Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #225 Dátum: 10 márc 27, 18:34:26 » |
|
Na akkor..Először.
Hunagry-chan a 10. részben jelent meg és említették is először. Szinte az összes részben tudom mi van, rengetegszer megnéztem már őket, és hogy ne tudnám, hogy France-niichan után láthatjuk a perverzitás női megtestesítőjét
A második. Yaoi egy szál nincs benne, maximum nagyon félreérthető dolgok, Doitsu megpuszilja Italyt, de az sem amiatt van, meg amikor Romano és Italy aludnának és a telefonban túlzottan kétértemű hangok hallatszódnak De ez a yaois dolog onnan jöhet, hogy minden pasi szereplő egy bishi, és szinte csak férfi szereplők vannak. Jogos azért hogy összehozzák a karaktereket, hiszen közös múltjaik van egyeseknek France viszont kivétel, mert ő izgul mindenkire. Akkor jöttem rá, hogy mekkora perverz, amikor Italynak feltette az élet nagy kérdését a közösülés elmagyarázása után, hogy SZERETSZ ENGEM? na meg mikor Spain panaszolta a baját neki, France meg szó nélkül taperálta mindenhol Amúgy ismerek fiút aki nézi, de egy igazi tapló szal igaziból őt nem is kéne számolnom.
Harmadik. Spain MKCről tudtam de SEALAND??!! OMJ!! Hallani akarom Róma nagypapi meg természetesen tetszeni fog, én már a Heaven and Hell számát is imádtam
És nem utolsó sorban. ARASHI!!! kösziii!!!!*nagytabiölel*
|
|
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #226 Dátum: 10 márc 27, 20:43:16 » |
|
Nah azóta 4 részen vagyok túl (csak ennyire volt időm eddig ) és hát nagyon tetszik. Mondjuk igazából én is Hungary-chanra várok a leginkább. Ha tényleg ennyire kevés a lányszereplő, akkor külön jó, hogy pont a magyar csaj lett. Hát hiába, ez a különlegesség. Am meg Germany nagyon ott van. Sztem telitalálat az egész csávó. Akár én is kitalálhattam volna, ha tipikus németet akarok. xD Jahm jut eszembe, kíváncsi vagyok Olaszországban vannak e Hetalia fanok? Nehéz elképzelni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 27, 20:48:22 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #227 Dátum: 10 márc 27, 21:25:29 » |
|
Hát hidd el..vannak pedig Koreában nincsenek a lehető legnagyobb valószínűséggel, ott azt tudom elképzelni hogy minden koreai utálja a Hetaliát mint a franc. Am Hungary-chan a legnagyobb szerepű női szereplő, meg a legelsőként kitalált is, de Belarus és Ukraine is teli találtat, Lichtensteint rühellem csak, de egy jó jelenete volt, amikor az angol válogatott ellen volt foci meccse, és Beckhammel beszélgetett ez sajna csak mangában volt
|
|
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #228 Dátum: 10 márc 27, 21:30:11 » |
|
Ja tényleg azt akartam még kérdezni, hogy az anime fut még? Nekem kerek 50 részem van, ez volt egy torrentbe pakolva. És a manga milyen? Ha elfogyott az anime lehet abba is belenézek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #229 Dátum: 10 márc 27, 21:45:35 » |
|
Igen fut még, hétfőn indul a 3. szezon, és veszett egy rész lesz szal nincs hiány Hetaliából A mangát is érdemes elolvasni, tök mindegy milyen sorrendben, mert össze vissza vannak a fejezetek, de érdemes elolvasni őket, mert nagyon betegek Ahh csak azt kívánom hogy a Nordic banda is bekerüljön az animébe~*ábrándos arc*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #230 Dátum: 10 márc 27, 21:46:00 » |
|
Az animében most indul a 3. évad,tehát fut a manga meg 1000 szer jobb,még az animénél is xD Rengeteg plusz ökörködés van benne. Réka am a koreaiak is szeretik a Hetaliát,én rengeteg koreaiak által készített fanartot láttam már deviantarton SEALAND MKC?? neee....az maga lenne a menyország nekem x'D ezt nem gondoltam volna őszintén szólva x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM-13
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
BM-13= Katyusha = Orosz rakétavető kocsi :)
|
|
« Válasz #231 Dátum: 10 márc 27, 22:21:42 » |
|
