titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #315 Dátum: 10 ápr 07, 21:17:18 » |
|
Jól tudod a Hakus részek meghatározó elemei a Narutonak ,mivel ott változott meg Naruto,lett önbizalam és döntötte el ,hogy Hokage lesz és legyőzhetetlen.Luna-san nekem nem is az ilyen vicces fillerekkel van a bajom ,mert ezeken valóban jó röhögni.Hanem az iylen semmit mondó szánalmas szöveggel megáldott filelrekkel ,mint a legutóbbi Rokubis ,most nem akarok idézni belőle ,mindenki tudja miről beszélek. Nah jó éjt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #316 Dátum: 10 ápr 08, 15:53:43 » |
|
Ja....ja titius mostmár én is rájöttem csak valahogy az is olyan filleresnek tűnt.De ettől függetlenül nekem naon tetszett ez volt az első olyan pont a Narutoban amit lélegzetfolytva izgultam végig.
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #317 Dátum: 10 ápr 08, 16:12:47 » |
|
Nekem azóta is a kedvencem közé tartozik. Engem igazából a sima fillerek nem zavartak mert nem kellett várni utána semmilyen részre, a sztori befejeződött már jött a Shippuuden. Unaloműzésnek jó volt nagyon. Most ugye ezek a fillerek feltartják a sokkal jobban kidolgozott sztorikat, melyek mozgatják a főszálakat így már eleve nehéz pozítvan hozzáállni és elkezdeni nézni. A Rokubis szerintem eléri a sima fillerek szintjét, viszont a Sanbisat akármikor nézhettem volna... Persze annak is volt jó elme méghozzá Guuren karaktere, de ennyi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #318 Dátum: 10 júl 21, 01:36:13 » |
|
Sziasztok! Én még csak a 167. résznél tartok de nagyon jók! Főleg Kakashi maszkja. na azon behaltam! A Bikochuunál sejtettem hogy nem sikerül a dolog de azért azt nem vártam volna hogy... xD Amúgy az a Madár falus egy kicsit hogy is mondjam.. érdekesre sikerült. hogy őszinte legyek nem jött be. Az élet Curry-e na ott behaltam mikor kiderült hogy véletlen belepottyant az a kis üveg összetevő... xD hehe! de legalább megtudtuk hogy Lee mindenféle piától szép és laza fejeket vág! http://media.photobucket.com/image/lee%20drunken/happy_lil_chipmunk/CrazyLee.jpg?o=88
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Psanyi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #319 Dátum: 10 aug 03, 13:57:38 » |
|
nekem is a ramenfőzős tetszett az volt sztem a legjobb
|
|
|
Naplózva
|
Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #320 Dátum: 10 aug 04, 10:02:35 » |
|
Habár a Shippus fillerek nem ütik meg a sima narutós fillerek szintjét,a legutóbbi 170-171 rész pont emiatt tetszett nekem annyira,mert 100%-ban visszaidézte a "sima naruto" feelingjét még ha csak egy filler volt is.Mindenesetre én jókat röhögtem rajta.Am a shippus fillerek közül (mostanra igaz rendesen kitőrlődött a memóriámból a történet)de mikor néztem nagyon tetszett a Sorás filler. A sanbis is jó volt,főként Guren és Yuukimaru különös kapcsolata. Most nemsokára ismételten filler részek következnek,hát ha olyan lesz mint a rokubis akkor inkább kihagyom.De ha olyasmi mint az előző akkor biztos jó lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
datango
ANBU újonc
Nem elérhető
Firma
|
|
« Válasz #321 Dátum: 10 aug 04, 10:35:24 » |
|
Habár a Shippus fillerek nem ütik meg a sima narutós fillerek szintjét,a legutóbbi 170-171 rész pont emiatt tetszett nekem annyira,mert 100%-ban visszaidézte a "sima naruto" feelingjét még ha csak egy filler volt is.Mindenesetre én jókat röhögtem rajta.Am a shippus fillerek közül (mostanra igaz rendesen kitőrlődött a memóriámból a történet)de mikor néztem nagyon tetszett a Sorás filler. A sanbis is jó volt,főként Guren és Yuukimaru különös kapcsolata. Most nemsokára ismételten filler részek következnek,hát ha olyan lesz mint a rokubis akkor inkább kihagyom.De ha olyasmi mint az előző akkor biztos jó lesz én nekem csak az nem tetszett benne, hogy ugye itvagyunk egy jó beszélgetés/csata végén és akkor hipp hopp ide berakják ezt a visszaemlékezést. na most ha úgy globál egybe nézem a narutót tehát 1-171 ig , akkor sem tudnám ide behelyezni ezt a fillert mert sehogy se jön ki, ha valami olyasmit csináltak volna hogy naruto elgondolkozik miközben nagatóval beszél és úgy illesztik be ezt a fillert valahogy akkor talán azt mondom ,hogy na mégis valahogy beillesztették , de szvsz nem illik nem pászol be ide ez a kis "filler" ...
