24 nov 16, 10:56:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Itachi ajándéka  (Megtekintve 46623 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #60 Dátum: 09 dec 08, 20:07:21 »

őőőőő ha Six és Bububo elmélete helyes akkor Sasukénak nem lesz ilyenje mert azokból csak egy van és azt annó Itachi valahogy megszerezte. Viszont ha Yata tükre és a Totsuka kard a Susanoo végső alakjában elérhető akkor Nruto tuti nem ezeket kapta.

Az  hogy Orochimaru a Totsuka kardot kergette, mert halott az erejéről az dettó alátámasztja mindkét esetet hisz nem nagyon tudunk róla eleget(lehet a faluba tömörülés előtti időkben használta valamelyik Uchiha az MS-t pöpecül és jól titkolta, hogy ez a szemének az ereje vagy valaki más alkotott egy eszméletlen csakrafegyvert.)

ui: Én még mindig azt mondom, hogy Narunak a saját szemeit(mármint Itachiét) kikapcsoló erőt adott arra az esetre ha Szaszke beülteti.
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Ervdo
Gennin
*

« Válasz #61 Dátum: 09 dec 11, 13:13:06 »

Engem csak az érdekelne, h miért veszik olyan sokan készpénznek, h valamilyen tényleges technikát/kézzelfogható erőt kapott Itachitól? (habár meg kell valljam én is fellettébb szemezek azzal az elmélettel, h a Kyuubit talán jobban tudja majd irányítani, sharinganos elméleteket viszont marhaságnak tartom, elnézést.Mosolyog Azt viszont megint nem, h a sharingan elleni védelemmel is összefüggésbe hozható. De én azt szintén a rókadémonnal való jobb együttműködésben/irányításban látom. Az lehet, h Madara irányítani tudta, de akkor gazdátlan volt, és sztem a Kyuubi is tanulhatott az esetből és volt ideje átgondolni a helyzetet (biztos szorgosan nyomja a fekvőtámaszokat is a börtönében Kúl).  
Amit viszont én elképzelhetőnek tartok, az a puszta információ áramoltatás, hisz ahogy említette csak beszélni akar vele. Ez a beszéd egyúttal eléggé elképzelhető részemről, h csak közvetetten irányult Sasukere, és inkább Madaráról lehetett szó.
Amiket érdekesnek és elgondolkoztatónak tartok (egy durva összeesküvés elméletet is gyártani akartam, de inkább nem teszem, főleg, h kevés az alapja^^):
- Itachi sztem akár tisztában is lehetett Naruto ki létével (ki fia borja:D), hiszen akkor már élt, amikor Naruto is napvilágot látott.. Az lehet, h még nem tudta Kyuubi támadásig, és utána sem (ugye eleve információ zárlat lett elrendelve, h kinek a fia és, h belépecsételték a rókadémont), de sztem az idő haladtával megtudhatott egyet s mást.
Talán majd Kushina is így kerülhet a képbe, ha fog, h Itachi mesélt róla Narutonak, mert utánajárt a dolgoknak, és így bemagyarázásra kerülhet Naruto vérvonalképessége (ha lesz, én ezt még kellő szkepticizmussal kezelem, de ha lesz, én is inkább Kushina részéről tartom valószínűbbnek).
- Amikor Madara bemutatkozott Sasukenak és aktiválódott Sasukenél az Amateratsu, akkor amikor visszatért megemlítte Madara, h igen Itachi ennyivel előre gondolkodott még halála után is, de szerencsére nem tudott mindent róla, különben már rég halott lenne.. Sztem azért valamelyest elkezdte felgöngyülíteni a Madara szálat, mint ahogy láthattuk ő is tartott kisebb előadást Sasukenak. Sztem Narutonak is, ez az a bizonyos információ átadás, és ráhagyta, h bevégezze..
- Harmadrészt sztem biztos, h nem emlékszik semmire Naruto, csak majd valami hatására jön felszínre. Itachi ügyködéseivel sztem még találkozni fogunk, nem igazán tudom elfogadni, h elbukott Sasuke által és ennyi, mint ahogy említették is, Itachi ennél jóval előrelátóbb.

És akkor najó leírom az egyik összeesküvés elméletem: Itachi lehet, h ezalatt kicsit megpiszkálta a pecsétet, mert elő akarta segíteni, h Naruto találkozzon az apjával, meglehetett erre az oka, de ez tudom már tényleg csak nagyon teórikus és alaptalan. Kúl

!! SZERK: Basszus én egyre hülyébb vagyok, lassan én fogom kérvényezni az egy hetes kitiltást.. Múltkor idézést nyomok szerkesztés helyett, meg hasonlók.. Ezt az Itachi ajándéka topikba akartam, fogalmam nincs, h ennyire hogy lőhettem mellé és még fel se tűnt.:/ Kérvényezném majd az átmozgatását. !!

