HaganeNoAnna
Chuunin
Nem elérhető
A Pokol Úrnője
|
|
« Válasz #1890 Dátum: 10 szep 22, 20:51:09 » |
|
Már legalább egy hete lecseréltem, csak nem volt alkalmam a világ elé tárni. (Potatot ettől függetlenül imádom, de Setsunával jobban lehet beszélgetni, mert neki pont van ideje engem hallgatni, amíg Sara ébredésére vár. Nem érdekel, hogy alszik vagy halott! Pont a BSPlayer fölött van a szeme, szóval mindig figyel rám és szídhatom neki Tamahomét meg Miakát ^^ ) http://i281.photobucket.com/albums/kk203/HaganeNoAnna/Wallpaper_AS.jpg?t=1285184909
|
|
|
Naplózva
|
鋼 の アンナ、 悪魔 な 少女、地獄 の 女神様
˝...A kedves, aranyos álmok valóra válnak...˝ By: Buszvezető srác az álmomból
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #1891 Dátum: 10 szep 22, 21:15:19 » |
|
héé! Adatvédelem! látszik az MSN címem eleje!!!O_O (nó problem:P)
Az meg két pasi? .... diszlájkXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
HaganeNoAnna
Chuunin
Nem elérhető
A Pokol Úrnője
|
|
« Válasz #1892 Dátum: 10 szep 22, 21:22:17 » |
|
Azért mertem feltenni, mert csak az eleje látszik. És nektek mániátok, hogy én két pasit tennék ki háttérnek??! Ha egyszer a neve SARA! És egyébként a hölgy a húga. (Bár ettől függetlenül bűnös dolog, mert szerelmesek és vérfertőznek, de én imádom)
|
|
|
Naplózva
|
鋼 の アンナ、 悪魔 な 少女、地獄 の 女神様
˝...A kedves, aranyos álmok valóra válnak...˝ By: Buszvezető srác az álmomból
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #1893 Dátum: 10 szep 22, 21:23:56 » |
|
Nem látszik rajta, hogy nőXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1894 Dátum: 10 szep 22, 21:24:51 » |
|
Jaj ezt a mangát én is szeretem, gyönyörű a grafikája és a története is! És ez a háttér is gyönyörű! *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #1895 Dátum: 10 szep 22, 22:25:15 » |
|
még sose tettem be ide képet, de most olyan szééép... főleg az üzenetekkel együtt. Egyszerűen muszáj megosztanom sorszámokat tettem hozzájuk, hogy érthető legyen n én vagyok, b,c és d pedig a legjobb barátnőim. a trágár szavakért elnézést, próbáltam cenzúrázni xD a cigány szót nem rasszista értelemben használtuk, csak a szentem nemrég ismerte meg a "cigánykodni" szó "hízelegni" jelentését http://kepfeltoltes.hu/view/100922/184318801asztal_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #1896 Dátum: 10 szep 22, 22:28:33 » |
|
Niki nálatok valami baj van otthon? .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #1897 Dátum: 10 szep 22, 22:30:01 » |
|
baj? 500%-os szépítéssel de így az igaziiiiiiiiiiii xD idióták között szép a kolis élet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #1898 Dátum: 10 szep 22, 22:44:43 » |
|
Megmutogatom már én is a 4 lábon álló deszka lapom. Komolyabb hozni fűzni valóm nincs, ami szokatlan talán, hogy ott van az 'Energiagazdálkodási lehetőségek'... -laptopom van- akkor szoktam használ mikor töltögetek esténként http://noob.hu/2010/09/22/asztalom.bmpNikol: jó kedvűen alszok el, köszi Na még egy töredezettség mentesítést elindítok és kifújt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 22, 23:08:28 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Invalid
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1899 Dátum: 10 szep 24, 20:20:23 » |
|
itt az én jóó asztalkám is kedvenc akatsuki tagommal sztem nem nagy szám de elég xD http://www.kephost.com/images3/g8x70k7yx0q0vr7fjju7.jpg
|
|
|
Naplózva
|
Pein mondta Naruto-nak:"Nem látod a fától az erdőt..." Én meg mondom:"Nem látod a paneltől a lakótelepet!"
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #1900 Dátum: 10 szep 25, 11:02:29 » |
|
A semminek minek mappa? Vagy a semmi is valami? Ez meg itt az enyém ^^ http://imagerz.com/QEJDW0tvAwMEVQkfGQVR(véletlenül pont délben készült )
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #1901 Dátum: 10 szep 25, 11:25:45 » |
|
szerintem onnantól, hogy a semminek lett neve, és definiálni is lehet (A semmi az, amikor keresed a valamit, és nem találod), már a semmi maga is valami lett. Emiatt pedig diszkrimináció lenne, ha nem neveznénk el egy mappát sem semminek, mert nem fogadnánk el a létezését, mint valami. Szóval a semmi nevű mappák, amikben semmi nincs, ugyanúgy társadalmunk szerves részei, mint a valamik. Úgyhogy mentsük meg a semmit! mindenki csináljon egy semmi nevű mappát, amiben semmi ne legyen! Álljunk ki együtt a semmi jogaiért! Szabadságot a semminek! Amúgy Esztii, mi a háttered?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1902 Dátum: 10 szep 25, 11:44:46 » |
|
Esztii asztalán a kép engem egy belvizes területre emlékeztet... Teszek fel én is egy képet az asztalomról: http://www.kephost.com/view3.php?filename=8vzhjslijl3d2yr75si6.jpgNe értelek titeket minek annyi szemét az asztalaitokon... A parancsikonok, mappák fele teljesen felesleges...^^'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Invalid
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1903 Dátum: 10 szep 25, 11:49:45 » |
|
neeem tele van minden hülyeségekkel a Semmi xDD csak nem volt jobb 5letem xD
|
|
|
Naplózva
|
Pein mondta Naruto-nak:"Nem látod a fától az erdőt..." Én meg mondom:"Nem látod a paneltől a lakótelepet!"
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #1904 Dátum: 10 szep 25, 12:16:22 » |
|
Gadesz egyet értek veled de szerintem ők azért teszik ki, mert számukra fontos, gyakran használt stb. dolgok vannak és nekik ez az legkönnyebb módja elérésükhöz. Én se szeretem "szennyezni" az asztalt inkább a ...nem tudom lehet a progit említeni ezért nem említem akinek leesik, leesik... kis kék floppy-ra kattintok és abba tevékenykedem ja és 10-ből 30-at adok a hátteredre Nikol, megtettem kérésed és leptem annak érdekébe, hogy a Semmi nem haljon ki
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 25, 12:19:25 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
|