|
Xiiau
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #136 Dátum: 09 dec 28, 19:42:49 » |
|
nagyon jó hangja van Yasuhiro Takato-nak XDXD és nagyon bejön nekem ez a goth metál szerű zene amugy is. (segit elfelejtettni a hamburger street okozta lelki sérülést... már a TTGL-nél sem értettem miért énekeltetik szegényt. de evvel a számmal (meg a dc-sel sikerült leverni a lécet)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #138 Dátum: 10 jan 09, 17:41:11 » |
|
Nekem csak a szememet égette a rózsaszín inge..mi a *csillagcsillagcsillagcsillagoség*-nek kell így elrontani a karakterdizájnt? Fúj!na mindegy. Nihon csókdobása kárpótol és feledtet minden optikai károsodásért. A Nordicok sztem benne lesznek még ebben a szériában,hiszen MAL-ra kiírták a seiyuu-kat,és ha már csak a 3-ban lennének,akkor miért adták volna ki ilyen hamar? reménykedjünk * elrebeg egy imát* Ha más nem azért, hogy neked megylegyen Denmark minél hamarabb xD
KYAAAA~~ *nem győz várni 10 körömmel kaparja a falat* x3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #142 Dátum: 10 jan 17, 16:18:42 » |
|
Micsoda?? Ne már!! Mit csinálok én addig? meg fogok halni ToT Bár addig lesz még Hetalia meet és asszem pont 26-án lesz Poland és Liet MKC és kösziii^^ Heta meetre ugye jössz most? Fabruár 20-án lesz a Moonlight Meidoban:3
|
|
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
ArashiKaze
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #143 Dátum: 10 jan 17, 20:21:59 » |
|
Már fűzöm a szüleimet érte, szóval ha elengednek és nem tévedek el valamerre, talán sikerül eljutnom :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #144 Dátum: 10 jan 17, 20:27:24 » |
|
Anyuuu,ugye csinálunk Denma x Russia yaoiiiit? *o* *pitizik mint egy cirkuszi kutya* xD Alig várom már,ígéretes connak látszik,eddig csak kb 30 emberről hallottam, aki Hetaliás cp-t tervez... 8D Nembaj,sokan vagyunk annál jobb. Terjed az ige. És előtte a meet *o* ÁÁÁ is nem tudom meghallgatni a dalokat!!!! Anya itt ül a szobámban ToT IVANT AKAROOOOOOM~
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #145 Dátum: 10 jan 18, 00:10:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #147 Dátum: 10 jan 18, 12:19:10 » |
|
Istenem,Ivan dalai...az első annyira tetszett,hogy elsírtam magam,a másodiknál meg majdnem a frász jött rám,amikor elkezdődött a nyúzás. Azt még asszem meg kell szoknom,egyenlőre nem mondhatnám,hogy tetszik.. Barátnőnkre is vigyáztunk szilveszterkor, de csak az IQ-ja csökkent a Föld magjába
ez...nagyon tetszett!!! xDDDD Igen,a hülyeségünk fertőz,felelősséget nem vállalunk érte Most eszembe jutott,hogy milyen poén lenne,ha minden vidékről jövőnek szállást adnék szegény csepp lakásomban,olyanok lennénk mint a menekültek xDDD De ez már sajna nem lehetséges,szüleim nem engednék. Még azt se mondtam,hogy ti Rebivel eljöttök. Na sebaj,ami késik nem múlik xDD RUDE pairing,hát ez is LOL xD miket ki nem tetszik találni,kedves мать yaoik,igen,khm hát arról nekem is lenne mit mesélnem 8D Inkább nem teszem xD Amúgy kötve hiszem,hogy lesz rajtad kívül Denmark,én eddig nem hallottam róla. Xiiau: milyen képeket?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 18, 12:20:01 írta TaraAkera »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #149 Dátum: 10 jan 18, 13:20:32 » |
|
Xiiau: Menj rá a megadott linkre, az az én galériám ott meg találhatod a maradékot
Menekült szálló juhhéééj!!!! Tényleg überes lenne, ha sikerülne a Hetalia meetre összehozni a Denma cosplayt, mert a kabáton, a sapkán és a parókán kívül mindent találtam olcsón itt Komlón Ennyire még semmit sem akartam, mint ezt A yaoit meg most hagyjuk, tegnap kaptam belőle eleget XDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|