24 nov 16, 04:35:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 15
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Kishimoto Masashi interjúk  (Megtekintve 69594 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Hiei
Vendég
« Válasz #135 Dátum: 10 feb 08, 02:26:28 »

Jahh semmi de az ég világon semmi nem derült ki. Na jó Temari és Shika románca elmarad:(.
Annyi derült ki, hogy Tobit előbb lerendezik mint SóskátxD. Ezek szerint nem együtt győzik le:D.

Kishi szavaiból nekem az jön le ha az akatsukit teljesen lerendeztem jön Sóska és a Naruto történetének utolsó záró szakaszaxD. Bocs hogy elkiabálomxD.
Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #136 Dátum: 10 feb 08, 07:52:34 »

Hmm... szerintem viszonylag sok dolog derült ki a riportból. Vagyis egy számomra fontos dolog, hogy a vége még messze van Nevet Illetve vannak kis mozaikok, amiket össze lehet rakni. Nevet
Naplózva
datango
ANBU újonc
*

Firma

« Válasz #137 Dátum: 10 feb 08, 10:35:07 »

azt melyik mondatból lehet kideríteni, hogy "tobit hamarabb lerendezik mint sóskát" ?
Naplózva

-=Suiton=-
"The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"
http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani
"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon."  <--   c=3
Hiei
Vendég
« Válasz #138 Dátum: 10 feb 08, 13:35:05 »

Abból gondolom így, hogy a befejezés közelében lesz. Nem hiszem, hogy Naruto lerendezi Sasukét és megy megcsapni Tobit.
Azt ki tudja viszont akkor nem ő lenne a főbossxD.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #139 Dátum: 10 feb 08, 15:11:23 »

Ha az hogy "Narutoból talán Hokage lesz" a közönségből ricsajt váltott ki akkor az hogy nem akar Shikamaru szerelmi életről írni( a Homoki csaj beszólás az ott van azért Kúl) az biztos nagy fújolást váltott ki Ördögi De ez végülis a 2010-es spoilerek ki tudja mi lesz 2011-ben Ördögi
 hmm szerintem Sakura meg fog menteni vaklakit hogyha "hősnő" lesz vagy éppen lezúz valakit ? Gondolkozik
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #140 Dátum: 10 feb 08, 15:14:35 »

vagy épp feláldozza magát valakiért Nyelvesít
érdekes volt ez az interjú, de nekem semmi új nem volt benne, leszámítva, hogy a Shika-Tema szerelem mellőzve lesz.
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #141 Dátum: 10 feb 08, 15:26:49 »

Azért figyeltétek, hogy Kishimoto sensei milyen éllel beszélt Sakuráról, mintha azt akarta volna kihangsúlyozni, hogy hamarosan nagyon rá fog cáfolni arra, amit most gondolunk róla.  Gondolkozik
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #142 Dátum: 10 feb 08, 15:54:36 »

Bár ha most jobban bele gondolok... :hmmm?:Attól hogy Kishi nem akar Shika szerelmi életéről írni az még nem jelenti azt hogy nem fog róla írni Nevet  Pl hétfőként én sem akarok fel kelni de attól még muszáj Nevet De amint már mondtam ezek CSAK a 2010-es spoilerek ki tudja mi lesz jövőre  :Ptalán egy kis Shika-Tema love ? Hümm-hümm Kúl
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #143 Dátum: 10 feb 08, 15:55:56 »

sztem meg sasuke naruto után lesz naruto tobi mert az előző spoiler intejuban az volt ha naruto vs tobi ból valaki meghal valaki nem tud többet harcolni
Naplózva
Bububo
Kezdő Jounin
*

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #144 Dátum: 10 feb 08, 16:04:47 »

"Kishimoto: "A vége, hogy is mondjam, ha a következő történetszál elképzelése stabilizálódik, akkor eltervezhetem már, hogy hogyan végződik.""

Szal lesz part 3 is  Hmm?Pojén

Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #145 Dátum: 10 feb 08, 16:27:06 »

Azért Kishi-nél a történet írás, nem olyan mint a felkelés. Némileg alkalmazkodnia kell ugyan az olvasók elvárásaihoz, de nem hinném, hogy romlana annyira a manga olvasottsága, hogy olyat kelljen írnia, amit nem akar.
A part 3 pedig érdekes felvetés. Nyilvánvalóan van bír még bőven annyit a Naruto szekere, hogy elhúzzon egy harmadik fejezetet is.
Naplózva

ronandinho
Akadémiai tanár
*

« Válasz #146 Dátum: 10 feb 08, 17:33:55 »

Amúgy én nem lepődtem meg, hogy Kishi ezt mondja "Talán Hokage lesz". Ha elmondja hogy naruto biztos hokage lesz akkor meg nem lesz annyira nézhető hisz mindenki tudja.Kíváncsi vagyok milyen új jutsukat fog tanulni.
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #147 Dátum: 10 feb 08, 17:45:23 »

Nem hiszem, hogy erről van szó, szerintem szimplán ő maga sem döntötte még el mi legyen, szerintem még azt sem döntötte el, hogy pontosan mennyi idősek legyenek a karakterek, mikor a történet véget ér, márpedig ez fontos annak szempontjából, hogy látjuk e Narutot Hokagévé válni avagy sem. Mosolyog
Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #148 Dátum: 10 feb 08, 18:47:50 »

Igen az is lehet, hogy a kövi mangában kiderül a földön heverészéstől tüdőgyulladást kapott és hamarosan meghal Nevet
Az edzés meg letudva azzal, hogy megpróbált kimászni az ágyból, csak annyira gyenge volt, hogy beverte a fejét és ettől csillagokat látott Kúl
Valami nincs rendben velem ma Nevet
XDXD

Egyébként szerintem Tobit Kakashi fogja majd lezúzni, párhuzamosan a Sasuke-Naruto fightal Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 08, 18:48:51 írta Harag » Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #149 Dátum: 10 feb 08, 19:03:43 »

Igen az is lehet, hogy a kövi mangában kiderül a földön heverészéstől tüdőgyulladást kapott és hamarosan meghal Nevet
Az edzés meg letudva azzal, hogy megpróbált kimászni az ágyból, csak annyira gyenge volt, hogy beverte a fejét és ettől csillagokat látott Kúl
Valami nincs rendben velem ma Nevet
XDXD

Egyébként szerintem Tobit Kakashi fogja majd lezúzni, párhuzamosan a Sasuke-Naruto fightal Nevet

Nyilván napszúrást kaptál, öregem ikszdé
Ami az interjút illeti: én se nagyon hiszem, amiket mondott. Szerintem az egész interjú meg lett hamisítva. Egyszer volt már téma arról, "hogy valami nagy dolog fog történni Kakashival". És mi a túró volt egyáltalán? Igaz, hogy találkozott az apjával, de ez nagy dolog??? Ohh My God
Sakura tuti, hogy nem lesz Hokage. Nem is akarom, nem is érdemelné meg!  Fegyverek
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 08, 19:05:04 írta kakairuRULEZ » Naplózva
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 15
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins