TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #75 Dátum: 09 okt 13, 20:54:33 » |
|
akkor pöppecskét benéztem..eredetileg novembert akartam írni,aztán pesszimista módon áttettem még későbbre és háhááá milyen véletlen,pont a mi nemzeti ünnepünkön jön ki..az lenne a vicces,ha tényleg lenne Hungary version,amit meg március 15-én adnak ki,puszta véletlenből x3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #77 Dátum: 09 okt 13, 21:21:44 » |
|
menjünk gyűjtogatni meg kocsikat borogatni Japánba :3 amúgy szerintem csak a mi kedvünkért nem fognak csinálni egy Hungary vesiont. Oldjuk meg mi a problémát,és írjunk mi egy dalt xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Celia
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #78 Dátum: 09 okt 16, 15:11:08 » |
|
Sziasztok =) Nem tud valaki véletlenül egy honlapot ahol le tudnám tölteni a részeket magyar felirattal? ^^ Feliratot találtam, videót is, de én nem tudom rárakni ^^" Köszi=)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 16, 17:36:40 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #79 Dátum: 09 okt 16, 17:41:16 » |
|
Nem hiszem hogy könnyen találsz égetett magyar feliratos videót... Megoldás: A videót és a feliratot átnevezed egyformára, pl: Axis Powers Hetalia1.avi Axis Powers Hetalia1.srt Behelyezed őket egy közös mappába. Letöltöd, és telepíted az FFdshow kodeket, és a Windows Media Player olvasni fogja a videót, és a feliratot is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #82 Dátum: 09 okt 23, 18:54:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #83 Dátum: 09 okt 23, 19:27:52 » |
|
Nyáááá de jó ez a Hamburger Songocska *______* már most imádom x'D viszont Americát még mindig rühellem xD nem bírom neki megocsájtani,hogy ő Amerika.. dedede már nagyon várom,hogy kijöjjön a teljes verzió,és a Maru Kaite Chikyuukkal meg Romano dalocskájával együtt hallgathassam^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #86 Dátum: 09 okt 29, 14:46:59 » |
|
véleményem szerint pont az a jó a karakterekhez formált MKC-ban, hogy nem mind "ugyanolyanok" végülis az eredetit ha megnézzük Italy-hoz igazították... még szép, hogy nem hasonlítanak a többieké mind egyedi és ez így jó give me more hamburgeeeeer akkora ez a szám... Go Alfred
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #87 Dátum: 09 nov 04, 20:42:40 » |
|
Ajj istenkém de jó volt ez a rész Imádom, ahogy France üvöltözi, hogy Crazy! Viszont sem most, sem angolul mangában, sem magyarul a mangában nem értettem ezt a Read the atmosphere dolgot És..40 rész óta először csoda történt Hogy lehet valaki ennyire cukormázas? Ilyenkor olyan, mintha minden hülyeség lejönne róla és csak a cukiság maradna Perverz-kunhoz meg visszatérve, az ő CD-je mikor fog megjelenni? a csaj olyan gyorsan hadarta a dátumot, hogy csak a novembert vettem ki Nagyon megszerettem őt most a manga alapján (lásd képem is ) meg Róma-nagypapit is Polanddal együtt x33
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 04, 20:44:50 írta Daken »
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #88 Dátum: 09 nov 04, 22:02:24 » |
|
Jáj hát ez orbitális rész volt xD Sokkot kaptam tőle... xD Először is az,hogy Italy elhatározta,hogy kinyitja a szemét... de furcsa volt így! Fransu-Igirisu Men in balck~ Terjesztik a rémhíreket szegény Doitsuról, ejnye srácok,nem illik (ésés Anyu, én továbbra is új tag szagot érzek,de igen intenzíven xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|