verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #45 Dátum: 09 szep 14, 19:59:50 » |
|
lol ilyenkor hétfőnként mindig jól jön a manga ismerete... így legalább tudom mit mondanak X'D
bár azért még mindig haragszok hogy Chibitalia seprűt adott HRE-nek bugyi helyett D: az sokkal viccesebb lett volna... legalábbis a mangában dőltem a röhögéstől mikor előszedte a bugyit, hogy "fogadd el ezt..." X'D
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
ArashiKaze
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #46 Dátum: 09 szep 14, 20:07:26 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 14, 20:22:18 írta ArashiKaze »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saku
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #47 Dátum: 09 szep 15, 18:04:37 » |
|
Én most kezdtem el nézni, de már nagyon megszerettem *_* Igaz kicsit fura az 5 perces epizód, de meglehet szokni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #48 Dátum: 09 szep 15, 19:20:01 » |
|
én egyedül az első pár résznél örültem,hogy egy rész 5 perces,mert ott hirtelen olyan tömény volt.. xD most meg persze sajnálom,hogy egy hetet kell várjak egy ilyen kis csutkára,de megéri,mert imádom nyaaaaj és ez az új rész... xD Az elején Italy kis fotóalbumától rögtön kiborultam (engem minden nőci emlékeztetett valamelyik szövetségesre,de lehet csak túl élénk a fantáziám xD viszont az utolsó képen rögtön kiszúrtam Doitsut ) meg azok a gyönyörű krétarajzok..örültem volna,ha Russia tényleg csinál bele egy lyukat (sosem értékeltem a művészetet... xD)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 15, 21:27:12 írta TaraAkera »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #50 Dátum: 09 szep 25, 17:41:55 » |
|
a best a "KOLKOLKOL" rész a dalban xD ésésé Kaida Yuuki készülhet.... sőt már talán rég fel is vették vele Chibitlia verzióját is~ :3
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #51 Dátum: 09 szep 25, 19:41:13 » |
|
Hú ha valaki tudna adni egy linket,ahol le tudom tölteni az új ED-ket,akkor nagyon hálás lennék *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #53 Dátum: 09 szep 25, 20:52:28 » |
|
Yáy nagyon szépen köszönöm *-* mennyire vártam már, nem bírtam betelni a prew verziókkal x3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #55 Dátum: 09 okt 05, 18:51:33 » |
|
hmm tényleg kicsit elpunnyadt ez a topic...éleszsük fel xD nekem ez a két verzió a kedvencem,de legfőképpen Chinaé. háyáóóó!! x3 annyira aranyos,úgy megcsípkedném a pofikáját x3 a múltheti részhez én annyit szögeznék le,hogy nekem se tetszett túlságosan,de mivel Hetalia,ezért nem mondhatom azt se,hogy nem tetszett csak ez most elég punnyadtra sikeredett,de a képelőzetesekből én azt vettem le,hogy a mostani rész jó lesz (rawban nem merem megnézni,inkább hűségesen kivárom a feliratot xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #59 Dátum: 09 okt 05, 21:04:10 » |
|
szeressük a Linkes nénit,mert megajándékoz minket sok jó dologgal x3 banzaaaaiiiii~ Russiáról meg az a két kép...hát én eddig mindig cukinak tartottam amikor szép lila aurával KOLKOLozott,de ettől én is megijedtem nembaj,azért szeressem de én azért is megvárom a feliratot,mert nem vicces,ha nem értek semmit
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 05, 21:06:46 írta TaraAkera »
|
Naplózva
|
|
|
|
|