24 nov 24, 11:55:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 52
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Axis Powers Hetalia  (Megtekintve 152225 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
verdict
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #45 Dátum: 09 szep 14, 19:59:50 »

lol ilyenkor hétfőnként mindig jól jön a manga ismerete... így legalább tudom mit mondanak X'D

bár azért még mindig haragszok hogy Chibitalia seprűt adott HRE-nek bugyi helyett D: az sokkal viccesebb lett volna... legalábbis a mangában dőltem a röhögéstől mikor előszedte a bugyit, hogy "fogadd el ezt..." X'D
Naplózva

ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget 
Onee-sama: Syzy ikszdé
ArashiKaze
Gennin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #46 Dátum: 09 szep 14, 20:07:26 »

Fuh, mikor hazaértem, már egyből rohantam a géphez Hetaliat nézni ikszdé  A türelmetlen fejemmel azonnal meg is kerestem a fordítását  Ördögi A Romano(tényleg ő az ^^)-Ludwig jelenet valami hatalmas volt *.* Doitsu mit elszerencsétlenkedik már az olasz nyelvvel ikszdé Romanoban valahogy nem csalódtam (még mindig ugyanolyan gyáva ikszdé)
Alfred-nek láthatóan semmi művészi tehetsége nincs, a többi szövetséges állam pedig enyhe sokkot kapott... ikszdé (azért az, hogy Ivan a csákánnyal akarta szétverni a képet egy kicsit letaglózott Nevet)
Jujj ésésés Matthew is feltűnt X3

Szerk.: Jah, amúgy tényleg gáz, hogy ennyire kicenzúrázzák a részeket :/
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 14, 20:22:18 írta ArashiKaze » Naplózva

Saku
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #47 Dátum: 09 szep 15, 18:04:37 »

Én most kezdtem el nézni, de már nagyon megszerettem *_* Igaz kicsit fura az 5 perces epizód, de meglehet szokni  Mosolyog
Naplózva
TaraAkera
Akadémiai tanár
*

Ma is tanultunk valami újat gyerekek~

« Válasz #48 Dátum: 09 szep 15, 19:20:01 »

én egyedül az első pár résznél örültem,hogy egy rész 5 perces,mert ott hirtelen olyan tömény volt.. xD most meg persze sajnálom,hogy egy hetet kell várjak egy ilyen kis csutkára,de megéri,mert imádom Nevet
nyaaaaj és ez az új rész... xD Az elején Italy kis fotóalbumától rögtön kiborultam (engem minden nőci emlékeztetett valamelyik szövetségesre,de lehet csak túl élénk a fantáziám xD viszont az utolsó képen rögtön kiszúrtam Doitsut Yóóóó) meg azok a gyönyörű krétarajzok..örültem volna,ha Russia tényleg csinál bele egy lyukat Nevet (sosem értékeltem a művészetet... xD)
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 15, 21:27:12 írta TaraAkera » Naplózva

ArashiKaze
Gennin
*

« Válasz #49 Dátum: 09 szep 25, 12:35:26 »

Fuh, én magamtól sosem szúrtam volna ki Doitsu-t Nevet
A legújabb rész... *nem talál szavakat* France nagyot alakított  Pirul. Jól betámadta szegény Arthurt ikszdé  Canada pedig olyan szerencsétlen (gondoljunk csak a balesetére ikszdé)...  Nevet
Szerintem a következő rész sem lesz kutya  Hümm-hümm(feltűnik Tony ^^)

Ma végre kiadták Russia és China ED verzióját is X3 Ivan olyan aranyosan énekel (főleg mikor nevet X3) *elolvad* Yao akcentusa pedig a dal közepén (a rokonszólítgató-rész ^^") halálos ikszdé

És a legcsodálatosabb: úgy tűnik lesz Hetalia movie 2010-ben *.*

Naplózva

verdict
Kezdő Jounin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #50 Dátum: 09 szep 25, 17:41:55 »

a best a "KOLKOLKOL" rész a dalban xD  ésésé Kaida Yuuki készülhet.... sőt már talán rég fel is vették vele Chibitlia verzióját is~ :3
Naplózva

ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget 
Onee-sama: Syzy ikszdé
TaraAkera
Akadémiai tanár
*

« Válasz #51 Dátum: 09 szep 25, 19:41:13 »

Hú ha valaki tudna adni egy linket,ahol le tudom tölteni az új ED-ket,akkor nagyon hálás lennék *-*
Naplózva

ArashiKaze
Gennin
*

« Válasz #52 Dátum: 09 szep 25, 20:32:41 »

Parancsolj, a linkek: >>Russia<<; >>China<< (remélem nálad is működnek Pirul)
Naplózva

