Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
 |
« Válasz #90 Dátum: 09 szep 19, 16:49:30 » |
|
hát velem 1-ütt 4-en vagyunk..... (eddig) ha valaki szeretne szóljon  persze olyan aki eddig nem vesztett csatát.  mert úgy szeretnénk h verhetetlen összegyűlést rendezni.  csakis a legjobbak. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 19, 16:50:02 írta Ixion »
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
 |
« Válasz #91 Dátum: 09 szep 19, 19:25:06 » |
|
Engem eddig csak kimimaroval tudtak legyőzni de az se sűrűn:D Egyébként Meg Sasukeval verhettelen vok 
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\"  Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #92 Dátum: 09 szep 19, 20:29:15 » |
|
Hat ha favokat veszük akkor én Itachival Kisameval meg Gaaraval vok a legjobb 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #93 Dátum: 09 szep 21, 13:47:39 » |
|
Nah,már "csak" 2hét és megjelenik a rising végre!  Azzal el lexek mire megjelenik az Accel3 ^_^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shikamaru12
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #94 Dátum: 09 szep 21, 20:57:22 » |
|
 vííí am a rising nak az amcsi megjelenése a 2 hét ugye , nem a japán 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #95 Dátum: 09 szep 21, 20:59:17 » |
|
a rising-nek csak amcsi megjelenése van 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #97 Dátum: 09 szep 22, 15:08:32 » |
|
ÁÁÁÁÁ SASUKE CS 2 *.* Ezt nembirom kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  Jo ez a video Shikamaru13 
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\"  Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #98 Dátum: 09 szep 22, 15:33:56 » |
|
én már nem is várom annyira... se egy story mod bemutatás se semmi, csak a harc, meg ugyan azok a pályák mint az accel 2 -ben -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shikamaru12
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #99 Dátum: 09 szep 22, 15:44:03 » |
|
hát nem tom sztem nem ugyanazok a pályák már csak azért sem mert a vidiben amior Deidara meg szöcske harcol eleve új pálya meg talán Oro ellen lévő résznél is újabbnak tűnik ja és én még a story mod ról se mondanék le bár ez lehet tényleg nem olyan lesz mint a 2 ben de személy szerint már magáért az új karakterekért megéri plussz a játékélmény
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #100 Dátum: 09 szep 22, 15:53:13 » |
|
Jo háát PSP-re nemlehet annyi mindent mitn PS2-re...Kevesebb a hely a lemzen:D(UMD) De háát az ultimate ninja heroeshoz képest biztos nagyonnagyon jo lesz:D Meg háát mikor UN 2-vel toltam akk is vártam az UN3-mat pedig szinte tök ugyanaz:D mármint h a pályák szereplők pár plussz.Bár ott a story mód azr sokat fejlődött sztem : D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shikamaru12
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #101 Dátum: 09 szep 22, 16:47:12 » |
|
mondjuk engem nem is nagyon az új pályák izgatnak hanem az új szereplők mint pl. Tobi,Sasuke CS2, Juugo, Karin,Suigetsu esetleg Narutonak meg a többieknek is adtak egy-két új támadást szal engem úgy inkább ezek nyűgöznek majd le meg a grafika mer ahogy elnézem a képeket majdnem olyan jó mint a ps2-es változat figyelembe véve amit már Zsombee-kun is leírt : "Jo háát PSP-re nemlehet annyi mindent mitn PS2-re"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #102 Dátum: 09 szep 22, 17:59:13 » |
|
Azért Pein-t se felejtsük ki,mert a videóban látszik az Accel3 borítója és ki van rajta? PEIN!!! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #103 Dátum: 09 szep 22, 18:05:13 » |
|
én nem tom te hol látsz itt peint..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #104 Dátum: 09 szep 22, 18:13:34 » |
|
Háát akkor te neked nemjo a látásod xD De mivel én ilyen rendes vagyok megmutatom neked http://kepfeltoltes.hu/090922/hhh_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|