A második. Yaoi egy szál nincs benne, maximum nagyon félreérthető dolgok, Doitsu megpuszilja Italyt, de az sem amiatt van, meg amikor Romano és Italy aludnának és a telefonban túlzottan kétértemű hangok hallatszódnak De ez a yaois dolog onnan jöhet, hogy minden pasi szereplő egy bishi, és szinte csak férfi szereplők vannak. Jogos azért hogy összehozzák a karaktereket, hiszen közös múltjaik van egyeseknek France viszont kivétel, mert ő izgul mindenkire. Nem is konkrét yaoira gondoltam, akkor szerintem én sem nézném. xD De vegyük példaként Chibitalia és Holy Roman Empire-t! Az utalások ott vannak. De az animébe tényleg nem raktak annyi olyan részt. (aki viszont le akar olvadni a székről olvassa el a Buon San Valentino részt xD)
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor a test fenyegeti az elme biztonságát, olykor szorgalmazni kell annak eltávolítását. //Dr. Killjoy
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #232 Dátum: 10 márc 27, 22:45:34 » |
|
Am Hungary-chan a legnagyobb szerepű női szereplő, meg a legelsőként kitalált is, de Belarus és Ukraine is teli találtat, Lichtensteint rühellem csak, de egy jó jelenete volt, amikor az angol válogatott ellen volt foci meccse, és Beckhammel beszélgetett Az tuti, hogy Bözsi a legnépszerűbb lány a mangában és a rajongók is őt bírják legjobban, viszont a készítők nem nagyon gondolják így szerintem...:S Máskülönben alapból neki kellett volna az animében több szerepet adni, nem Liechtenstein-nek. Mikor a 40.rész táján - nem tudom pontosan, hányadikban - két epizódot is "szenteltek" neki és Nii-sama-jának, azt hittem, agybajt kapok. Az új évadban remélem, többet szerepel Hungary-chan. Azt nem tudom eldönteni, legyen-e MKC-ja, mivel az vagy nagyon sz*r vagy baromi jó lesz az utóbb kijött dalokból kiindulva A movie szerintem se legyen Gilbo-központú, jómagam szintén amiatt nem vagyok vele kibékülve, mert már a csapból is ő folyik... Persze, aki bírja egyáltalán nem elítélendő, ízlések és pofonok. Az tényleg nagyon LOL lenne, ha Sealand-kun világuralomra törne a movie-ban, nekem is bejönne! A karaktere is szimpi, bár én a Nordic-csapatot jobban várom. Tuti lesznek az új évadban, muszáj nekik, ki is törne a forradalom, ha kimaradnának. Közülük Finnország mellett még Suu-san és Dánia szimpatikus. Norvégia olyan ridegnek tűnik, Izland meg érdekes. Mangából csak keveset olvastam, amikben szerepeltek, de igyekszem pótolni. A yaoi-dologról: az animébe tuti nem kerül be a karácsonyi kiadás... Azt nem lehetne úgy cenzúrázni, hogy ne legyen durván elferdítve...XDDD Amiket France-niichan ott művel, minden oldalnál estem le a székről... Alapban meg szerintem sem arról szól az anime, az országok közötti kapcsolatokat persze valahogy szemléltetni kell, de ez jól van megoldva így, ahogy van. Annak külön örülök, hogy ismét pörög a topic, nem győztem visszaolvasni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #233 Dátum: 10 márc 27, 23:50:23 » |
|
Szerintem lesz több Hungary-chan,ha már Prussia is ^^" és én továbbra is azt mondom,lesz MKC-je Nordic-támadás is várható,a seiyuukat már kiírták. Sőt,Hong Kong és Seychelles hangjai is megjelentek Lesz még sok újdonság a Hetalia háza táján~ Norvégiáról mindig a troll jut eszembe,amit mellé rajzolnak (vagy mi az a zöld szépség.. xD),izlandról meg a lundája xD Denmarkról hadd ne beszéljek,őt már most imádom A Christmas rampage tényleg nem való az animébe,szerintem akkor tömegesen pusztulnának az emberek szürkeállományai xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM-13
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #234 Dátum: 10 márc 28, 08:43:19 » |
|
SU-SAN ŐVIKINGSÉGÉT A KÉPERNYŐRE! (csak én vagyok így vele, mert Su-san tényleg hasonlít egy picit az Ouran-os Mori-ra? xD) Valamelyik drama cd-ben szerepelt. O__O Ja amúgy tudja valaki, hogy ki az a lány, aki a trailer-ben annyira fut valahová? Eddig az összes női karakter kilőve, az új nőci, Monaco meg nem így néz ki, szóval kész tudatlanságban élek. Ja de a movie-ban megjelenik Iceland, szóval lehet hogy a többi Nordic karakterben sem lesz hiányunk.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor a test fenyegeti az elme biztonságát, olykor szorgalmazni kell annak eltávolítását. //Dr. Killjoy
|
|
|
|
BM-13
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #236 Dátum: 10 márc 28, 11:01:25 » |
|
Asszem gyakrabban kellene néznem a blogot... RUSSIA-SAMAAA és Tél tábornok (inkább rémült őrült ). De az az Ausztirás is aranyos a törött tányérral. X3 Megnéztem a linket, már kezdtem beleélni magam, hogy a csaj az, aki mellett elrohant Kanada egyszer a legelső G8-as részben (aki mellesleg megint ismeretlen). De akkor inkább várás az új trailer-re. Fan-CD Hát a jutubén van fent néhány Spain-es cucc, valami Uta no Oyabun, akitől/akiktől származik néhány Ausztria, Poroszország és Spanyolország fan MKC és átírt karakterdal. De ha fan-CD, akkor eleve nem lehet hivatalos. Nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #237 Dátum: 10 márc 28, 20:22:47 » |
|
Nem is konkrét yaoira gondoltam, akkor szerintem én sem nézném. xD De vegyük példaként Chibitalia és Holy Roman Empire-t! Az utalások ott vannak. De az animébe tényleg nem raktak annyi olyan részt. (aki viszont le akar olvadni a székről olvassa el a Buon San Valentino részt xD) OMJ hogy is felejthettem el ezeket, Doitsu nagyon félre értelmezte Italy-kun focizási szándékait fetrengtem a röhögéstől amikor azt olvastam ÉS igen..HRE és Chibitalia..bár bevallom annyira lányos ott Italy, hogy sztem annyira nem is számít yaoinak XDDNordic-támadás is várható,a seiyuukat már kiírták. Sőt,Hong Kong és Seychelles hangjai is megjelentek Hát erről csak annyit, hogy a Nordicok hangjait kiírták ugyan, de korábban már kiderült, hogy csak humbug volt az egész (pedig hogy bírtam volna, ha Denma Gintoki hangján szólalt volna meg*.*) Hong Kongban meg nem vagyok biztos, de még egy évad előttünk áll, nem tudni mi lesz. Seychellest eddig csak az Ore-sama CD-n hallottam, ahogy Alfredet ajnározta, az animében nem tudom benne lesz-e.Denmarkról hadd ne beszéljek,őt már most imádom HELYES!! Őfelsége a Király, szereti ha szeretik őt az emberek*w*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #238 Dátum: 10 márc 28, 21:26:57 » |
|
Asszem gyakrabban kellene néznem a blogot... RUSSIA-SAMAAA és Tél tábornok (inkább rémült őrült ). De az az Ausztirás is aranyos a törött tányérral. X3 Uhhh, az a kép Russia-samaról... Én tutira nem vetném magam a karjaiba, inkább menekülnék előle...XDDD Olyan jól megrajzolta a sensei, hogy az embernek futkos a hideg a hátán. Austria-sama kicsit furi nekem valamiért ezen a képen, de még nem jöttem rá, mi okozza ezt. Valaki nem bukkant még rá az új részre? LJ-on és Tubin nincs még fent még egy kósza, gyenge minőségű raw sem, pedig elvileg pénteken kijött már. Talán majd holnap. A fan CD-t várom én is, bár fenntartásaim vannak vele kapcsolatban. Mindegy, előre nem iszunk a medve bőrére, bár inkább számítok rosszabbra, minthogy jóra, és gázos legyen. Megjött az új rész, itt a raw letöltési linkje: http://www.megaupload.com/?d=81I8YLIREnjoy, minna-san! SPOILER: Nagyon jó lett, chibiHungary és chibiPoland powaaa! Gilbo is szimpi ebben a részben valahogy, talán mert a mi kis manly chibiBözsink jól ellátja a baját. XDDD Jajj, és Kanada-san vs. Amerika baseball-jelenete. Szegény juhar-srác, az az alsó fertálybeli labda fájhatott... SPOILER END.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 29, 14:13:10 írta katsuyu-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
ArashiKaze
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #239 Dátum: 10 márc 29, 17:28:21 » |
|
Pedig pár helyen azt írták, hogy az eredeti seiyuu fogja énekelni Spain MKC-ját... Nah mindegy, hátha nem lesz annyira gáz...
Jó volt végre látni is a részt, nem csupán hallani ^^ Nagyszerű évadnyitás volt, nehéz lenne jobbat csinálni x3 Behalás, Gilbo kicsiként sem volt normális, Hungary pedig coolságban simán felveszi a versenyt vele (az arca tisztára olyan lett, mint HRE-nek ) De a legjobban a meghitt családi jelenet tetszett xD Szegény Canada szépen leamortizálódott a végére xD
Úgy látszik minden nap meg kell látogatni Himaruya blogját, most Denma-t rajzolta le *.* - kár, hogy még csak egy kis részletet mutatott be...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|