|
|
|
Naplózva
|
-=Suiton=- "The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon." <-- c=3
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #322 Dátum: 10 aug 04, 10:50:16 » |
|
datango ebben egyetértek,de hát kell húzni valamivel az animét,és a kiváncsiságunkat fokozni.Mert így csak még inkább várjuk mi lesz ezután.Meghát viccess Szerintem az anime készítők tudják mit csinálnak,és a téma pont ide való volt.De ha máshová tették volna akkor is ugyanannyira tetszett volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
datango
ANBU újonc
Nem elérhető
Firma
|
|
« Válasz #323 Dátum: 10 aug 04, 10:55:06 » |
|
datango ebben egyetértek,de hát kell húzni valamivel az animét,és a kiváncsiságunkat fokozni.Mert így csak még inkább várjuk mi lesz ezután.Meghát viccess Szerintem az anime készítők tudják mit csinálnak,és a téma pont ide való volt.De ha máshová tették volna akkor is ugyanannyira tetszett volna. igen igen, tehát én is azt mondom , hogy nem igy hétről hétre egy részt figyelembe véve, hanem az egészet, mert egyszer csak vége lesz (remélem soha ) de akkor ha azt mondják hogy Naruto Shippuuden akkor annak egy kerettörténetnek kellene lennie (rajzfilmben) namármost ha igy össze vissza nem nagyon a témához illő fillereket bevágnak akkor az elrontja a mese "tájképét"... sztem. és télleg ide illik a filler ugymond mert most tudta meg naruto hogy a 4. volt az apja, nade hát kérlek nem tudták volna az epizód befejezése után beilleszteni szépen..
|
|
|
Naplózva
|
-=Suiton=- "The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon." <-- c=3
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #324 Dátum: 10 aug 04, 11:11:21 » |
|
Ezekszerint úgy tűnik nem. De hát ez van. OFF:nem vagyok moderátor,de tudtommal előző hsz-t nem szokás idézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Psanyi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #325 Dátum: 10 aug 04, 13:33:08 » |
|
lehetne egy fasza filler amikor az új naruto a chuunin vizsgát teszi le mert ugye ő még csak genin
|
|
|
Naplózva
|
Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #326 Dátum: 10 aug 05, 00:59:49 » |
|
Igen, 16-17 éves Sage módos, Pein verő Kyuubi idomár Naruto vs mindenki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #327 Dátum: 10 aug 05, 09:03:14 » |
|
Nem tudom,de a fillerek nem befolyásolják a történetet,mivel nincsenek benne a mangában,szal,bármennyire szeretnénk Narut chuuninként látni,fillerbe ilyen nemigen lesz.Viszont egy olyan jobb lenne,ahol összefognak egy küldetésen a Narutós csajok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #328 Dátum: 10 aug 05, 18:24:35 » |
|
Ettől függetlenül meg lehetne csinálni egy olyan fillert, amiben Naruto indul a Chuunin vizsgán. De valami okból kifolyólag nem teszi le. Így nem sértené az eredeti sztorit. Az mellékes, hogy jelen történések közepette a Chuunin vizsga lenne az utolsó, ami izgatná Narutót.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #329 Dátum: 10 aug 05, 21:02:40 » |
|
Ti találtatok valami infót az új filler történetszálról, hogy mi lesz benne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|