"Egy hiba történt!
Nem jelentheted a saját hozzászólásod a moderátornak, nincs értelme!  "- Sztem meg van, amikor akkora idióta vk, mint én.Nevet És megvan, h sikerült, 2x volt megnyitva a fórum, és véletlen rosszban kezdtem el válaszolni.:/

SZERK2: És akkor engedd meg six, h itt válaszoljak, h ne szemeteljek tovább, a többi hszt majd akkor majd átmozgatás után, illetve az Itachi ajándéka topikban.
Szóval, sztem nem feltétlenül kell kötni ezt az erőt a Kyuubi első "felbukkanásához", lehet későbbre, máshogy lett időzítve, illetve addigra a pecsét már annyira sérült, h a megfelelő irányítás is kérdésessé vált, szóval előbb helyre kellett állítani azt. Vad elméletek igaz, de hát végső soron mindenki azt gyártja.
Amiről viszont megfeledkeztem az a manga újbóli megnézése, mindjárt meg is teszem, mert csak animét néztem, és ott nem mondott semmit utána, csakhogy mennem kell, de akkor lehet én néztem hibásan fordított verziót, és mondja, illetve vagy ki lett hagyva animeből, mangában meg ott van (ez sem az első lenne).
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 11, 13:44:03 írta Borax » Naplózva

Bankai: PoloSanyi
Ben
Akadémiai tanár
*

« Válasz #62 Dátum: 09 dec 11, 19:38:06 »

Nos ez csak egy feltevés a részemről, és elég kevés esélyt látok rá. De mi van ha Itachi a Susanoo pajzsát azaz a Yata tükrét adta át Narutonak. Ami védene az amaterasutól, és valszeg a Susanoo kardjától is.

Sasuke Susanoo, nincs pajzs a kezében, de ami érdekesebb a bal kezében van a kard. A Kupa nélkül, így nincs genjutsu hatása, azaz csak egy natúr hentelő eszköz.
http://www.onemanga.com/Naruto/465/01/

Míg Itachinak jobb kezében van a kard, a másik jobb kezében a kupa, úgy ez a kettő együtt a Totsuka No Tsurugi. És a bal kezében a Yata pajzs.
http://www.onemanga.com/Naruto/392/11/

Elvileg ez egy spirituális eszköz, ami nem feltétlen van Susanoohoz kötve. Orochimaru is kereste. Persze erre kevés az esély, tudom, de mivan ha mégis.

Ezzel csak két gond van, az nem volt egy teljes Susano'o. Második:Itachinak a jobb szemében volt az Amaterasu, Sasukénak a balban van. És ugye mind a Tsukuyomi, mind az Amaterasu kell a Susano'o-hoz. Akár arra is kihathat, az hogy melyik képesség melyik szemben van, hogy jobb vagy balkézben van a kard és pajzs.
Naplózva

"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #63 Dátum: 09 dec 11, 19:48:31 »

De nehogymár az legyen, hogy Sasuke megkapta a Totsuka no tsugurit is. Nem kaphatta meg. Mert az az egyetlen, ami beoltja Sasukét. Attól, hogy volt egy kard Sasuke Shushanoo-jának a kezében is egy kard, nem jelenti azt, hogy az az a kard. Lehet, hogy a Shushanoo kezében alapból van egy kard. Itachi pedig lecserélte azt a Totsuka kardra. Szerintem...
Naplózva
Bububo
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #64 Dátum: 09 dec 11, 20:18:41 »

A Totsuka kard az attól Totsuka hogy a másik kezében tartja azt a kis kannát vagy mit Nevet És a kard amit átszúr abba a kis flaskába szívja bele. De javítsatok ki ha tévedek. A nélkül csak egy natúr vágó eszköz. És ép ezaz, hogy Sasuke Susanoojának azon az oldalon lévő kezében van a kard, ahol csak egy karja van. Mert Susanno jobb oldalán két keze van, bal oldalt meg csak egy. Szal szrintem az csak egy natúr kard. És nem a Totsuka.
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #65 Dátum: 09 dec 13, 18:14:13 »

Moderátor:
Kezdünk kicsit OFF-ulni, ez itt az "Itachi ajándéka" téma. Mosolyog
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #66 Dátum: 09 dec 17, 13:06:12 »

Lehetséges, hogy ez lesz:
-sharingan, hogy elszívja a fekete tüzet
-teljes igazság az Uchihákról, hogy észhez térítse Sasukét vagy pedig megölni őt
-kyuubi irányítása, hogy ne vaduljon el. Narutónak meg kell tanulni együttműködnie a rókával
Naplózva
con
Jounin
*

« Válasz #67 Dátum: 09 dec 17, 17:20:24 »

Szerintem az túl gyenge képessség,hogy elszívja az amaterasut,és annyi.
Naruto szintjén már simán kijátszható az amaterasu,szerintem ezt itachi is tudta. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 17, 17:21:19 írta con » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #68 Dátum: 09 dec 17, 21:49:14 »

"Naruto szintjén"? Amikor Itachi és Naruto találkoztak, akkor még sehol nem volt a Remete Forma. kacsint
Eddig egy emberről tudunk, aki sérülés nélkül ki tudta játszani az Amaterasut, ő pedig a Raikage. Oké, utána meg begőzölt aggyal szántszándékkal belecsapott bal kézzel és bele is akart ugrani. ikszdé
... ja és ott van Tobi is, de ő egy külön történet. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
con
Jounin
*

« Válasz #69 Dátum: 09 dec 17, 21:56:01 »

Na de pl a pein elleni harcban hiába lett volna sennin forma,ha nem tudja jópárszor átverni a peineket.
Szóval azért naruto ereje nem csak a remete formában van(persze azért igen sokat segít neki Nevet ).

Meg ott volt sasuke,orochi jutsujával ő is ki tudott térni a nagyobb sérülések elől mikor itachival fight-olt,meg a hachibinek is egy csápja ment rá,ami szerintem nem volt nagy veszteség.
Szerintem naruto ha odafigyel meg tudja oldani,pláne úgy hogy jiraiya anno elpecsételt egy adag amaterasut,és lehetséges hogy kitalált ellene valamit,csak mi erről még nem tudunk.
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 17, 22:04:33 írta con » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #70 Dátum: 09 dec 18, 17:19:58 »

Madara megjegyzése csak arra utalt, hogy most látja először Sasuke Susanooját, és "jé, hát az övé meg így néz ki".
A külsejük mindig más, de  a képességeik (már csak az alapján is, hogy Sasukéjének is az egyik keze kétfelé ágazik) ugyanazok lehetnek.
Az amaterasuval kapcsolatban asszem' igazad van. De én tudok erősebben nézni. Pojén

Ha Itachi ajándéka valami védelem az ms képességei ellen, én nem nagyon tudom mi lehet.. még a legelképzelhetöbb az lenne, hogy egyszerűen deaktiválja.
AZ is eleht, bár ezt is sokan modnták már, hogy csak akkor működik, ha Sasuke beülteti az ő szemeit..
..viszont, ha szerencsénk van, akkor most, Naruto ájulása (jó, tudom, hogy tulajdonképpen nem ájult el, de attól még önkívületi állapotba kerülhet most) után kiderülhet valami.. ha Itachi is hagyott benne valami lenyomatott magáról, és beszélgetni fognak, NAruto lassan elkezdhetne albérleti díjat szedni a teste használatáért, vagy lecserélhetné egy nagyobbra, mert vele együtt már négyen lesznek...
Naplózva
feco8888
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

"ChuckNorrisAlázó"

« Válasz #71 Dátum: 09 dec 24, 21:12:12 »

Azt mondta itachi narutonak amikor átadta neki az erőt hogy "remélem sosem kell majd használnod" ez utalhat a naruto vs sasuke harcra, vagy arra hogy akkor jön elö amikor naruto nagyon sz*r helyzetben va esteleg haldoklik. az is lehet, hogy újraéleszti narutot ha meghal mert volt egy olyan spoiler, hogy naruto vs tobi harcban vki meg fog halni vki pedig súlyosan meg fog sérülni. De ez csak egy kis "agymenés"  Nevet
Naplózva
hiroto
Osztag Vezető
*

« Válasz #72 Dátum: 09 dec 25, 14:06:05 »

Ez nem is hülyeség. Újraélesztó jutsu. Gondolom valami hasonló lehet, mint a chiyo baa samás felélsztő jutsu, csak ez mit tom a rókátol szívná el az életet.

Másfelöl nem hiszem, hogy tobi kinyirná narutót, mert akkor a rókának annyi lenne.
Naplózva
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #73 Dátum: 09 dec 25, 20:44:41 »

Ez az újraélesztős dolog szerintem vakvágány, mert Itachi ilyenekben nemhiszem, hogy jártas lenne.
Naplózva
kornel1992
ANBU újonc
*

koronás udvari csimpokomon mester

« Válasz #74 Dátum: 09 dec 29, 10:34:55 »

nekem lenne egy olyan hülye kérdésem hogy nem maradt ki az a rész animéből? mert nekem marhára nem rémlik és most hogy újra elkezdtem a forumot olvasgatni beugrott hogy volt ilyen is de animében ez nem volt benne vagy igen?  Hmm?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins