TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #90 Dátum: 09 nov 05, 19:49:55 » |
|
Oké, értettem *továbbra is Fransu-s zászlókat lenget az orra elé* Jah és a heti részhez elfelejetettem megemlíteni a condomot..úr isten, hogy felejthettem én azt el? xD Hatalmas volt..kinek mi a kicsi ugyebár
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #91 Dátum: 09 nov 09, 22:17:10 » |
|
Na ezért még kapsz De húúú..ez a heti rész..Röhögtem, összetojtam magam és Russiáról visszaszívom azt, hogy félelmetes Ukrainát nem ilyennek képzeltem..Amikor mutatták mekkora tőgyei vannak és hogy minden mozdulata után hallom, hogy boing, hát dőltem a röhögéstől Belarus..jézusom...egy csöppet pszichopata a csaj..az a hang, amikor kaparta az ajtót, meg az a fej miután kitépte a kilincset...Russia hozzá képest a legszentebb angyal. Remélem holnap már lesz felirat..szeretném érteni is
|
|
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #92 Dátum: 09 nov 09, 22:40:47 » |
|
Jááááj neeeee....ezez borzalmom volt TT.TT Szegény Ivan,istenem,micsoda pszihopata a testvére... és méghogy ő a gonosz de Belarus... Jézus meg Mária meg Szent Péter és az összes égi csoda... tiszta Samara-fílingem van ettől a némbertől.Már most utálom Olyan rossz volt nézni,hogy Ivan így ki van bukva megszakadt érte a szívem... annyira szeressem!!! x3 Ukrajna meg... xD xD no comment..kiváncsi lennék az ukránok véleményére Ha valamiből sok van az országuknak, az a zsírszövet a mellkasában xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #93 Dátum: 09 nov 15, 21:03:16 » |
|
KYÁÁÁ~~ Hetalia-meet Budapesten,december 4-én,a Moonlight Meidoban!! x3x3x3 Istenem ott a helyem Aki esetleg még jönne, az írjon,kiváncsi vagyok kik lesznek még
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #95 Dátum: 09 nov 15, 21:24:13 » |
|
Hát még jó hogy ott leszel,mivel együtt megyünk És jó indok az,hogy a szalagavatómra mész,az már mellékes,hogy közben elmegyünk máshova is xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
ArashiKaze
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #98 Dátum: 09 nov 21, 22:30:24 » |
|
De jó *.* Köszi szépen! :3 De azért jó sokat "franciáskodjatok"! xD Fuh, akkor nem velem volt a baj ^^" Biztos már nagyon várták, hogy Hungary-chant is szerepeltessék, ezért tévesztették el xD
Szerk.:Így visszagondolva tényleg megjelenhetett volna England, átadva a himnuszát is (ha már mindkettőjüké egyforma...xD) Nekem igazából mindegy, mikor jelenik meg, a lényeg, hogy jó legyen (és még szerepeljen Prussia :3)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 21, 22:34:38 írta ArashiKaze »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #101 Dátum: 09 nov 21, 23:36:32 » |
|
Jujj na akkor asszem neki állok vagy még ma vagy holnap csak előtte lélekben fel kell készüljek Amúgy a bolondok napjás fejezetnek csak a végét olvastam el, hogy mi lett szegény Bátyus sorsa De azt tetszett, amikor Hungary-chan segíteni akart Austriának, de ehelyett csak nézte.."azt" szeressük drága országunkat a japánokat meg szeressük*3* azért furcsa hogy tényleg így van, főleg hogy a japánok egészséges ételeket esznek, amik nem éppen kékek, pinkek, magenta színűek meg hasonló
|
|
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #102 Dátum: 09 nov 22, 20:11:48 » |
|
Júj, én még friss Hetalia fan vagyok {tegnap kezdtem el xD} de beleszerettem ebbe az animébe *-* Nekem a kedvenceim Japan és N.Italy x] Egyhuzamban megnéztem 15 részt, de annyira agyzsibbasztó volt, hogy inkább elmentem aludni {háromnegyed 4 lévén... }
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 22, 20:18:19 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #103 Dátum: 09 nov 22, 21:06:57 » |
|
Új rekord, előbb jött ki a Hetalia mint szokott,és még felirat is van. Teljesen meg vagyok hatva Az a torta gusztustalanul nézett ki,én is lefotóztam volna szerintem xD A láncfűrészes jelenethez nem fűznék semmit,csak azt,hogy: beteeeeeg~ xD és ha már itt vagyunk...ArashiKaze tetszik a képed xD xD Na de ettől még asszem nem szerettem meg Americát...Canada viszont már nem közömbös,hanem cukiii *_* birom ahogy üvöltés közben bezengi az étert a férfias hangja xD Go Canada-chan,go x3 x3 Aysee üdv a magyar fanok eddigúgynézkinemtúlnagy táborában Én elsőnek csak az első rész bírtam megnézni,és utána még kettőt,utána lepusztultak az agysejtjeim,szal had gratuláljak xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|