verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #105 Dátum: 09 nov 23, 14:41:20 » |
|
America full verziós számai nem semmik (szeretem Konishit *.*) X'D főleg a hamburger streetet bírom :Đ >give meee moreee hamburgeeeer<
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #106 Dátum: 09 nov 23, 18:45:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #109 Dátum: 09 nov 25, 19:39:41 » |
|
Tiltakozom!! Fellebbezek!! x3 aranyos ő is,de én hűséges maradok Ivanhoz és Ludwighoz Ajj ez a Hamburger Street..xD Bárcsak lenne már fordítás,kiváncsi lennék a teljes szövegre, mert így elég keveset értettem belőle
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #111 Dátum: 09 nov 25, 23:10:54 » |
|
umm... már egy ideje van fordítás... legalábbis angol mondjuk nagy "meglepetések" nincsenek benne... csak a szokásos bakAmerica style én már az OST-n lévő Santa ga Machi... dalszövegét várom :Đ
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 25, 23:15:04 írta verdict »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #113 Dátum: 09 nov 26, 21:03:45 » |
|
az angol nekem tökéletes x'D mással nem mennék sokra xD aki megtalálta az szóljon,mert lusta vagyok keresni És mi van anyu,te is Linkes néni lettél? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #114 Dátum: 09 nov 27, 20:04:48 » |
|
Neeem nem lopom el senki címét :3 Én csak az örökös vagyok De ez a mai rész...hát..uncsi volt nekem. Tudom hogy nem mindig a humoron alapszik egy rész , de akkor is. Meg hát Lichtenstein enyhén szólva nem a favoritom. Olyan érzés mintha még egy hetet kell várni az új részre. Plusz Felikset is már szívesen látnám, Bözsit meg ne is említsük. Ő is eddig benne volt 2-szer és még egyszer említették. Nagyon remélem hogy lesz még egy évad, mert ha nem én halott ember leszek.
|
|
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #115 Dátum: 09 nov 27, 22:13:45 » |
|
Elkezdtem nézni az animét, jelenleg a 17. résznél, játok tetszik, de sajna csak a 26. részig találtam műköső torrentet. Ha lenne valaki olyan jó, hogy a többi részhez ad valami linket azt megköszönném Egyébként tetszik, bár remélem Hungary-chan fog kapni egy kicsit nagyobb szerepeket is
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #116 Dátum: 09 nov 27, 23:34:59 » |
|
Én csak on-line nézem,az anilinkz.com-on. Amúgy szerintem Hungary a Chibitalia-szériákat leszámítva nem fog szerepelni sajnos. A mangában természetesen sokkal jelentősebb karakter.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #118 Dátum: 09 nov 28, 16:59:52 » |
|
hmmm a sorozat 2. szériájában nem sok esélyt látok sok Hungary-chanra... 45. résznél tartanak most és ugye 26+26= 52 ami még 6 részt jelent... az én tippem az hogy majd a mozifilmben lesz sokkal több mutatva minden szereplőből :Đ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|