Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
 |
« Válasz #75 Dátum: 09 szep 14, 14:55:11 » |
|
Okéoké benne vagyok  De te mennyit mondasz én aztmondom ha 1 hónapon belül kijön angolul tied a 200as:D
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\"  Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
 |
« Válasz #76 Dátum: 09 szep 14, 14:59:25 » |
|
xD Felőlem xD Max. 200al kevesebb/vagy neked több xD Sokat ér xD Am. meg jöjjön má ki mind1 h japán angol kínai v f*szom tudja, csak jöjjön ki. xD
Mingyá leülök PS1ezni, me most nem találok jó játékokat psp-re. Télleg mondjatok párat PM-ben pls.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #77 Dátum: 09 szep 19, 09:21:13 » |
|
TGS09: Namco Bandai prezentációs lista Egyre jobban lehet érezni a Tokyo Game Show közeledtét, hiszen mostanra a legtöbb kiadó és fejlesztő kiterítette lapjait. Számos cégnek kulcsfontosságú ez a rendezvény, hiszen otthon, Japánban kerül megrendezésre, így a hazai közönségnek valamit mutatni kell. Most a Namco Bandai mutatja meg, hogy mivel is készülnek a 2009-es TGS-re. Kipróbálható * Gundam vs. Gundam Next Plus (PSP) * Macross Ultimate Frontier (PSP) * .hack//Link (PSP) * God Eater (PSP) * Naruto Shippuuden Narutimate Accel 3 (PSP)* Queen’s Blade Spiral Chaos (PSP) * Fullmetal Alchemist: Senaka wo Takuseshi Mono (PSP) * Battle Spirits Kiseki no Hasha (PSP) Videó * Mahou Shojo Lyrical Nano ha A’s Portable (PSP) * Battle Spirits Heroes Soul (PSP) Tehát hamarosan majd láthatjuk az Accel 3-at mozgásban,YEAH! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 19, 09:21:54 írta vixo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
 |
« Válasz #78 Dátum: 09 szep 19, 11:24:27 » |
|
AAAAA.Jo hireket hoztál vixo  Alig birok már várni*.* Remélem amint megjelenik fenn lesz a játék a neten,meg ugye h menni fog,és nem b*sszák ela védelem cuccal... 
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\"  Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #79 Dátum: 09 szep 19, 11:46:45 » |
|
Hát igen a védelem...Most egy MAC nevű csapat dolgozik a 6.00 CFW-n,decemberre,mire megjelenik az accel 3,addigra csak elkészülnek vele és letölthetővé teszik,reméljük ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
 |
« Válasz #80 Dátum: 09 szep 19, 13:46:42 » |
|
nem ismerek olyan embet aki levert volna 1* is naruto játékban  legyen szó ps2, ps3 és PSP-ről  már várom azt az embert aki legyőz  és persze az accel 3-at is  összekéne futni gamelni. 
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #81 Dátum: 09 szep 19, 14:15:41 » |
|
Megtaláltad az embered én vagyok az  Én tuti levernélek hol laksz lemegyek és nyomhatunk egy kis mecset 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #82 Dátum: 09 szep 19, 14:18:20 » |
|
na oksa azt már várom  végre talán akad 1 méltó ellenfelem!!!  már naon kezdem unni a töbiek szólásait h: na majd én leverlek, meg h én jobb vok. azt játszunk és alázom őket  én még mint mondtam nem vesztettem csatát Naruto játékban  a legnehezebb fokozatot is teli élettel nyerem  már unatkozom  egyébként Törökbálinton lakom, de ha nemjó akk suli időben úgy is Pesten vok mert oda járok suliba azt PSP-t tudok vinni 
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
 |
« Válasz #83 Dátum: 09 szep 19, 14:32:00 » |
|
Vmikor majd összekéne ülni egy meccsre amikor kijön az Akatsuki Rising, meg majd az Accel 3. És akk verünk  Én is má unom. Mindenkit verek xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #84 Dátum: 09 szep 19, 14:34:05 » |
|
remélem nektek nem csak a szátok nagy mint a többieknek akik ezt mondták  én inkább az accel 3-at várom leginkább, mert az naon olyan stílusú mint a többi naruto: ultimate ninja összes része és az accel 1,2. az akatsuki rising az 3D-s lesz és azt nem nagyon fogom csípni PSP-re. meg a grafikája sem tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #85 Dátum: 09 szep 19, 14:43:59 » |
|
Hát nem tom sztem nem csak a szám nagy de PSP-m cak most lesz lehet abba van egy kis előnyöd de majd azzon is zúzni fogok amugy nagyon mesze lakok Pestől, tehát kicsit nehézkes de ha meglesz a jogim akkor le meek egyszer v többször 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #86 Dátum: 09 szep 19, 14:45:22 » |
|
oks.... mondjuk az is lehet h egyikünk vagy ha többen öszefutunk, akk felmegyünk valakihez pl: hozzám és Ps2-n csinálunk 1 jóó kis bajnokságot....  a nagy NArutosok akik verhetetlenek összeülnek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #87 Dátum: 09 szep 19, 16:05:02 » |
|
én is beszálhatok? xd már kezdem unni hogy hardon is verek a játékban mindenkit és nincs kivel jáccanom 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #88 Dátum: 09 szep 19, 16:20:32 » |
|
hát persze  minden olyan narutos embert várok akik eddig verhetetlenek. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
 |
« Válasz #89 Dátum: 09 szep 19, 16:47:19 » |
|
Télleg Suigetsu mi még össze is tudunk ülni. Itt laksz egy köpésre  És akk Ixion! Majd télleg úgy 5-6 embernek összekéne gyűlnie, és NYOMULNIII 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|