TaraAkera
Akadémiai tanár
*

« Válasz #53 Dátum: 09 szep 25, 20:52:28 »

Yáy nagyon szépen köszönöm *-* mennyire vártam már, nem bírtam betelni a prew verziókkal x3
Naplózva

Daken
Akadémiai tanár
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

~The Dark Agent~

« Válasz #54 Dátum: 09 okt 05, 16:49:47 »

Hejj de rég írtam ide..sebaj bepótoljuk..
Na szóval... először is ArashiKaze köszi a linkeket Nevet imádjuk ezt a két verziót is x333 de azt hiszem nekem az America verzió lesz mindig a kedvencem ikszdé meg France Nyelvesít
A múlt heti rész meg...hejj nagyot csalódtam..vagy én nem értettem a viccet, vagy tényleg ennyire humortalan volt...viszont America alienje nagyon tetszett ikszdé de több ilyen részből többet köszönöm nem kérek >.<#
És nem hiszem el...ilyenkor érek haza 9 óra után, várom mindig a raw verziót még akkor is ha nem értek semmit, és még mindig nincs kint Szomorú remélem a Hetaliánál nincs olyan, hogy kihagynak egy hetet..nem bírnám ki >.<#
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 05, 16:53:44 írta Daken » Naplózva

"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
TaraAkera
Akadémiai tanár
*

« Válasz #55 Dátum: 09 okt 05, 18:51:33 »

hmm tényleg kicsit elpunnyadt ez a topic...éleszsük fel Nevet xD
nekem ez a két verzió a kedvencem,de legfőképpen Chinaé. háyáóóó!! x3 annyira aranyos,úgy megcsípkedném a pofikáját x3
a múltheti részhez én annyit szögeznék le,hogy nekem se tetszett túlságosan,de mivel Hetalia,ezért nem mondhatom azt se,hogy nem tetszett Nevet csak ez most elég punnyadtra sikeredett,de a képelőzetesekből én azt vettem le,hogy a mostani rész jó lesz (rawban nem merem megnézni,inkább hűségesen kivárom a feliratot xD)
Naplózva

ArashiKaze
Gennin
*

« Válasz #56 Dátum: 09 okt 05, 20:24:12 »

Szívesen!  Pirul
Mostanában nálam is Chinaé a favorit (kíváncsi vagyok, hogy vajon lekörözi-e majd Prussia Hümm-hümm)X3 Bár alapból az egész szereplőt imádom X3 (főleg >>ebben<< a fejezetben X3)
Az előző rész nekem sem tetszett igazán smirksweat Na de a mostani *.* Fuh, már kissé reszkettem az idegtől, mire megtaláltam egy raw verziót //hát igen, az elvonási tünetek...  smirksweat//.  Nem akarok spoilerezni, szóval csak ennyit írok: Italia-chan olyan aranyooooos *.*, Russia pedig...  Ördögi Most már értem, miért félnek tőle ennyire a Balti államok ikszdé

Naplózva

Daken
Akadémiai tanár
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

~The Dark Agent~

« Válasz #57 Dátum: 09 okt 05, 20:28:41 »

Hát én Russiáról most láttam képet, és ez a hot topic msnen és hát jujj ikszdé még jobban félek tőle ikszdé
am Raw verziót hol találtál? :O mert amiket én találtam azok nem indulnak el..tudsz adni linket?^^"
(és mostantól téged hívunk Linkes néninek, mert vagy oly jó hozzánk, hogy ellátsz minket minden jóval ikszdé vállalkozást indíthatnál Nevet)
Naplózva

"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
ArashiKaze
Gennin
*

« Válasz #58 Dátum: 09 okt 05, 20:51:01 »

Természetesen!  Nevet
Parancsolj: >>klikk<<
Fuh, "Linkes néni"? Milyen megtisztelő (szerintem használni is fogom ikszdé) Nevet "Linkes Néni Fájlmegosztó KHT" jól hangzik, ugye? ikszdé
Hogy valami témába vágót is írjak: csak engem emlékeztet Italia ebben a részben Latviara? Pirul

Naplózva

TaraAkera
Akadémiai tanár
*

« Válasz #59 Dátum: 09 okt 05, 21:04:10 »

szeressük a Linkes nénit,mert megajándékoz minket sok jó dologgal x3 banzaaaaiiiii~ Nevet
Russiáról meg az a két kép...hát én eddig mindig cukinak tartottam amikor szép lila aurával KOLKOLozott,de ettől én is megijedtem  Ohh My God nembaj,azért szeressem Pirul
de én azért is megvárom a feliratot,mert nem vicces,ha nem értek semmit Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 05, 21:06:46 írta TaraAkera » Naplózva

Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 52
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins