Köszi szépen, hogy körbenéztél, beregeltem én is, valahogy nagy nehezen ráleltem a Hetalia kategóriára, tényleg nincs Kína.
No, de majd, ha lesz időm meg kedvem, lehet, alkotok egyet.
Láttam, hogy ezen a fórumon sok Hetalia rajongó van, meg nem is olyan kihalt a topik, gondolom feljövök.
Üdv itt, érezd magad otthon, örülök, hogy bővülünk.
És még egy Russia és Austria-sama-fan, dejóó!!!
Láttam, a profilodban a honlapod, onnan meg rákattoltam a blogodra, és dobtam egy hátast...már jártam Nálad, nem is egyszer. XDDDD Csak kommentelni lusta vagyok, ezért néha jól s*ggbe kellene engem rúgni.
Az Oroszországos fanfic-ed valami eszméletlen jó, Ivan-nal a főszerepben még nem olvastam olyat, ami ennyire tetszett volna, szal hatalmas grat!
Amúgy a Hetaliát is elkezdik szinkronizálni,természetesen az amcsik. Asszem a 4kids csinálja...
Ezt nem mondod komolyan... Nem igaz, hogy Amerikának mindent el kell tolnia... a 4kids garancia a minőségen aluli, agyoncenzúrázott, nézhetetlen animére.
Már most sírva könyörgök, ne kapjon soha magyar szinkront.
Amúgy Pogány Judit még a tehetséges szinkronszínészek közé tartozik, asszem ő volt a Kacsamesékben a kiskacsák magyar hangja.
Meg a DBZ-ben is szerepelt, mint Gohan, bár ott nekem néha fura volt kicsit, de összvissz jól hozta a karaktert.
Sztetek az nagy baj ha én Angliát először Oroszországnak hittem?
Ugyan, dehogyis, megesik az ilyen.
Jobb, mintha Kínát néznéd lánynak.