Engem csak az érdekelne, h miért veszik olyan sokan készpénznek, h valamilyen tényleges technikát/kézzelfogható erőt kapott Itachitól? (habár meg kell valljam én is fellettébb szemezek azzal az elmélettel, h a Kyuubit talán jobban tudja majd irányítani, sharinganos elméleteket viszont marhaságnak tartom, elnézést.
Azt viszont megint nem, h a sharingan elleni védelemmel is összefüggésbe hozható. De én azt szintén a rókadémonnal való jobb együttműködésben/irányításban látom. Az lehet, h Madara irányítani tudta, de akkor gazdátlan volt, és sztem a Kyuubi is tanulhatott az esetből és volt ideje átgondolni a helyzetet (biztos szorgosan nyomja a fekvőtámaszokat is a börtönében
).
Amit viszont én elképzelhetőnek tartok, az a puszta információ áramoltatás, hisz ahogy említette csak beszélni akar vele. Ez a beszéd egyúttal eléggé elképzelhető részemről, h csak közvetetten irányult Sasukere, és inkább Madaráról lehetett szó.
Amiket érdekesnek és elgondolkoztatónak tartok (egy durva összeesküvés elméletet is gyártani akartam, de inkább nem teszem, főleg, h kevés az alapja^^):
- Itachi sztem akár tisztában is lehetett Naruto ki létével (ki fia borja:D), hiszen akkor már élt, amikor Naruto is napvilágot látott.. Az lehet, h még nem tudta Kyuubi támadásig, és utána sem (ugye eleve információ zárlat lett elrendelve, h kinek a fia és, h belépecsételték a rókadémont), de sztem az idő haladtával megtudhatott egyet s mást.
Talán majd Kushina is így kerülhet a képbe, ha fog, h Itachi mesélt róla Narutonak, mert utánajárt a dolgoknak, és így bemagyarázásra kerülhet Naruto vérvonalképessége (ha lesz, én ezt még kellő szkepticizmussal kezelem, de ha lesz, én is inkább Kushina részéről tartom valószínűbbnek).
- Amikor Madara bemutatkozott Sasukenak és aktiválódott Sasukenél az Amateratsu, akkor amikor visszatért megemlítte Madara, h igen Itachi ennyivel előre gondolkodott még halála után is, de szerencsére nem tudott mindent róla, különben már rég halott lenne.. Sztem azért valamelyest elkezdte felgöngyülíteni a Madara szálat, mint ahogy láthattuk ő is tartott kisebb előadást Sasukenak. Sztem Narutonak is, ez az a bizonyos információ átadás, és ráhagyta, h bevégezze..
- Harmadrészt sztem biztos, h nem emlékszik semmire Naruto, csak majd valami hatására jön felszínre. Itachi ügyködéseivel sztem még találkozni fogunk, nem igazán tudom elfogadni, h elbukott Sasuke által és ennyi, mint ahogy említették is, Itachi ennél jóval előrelátóbb.
És akkor najó leírom az egyik összeesküvés elméletem: Itachi lehet, h ezalatt kicsit megpiszkálta a pecsétet, mert elő akarta segíteni, h Naruto találkozzon az apjával, meglehetett erre az oka, de ez tudom már tényleg csak nagyon teórikus és alaptalan.
!! SZERK: Basszus én egyre hülyébb vagyok, lassan én fogom kérvényezni az egy hetes kitiltást.. Múltkor idézést nyomok szerkesztés helyett, meg hasonlók.. Ezt az Itachi ajándéka topikba akartam, fogalmam nincs, h ennyire hogy lőhettem mellé és még fel se tűnt.
Kérvényezném majd az átmozgatását. !!
"Egy hiba történt!
Nem jelentheted a saját hozzászólásod a moderátornak, nincs értelme! "- Sztem meg van, amikor akkora idióta vk, mint én.
És megvan, h sikerült, 2x volt megnyitva a fórum, és véletlen rosszban kezdtem el válaszolni.
SZERK2: És akkor engedd meg six, h itt válaszoljak, h ne szemeteljek tovább, a többi hszt majd akkor majd átmozgatás után, illetve az Itachi ajándéka topikban.
Szóval, sztem nem feltétlenül kell kötni ezt az erőt a Kyuubi első "felbukkanásához", lehet későbbre, máshogy lett időzítve, illetve addigra a pecsét már annyira sérült, h a megfelelő irányítás is kérdésessé vált, szóval előbb helyre kellett állítani azt. Vad elméletek igaz, de hát végső soron mindenki azt gyártja.
Amiről viszont megfeledkeztem az a manga újbóli megnézése, mindjárt meg is teszem, mert csak animét néztem, és ott nem mondott semmit utána, csakhogy mennem kell, de akkor lehet én néztem hibásan fordított verziót, és mondja, illetve vagy ki lett hagyva animeből, mangában meg ott van (ez sem az első lenne).