Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #495 Dátum: 12 márc 08, 17:45:18 » |
|
Nekem az egyik régi osztálytársam emlékeztetett Spanyolországra :3 Én konkrétan nem hasonlítok senkire xD belsőre Russia-nii-chan és Pru-kun vagyok............külsőre meg .... az orrom miatt/amit utálok / Russia-nii-chanra x3 Mert kb. első ránézésre kis cuki lehetek de ha jobban megismernek rájönnek hogy én démoni vagyok, így a kisugárzásom is megváltozik
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 17:46:36 írta Leni-chan »
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #496 Dátum: 12 márc 08, 17:59:07 » |
|
Nem azért mondta, mert külsőre hasonlítok, hanem mert olyan cuki vagyok, mint ő. 2:07-nél~ Szegény Alfred. Meg az a kép 3:47-nél... Örülök, hogy elolvastad. :3 Már két ember is megtisztelt vele! *-* "Nekem is először Anglia volt a kedvencem DE amint megláttam, Pru-kunt tudtam............ő kell nekem*3*" Én is így voltam. Anglia és Doitsu vetélkedtek az első helyért, amíg nem jött Gilbert. Amúgy véletlenül sem tudjátok, hogy mi az a zene, a kalózos videóban, amit tegnap linkeltem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #497 Dátum: 12 márc 08, 18:03:12 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=OMeWTcPOLGg Tessék, erre gondolsz, ugye? :'D Én rögtön lementettem magamnak xD /ui: PÜ-t meg nézd meg, ha már te kérted xP/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 18:04:05 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #498 Dátum: 12 márc 08, 18:15:36 » |
|
Közben nézem na. Ez az, köszi. Hatalmas a szövege, nagyon tetszik. Iggy tiszta badass-nek tűnik vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #499 Dátum: 12 márc 08, 18:19:06 » |
|
Jaja jó kis szám ez a hatalmas Igirisu hm. szerintem leugrom most a Hetaliás képért mert jelezták páran hogy szeretnék, majd a rajzolós témába felrakom, meg talán dA-ra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #500 Dátum: 12 márc 08, 19:05:39 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #501 Dátum: 12 márc 08, 19:59:32 » |
|
naná! de csak nem fogok mindenről beszámolni egy összecsapás előtt... jut eszembe, nincs valakinek kedve France kunnak lenni a szerepjátékban? kéne nagyon egy rivális vagy legalább egy Amerika legyen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #502 Dátum: 12 márc 08, 20:30:41 » |
|
Nem hiszem, hogy rá fogsz te érni arra a szerepjátékra.... Hoztam pár szomorú/beteg képet a sok vidám szerelmes után.. ():-D http://www.zerochan.net/436507 --> 5. komment xD http://www.zerochan.net/125927 --> Kedvenc, nagyon szép kép *O*( ezt már csomó AMV-be láttam, de sosem az egészet, szal a legutóbbinál bekattantam, és beírtam egy tonna kulcsszót google-be x3 ) Ennek az alkotónak iszonyat beteg és brutál hetália képei vannak o.O".Szal csak saját felelősségra, +18! Elég.. ö.. 'érdeksen' értelmezi a Russia x Hungary-t, a testvéri szeretetről nem is beszélve.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 20:38:41 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #503 Dátum: 12 márc 08, 22:07:26 » |
|
Flexee~ Mivel Lew nagyvonalúan megengedte, hogy én lehessek Gilbert, azt mondta, hogy lehet, ő lesz Amerika. :3 Elég durva képek. :'D mi a szr van beleállítva Magyarország tenyerébe? O_o Egyiket bejelentkezés nélkül meg sem birok nézni, lecenzúrázták. :'D 5. komment lol... Azt a függetlenségi háborúsat én is már egy csomószor láttam, köszi, hogy megspóroltad nekem a fáradtságot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #504 Dátum: 12 márc 08, 22:44:18 » |
|
Azta... kicsit sem betegek az emberke képei... kicsit semm... : D Erre, most hirtelen nem tudok mit írni mert enyhén WTF. A "testvéri szeretetről" szóló kép tartalmát pedig nem lövöm le, nézd meg! A-chan: sarló meg kalapács, vagyis, inkább szög. Leni-chan: Prussia baba? Az milyen kemény már. Nekem van egy jeges maci, meg egy kiscsirke plüssöm, amik hajaznak Kumajiroura, és Gilbirdre. Ha nem off itt, akkor majd feltöltök 1-2 képet.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #505 Dátum: 12 márc 09, 08:31:42 » |
|
Valahogy nincs kedvem megnézni a képeket... lesz Amerika? wá akkor mostmár joggal várhatok egy Franciaországra kell egy perverz lélek jajj az a kép, a függetlenségi háborús *0* ezt kerestem már dA-n egy ideje, de hát akkor nem ott volt nagyon jó kééppp *0* Amerika raktártakarítása powaa szerk: ez de cuki: http://images4.fanpop.com/image/polls/521000/521701_1282439901829_full.jpg :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 08:51:08 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #506 Dátum: 12 márc 09, 10:45:27 » |
|
Emlékszem, pár hete elkezdtem nézni a az APH-t, de idő előtt abbahagytam. Indavideón olyan igénytelen a felirat, hogy az valami borzalmas. Kitakarja a videó nagy részét, össze-vissza vannak a magyarázatok, nem lehet követni az eseményeket vááá... lehet inkább a mangát kéne olvasnom. Flexee tényleg nagyon jópofa kép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #507 Dátum: 12 márc 09, 16:08:44 » |
|
Egy idő után már jobba felirat, a world seriesbe már már szép égetett felirat van sokkal jobb, mint a legelsők. de a szinkronos is jópofa wááá Doitsu
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 09, 16:09:54 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #508 Dátum: 12 márc 09, 22:12:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #509 Dátum: 12 márc 09, 23:41:43 » |
|
Én azt kalózkampónak néztem, de a te verziód valószínűbb. Szegény Doitsu mit láthatott. Igor~ Lover of the Russian Queen http://www.youtube.com/watch?v=ixTvELnmWKQ&feature=related <-- Ez durva. A rendes részeket nem találom... Akarom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|