Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #45 Dátum: 09 szep 11, 16:59:04 » |
|
hát nemtom h meddig megy el a történet az a baj...... mert úgy volt h kakashi gaidenig csinálják meg, erre meg Kabuto úgy van 1 képen h bele van építve orochimaru cuccai (nemtudtam h foglalmazzak) és az a gaiden után van..... és most szerepelt PEin is, de mondjuk nem mutatott semmit, de azért anniyra ki lehetne találni mint pl.: a 4. Hokaget. szerintem. uhhhh köszi Suigetsu a válaszodat!!!! most nagyon fel lettem dobva mivel Peinre naon kiváncsi vok a kedvenc szereplőm...... kiváncsi leszek h mi h lesz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 11, 17:00:05 írta Ixion »
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #46 Dátum: 09 szep 11, 17:03:07 » |
|
a naruto vs pein harcig megy a történet mivel naruto sennin formában is benne lesz a játékban olvastam több oldalon is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mursa-kun
Chuunin
Nem elérhető
nagyon bölcs.
|
|
« Válasz #47 Dátum: 09 szep 11, 17:04:16 » |
|
na akkor mostár megkell venni azt a PSP-t! elvégre ezt bűn lenne kihagyni! Amúgy már a játék megjelent vagy még nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #48 Dátum: 09 szep 11, 17:06:01 » |
|
nem -.- ha megjelent volna trailer is lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #49 Dátum: 09 szep 11, 17:06:18 » |
|
LoL...... az első része nem jutott el Itachi harcáig sem. második része Sasuke búvóhelye felkutatásáig jutott ami persze kudarc volt... szal ez a 2 rész elment 50-57. részig. a Pein vs. Naruto harcát azt kb. a 200. rész köré saccolnám..... és még meg sem jelent.... (shippuudeneslént) szal 150 rész a + és gondolom elejétől kell megint végig csinálni.... eléggé keménynek tűnik..... és ezt decemberig??? (újévig)? eléggé bátrak, okosak és merészek....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 11, 17:07:31 írta Ixion »
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #50 Dátum: 09 szep 11, 17:07:56 » |
|
jah, és kb akkor fog kijönni, amikor elérkezünk a naruto vs pein össze csapásig az ainmében, december dátum tökéletesen illik hozzá habár elég szar hogy psp -re csinálják
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #51 Dátum: 09 szep 11, 17:10:56 » |
|
én örültem volna ha Ps2-re jelenik meg. de most h kezdődött a suli elkezdünk PSP-ni és csatázni a naruto heroes 2-vel. és rájöttem h sokkal élvezetesebb a játkék és jobb is..... én örülök h PSP-re jelenik meg...... és eléggé kemény h manga szerint készítik el az accel 3-at nem mintha nem örülnék neki mert akk naon sok szereplő lesz benne ÚRISTEN megsem tom számolni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #52 Dátum: 09 szep 11, 17:14:20 » |
|
lásd gnt ex 3 -t ott is ez volt... a végén hidan és kakuzu az ellenfelek, és akkor jött ki a játék mikor az anime is hidan és kakuzunál tartott, a játékban meg az animében a képességek egyenlően voltak elosztva. xal nem hiszem hogy azt manga alapján csinlták volna és szerintem ez is anime alapján fog elkészülni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 11, 17:14:58 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #53 Dátum: 09 szep 11, 17:17:22 » |
|
szal fokozatosan csinálják majd?? mikor kijön az anime egyik része akk gyorsan beprogramozzák azt míg nem jön az új addig finomítanak rajta? de ez fura, ha decemberbe fog kijönni a játék, és akkor fog tartani Naruto vs. Pein harca akk nemtudják akkor kiadni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #54 Dátum: 09 szep 11, 17:20:39 » |
|
a gnt 3 -t is kiadták , ezt is kifogják
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #55 Dátum: 09 szep 11, 17:24:12 » |
|
remélem is..... én igazából annak örülök a legjobban h tom Pein is benne lesz..... de tom nem lesz könnyű az összes karaktert megszerezni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 11, 17:26:23 írta Ixion »
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #56 Dátum: 09 szep 11, 18:14:08 » |
|
Hát remélem mire a rising és az accel 3 megjelenik,addigra már csak összehoznak egy 5.55 cfw-t vagy a most megjelent 6.00 ofw-ből egy 6.00 cfw-t,mert sztem mind a 2 játék igényelni fogja a nagyobb fw-ket,ha meg nem lex cfw,akkor eléggé nagy szopacs lex,nem hinném,h lex olyan szerencsénk,mint a soul caliburnál,hogy tudnak belőle majd egy fix verziót csinálni,bár a rising hamarosan itt van és még nem naon van hír készülő cfw-ről,már a most megjelent motorstorm is nagyobb fw-t igényel,pedig nagyon vártam már azt a gammát és eddig ebből sem csináltak fix verziót,megőrülök,ha ez lex a naruto gammákkal is :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
|
« Válasz #57 Dátum: 09 szep 11, 18:33:11 » |
|
fuu.odáig elmnne az accel3??:O meg akk töksok karakter. most igy belegondoltam...az ultimate ninja heroes 2 1.1GB akk ez mennyi lesz 3GB? mer nekem 2Gb-os memcardom van csak Oo
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\" Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #58 Dátum: 09 szep 11, 18:37:17 » |
|
és szerintem ez is anime alapján fog elkészülni
Ezt kötve hiszem.. Vagyis nem teljesen úgy hiszem ahogy te. Belőnek egy megjelenési dátumot. Akkor jön ki Naruto vs. Pein harc, viszont már előtte, a manga alapján elkezdték programozni a játékot, mert úgy nagyon összecsapott lenne . #>Zsombee, egy UMD max 1,8 giga lehet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
|
« Válasz #59 Dátum: 09 szep 11, 18:41:43 » |
|
uuu akk ennek örülünk xD. köszi a gyors választ.bár nemsi kérdeztem de azér köszi:D
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\" Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
|