka környékén, éppen kiönteni készült, de az még csak belvíz 8-) (egyébként kiöntött de másnap a Nap föl is szárította ^^ )
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1907 Dátum: 10 szep 25, 19:01:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #1908 Dátum: 10 szep 25, 23:23:05 » |
|
neked aztán nem sok ikon van az asztalom O.o
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1909 Dátum: 10 szep 26, 00:14:45 » |
|
Ha csinálsz 1 mappát az asztalon, és belehelyezed az ikonokat, aztán +fogod az egérrel az egészet és felhúzod a képernyő tetejére, akkor létrehoz 1 menüsort ami az ikonokat taratalmazza (így nemfoglal helyetaz asztalona sok ikon ).
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #1910 Dátum: 10 okt 13, 21:57:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1911 Dátum: 10 okt 14, 18:47:25 » |
|
Változááás~ Remélem segítettem, a semmin http://i51.tinypic.com/sb28md.png
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #1912 Dátum: 10 okt 14, 19:02:09 » |
|
Ha csinálsz 1 mappát az asztalon, és belehelyezed az ikonokat...
Nem mindenkinek viszi a gépe a Win7-et ^^'''
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1913 Dátum: 10 okt 14, 19:11:09 » |
|
Ehhez nem kell Windows 7, most próbáltam ki xD Új mappa > fogod azt belehúzod iconokat > megfogod a mappát és felhúzod Nekem kitette rendesen
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Tithenannis
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1914 Dátum: 10 okt 14, 19:52:24 » |
|
Ennél értelmetlenebb topicot még nem láttam.... Imádom! És ráadásul úgy nézem mindenkinek van ízlése, szép háttereket raktok be gyerkőcök! \o/ Ui: Ne kövezzetek meg a gyekőcökért. Valami megmagyarázhatatlan késztetést éreztem rá, hogy ezt írjam.
|
|
|
Naplózva
|
Pane! Jya terathi herara. Pane! Jya faryoma herye. Pane! Jya farero tseryone tore tsere hene...
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #1915 Dátum: 10 okt 15, 18:24:33 » |
|
Nem Hiei. D. Necken-nek kéne lennie? Hódoljunk Hiei előtt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #1916 Dátum: 10 okt 15, 18:27:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #1917 Dátum: 10 okt 15, 18:31:58 » |
|
szegény zetsu és nagato(béke poraira) alig látszik a képen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #1918 Dátum: 10 okt 15, 19:08:07 » |
|
xĐ Most leváltottam az iconokat és a hátteret és a firefoxos témámat is halloweenesre
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #1919 Dátum: 10 okt 15, 19:49:49 » |
|
És én is készültem. Csak ezek az idióta képfeltöltők, vagy túl nagy vagy valami más a baja.
Valaki segítsen már!!!! Az idióta képfeltöltő f*s. Esetleg most készítek egy honlapot gyors ahol a galériában megtekinthetőek lesznek mert mást nem tudok, a MLAP azt tudom kezelni.
Honlapcím: Mlapos oldal linkje törölve! Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 16, 09:59:43 írta Gabesz D. Sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
|