24 nov 23, 23:55:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fillerek  (Megtekintve 116101 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Thanatos
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

A Halál Istene

« Válasz #300 Dátum: 10 jan 18, 15:09:07 »

datango: pontosan úgy van ahogy leírtad.
Naplózva

A halál az egyetlen biztos pont az életben.
Hiei
Vendég
« Válasz #301 Dátum: 10 jan 18, 17:08:18 »

Tudunk mindegyikről valamelyik részben illetve a mangában is mondják, hogy kiket vadásztak eddig le.
Viszont nem térnek ki rá a mangában csak említik őket.
Naplózva
datango
ANBU újonc
*

Firma

« Válasz #302 Dátum: 10 jan 19, 12:49:24 »

utána olvasgattam és ha megengeditek, beteszem amiket összegyűjtöttem.
A veszett fejsze nyele az kb a 4. Faroknál kezdődött(nálam).
Tehát :
4 farkú majom.
különlegessége, hogy Tűz és Föld elemet haznál, ezekből hoz létre Lávát.
5 farkú delfin-ló keveréke. Rejtett kő falvában él. Erről ennyi infó van.
6 farkú meztelen csiga. Rejtett köd falvában él. keveset tudni szintén róla.
7 farkú bogárszerűség. Rejtett vízesés falvából, a gazdateste lány.

Talán több mint a semmi, de nemsokkal. Mosolyog Nevet
Naplózva

-=Suiton=-
"The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"
http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani
"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon."  <--   c=3
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #303 Dátum: 10 jan 19, 15:24:31 »

Ezeket mind tudtuk már és miért  fillerekhez rakod?Mosolyog
Naplózva

Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #304 Dátum: 10 jan 19, 15:45:03 »

Hát ezek közül csak a 7 farkúnak van köze a fillerhez.
Nekem erről az egészről a Köt Hét Kardforgatója jut eszembe, közülük se szerepel mind a mangában, és így az egyikből tudtak csinálni egy teljesen elcseszett filler szereplőt.
Gondolom mivel a 9 és 8 farkú van még, értelemszerű, hogy ne a 5 vagy a 6 farkú legyen még élve, hanem a 7, de szerintem pont ők rendelkeznek a legfantáziátlanabb külsővel. Meztelen csiga már volt egyszer, ami szerintem még jobban is néz ki. Utakata meg eléggé gay kinézetü, amit a buborék elem csak tovább erősít.
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #305 Dátum: 10 jan 19, 19:15:48 »

Főleg hogy Utakata a 6farkú meztelencsiga jinchuurikije.. smirksweat
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #306 Dátum: 10 feb 02, 03:18:18 »

Újranéztem a naruto utolsó fillerjét. Hát tele van epic dolgokkal, de oltári bénázásokkal lehúzzák.

Kiba a Garougát használa egy támadás kivédésére, a második támadás helyett meg visszaváltozik.

Naruto meg hát rettentő bénán szerepel nem használ semmi jutsut a legnagyobb (szánalmas) húzása egy kunai dobás.
meg puszta kézzel akarja feltkarmolni az acélketrevet hmm okos rasengannal nem lenne egyszerübb.

A főellenség meg az eredeti megszégyenítése, tele van fulos fegyókkal amik tolják a specko jutsukat meg a csakraszívást, de közben olyan bénán szerepel, hogy annál csak Narutoé volt nagyobb. Nem is csoda, hogy Gaara egyetlen támadással elintézte.

Meg anno én azt remltem, hogy Naruto is átváltozik és mekkora lett volna már, hogy Gaara és Naruto félig átváltozva neki mennek az ellenségnek. Na jó nem, mert most az van hogy Gaara elnyomja a Shukakut, de azért legalább egy piros  szemet láthattunk volna Narutotol.

Meg amikor mondja Temari Shikamraunak, hogyha Gaara átváltozik senki se állíhatja meg... Pirul hát ja kicsit beverhette a fejét . smirksweat

Ami egyedül jü volt benne az Temari nevetése (na meg persze, hogy Gaaraék szerepeltek benne)

de érdekes, hogy Gaara tanítványa szerepel a shippuudenben.

Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #307 Dátum: 10 feb 02, 03:42:24 »

Hát nem tudom az a filler ezerszer külön a Naruto shipp békás fillerénél. Sanbiból hülyét csináltak vízben van és egy ilyen nevetséges Katon justuval vissza tartotta Naruto sírva nevettem. Shizune meg a hordája pedig szerintem össze csuklott volna a sanbi chakrájától...
Ott nevetségessé tették a bijjuk erejét Narutot jól lehúzták és még a békákat is megalázták egy homokos transzfesztita békával. Arról nem is beszélve, hogy Gamakichinek adtak egy elemet ami a mangában nem is volt:D.

Én is most néztem újra a Narutot:D.
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 02, 03:43:04 írta Hiei » Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #308 Dátum: 10 feb 02, 09:56:16 »

Hiei, ha A nagyobb mint B, akkor B kisebb mint A, vagyis fordítva s lehet értelmezni az első mondatodat. xD

Hogyis monnyam inkább az volt a bajom, hogy nem hozták ki belőle a lehetőségeket.

Naplózva

Matten
Osztag Vezető
*

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #309 Dátum: 10 feb 24, 22:21:17 »

Az a durva hogy Gaara tanítványa asszem a Mangában is volt nem? Onnan szedték a fillerbe.
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #310 Dátum: 10 feb 25, 20:46:41 »

Fordítva. A sima Narutós fillerben volt benne, onnan került a későbbi mnagába. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Shiro
Moderátor

« Válasz #311 Dátum: 10 feb 26, 01:20:30 »

Akkor jó gyorsan rajzolhatott Kishi, mert a kiscsaj a sima Naruto utolsó pár részében szerepelt, aztán meg jött a Shippuuden amiben majdhoy nem az elején szerepelt. (s ezek a részek már manga szernt voltak)
Csak tudnám hogy akkor miért gond, hogy az anime beelőzi a mangát? Kishi bármikor tud előnyt rajzolni. Vagy nem? xD

Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #312 Dátum: 10 feb 28, 20:54:51 »

Ja, bocs. ^^"
Kiment a fejemből a manga. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #313 Dátum: 10 ápr 06, 11:03:38 »

Őszintén nem értem az uncsitesómat,mert ő azt mondta hogy ő ki szokta hagyni a fillereket.
Pedig sztem tényleg kell hogy néha letérjunk a történet fő vonaláról, hogy hátradőljünk és szétröhöghessük az agyunkat. smirksweat Nevet
Legalábbis én néhány fillerneél majd leestem a székről,azt a részt naon bírtam mikor Narutora tapadt egy Onbu nevű állatka,és utána mindenki rettegve menekült előle,még Hinata is,bár volt vele egy fázis,ami haláli volt.Még Tsunade nagyi is tökre kiakadt,az meg kéz volt mikor a végén mindenki hátán ott csücsült egy kis Onbu.
A másik amivel hasonlóan
vagyok az az a rész mikor Shinoval Naruto elmegy egy temetésre ahol ki kell bírniuk röhögés nélkül a végrendelet érdekében.De  Shinonak valami nyavalyát kavartak a rizsébe és életemben először és utóljára röhögni láttam.Végül Naruto ment el helyette,de ott olyanokat csináltak! Narutónak gratula, mert hogy én majdnem meghaltam az biztos!(mármint a röhögéstől)
Persze a végén kiderült hogy az egésznek nem  volt semmi értelme.
Amiket még nagyon szerettem  a fillerekben azok a NaruHinás fázisok voltak,az a csaj,nem értem hogy lehet ennyit bénázni egy
fiú miatt.De talán pont ezért ő az egyik kedvenc szereplőm.
De persze néhány filler egy kicsit depisre sikeredett például az elején a Haku + Zabuzás de amúgy egy- két szörnyen erőltetett filleren kívül nagyjából mindegyiket bírtam.
A Shippudenben már csak depis fillerek voltak( legalábbis eddig )másrészt én csak úgy szeretem nézni őket ha egyszerre láthatom
egymás után az összeset és nem kell rá hetekig várni mint a mostani rokkubis fillernél,(bár ez mondjuk az én hibám mert túl gyorsan befaltam a részeket.)Meg úgy valahogy az egész Shippudennek van egy amolyan "mindjárt fejbelövöm magam" Felakaszt feelingje.
Mostmár a mangát is kénytelen vaok olvasni,és ahogy elnézem lehet hogy ég 2012-ben sem fogják befejezni.( mármint az animét tuti hogy nem) Szomorú
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #314 Dátum: 10 ápr 07, 20:57:05 »

Lehet hogy én tudom rosszul, de szerintem a Haku&Zabuza részek azok a mangában is benne voltak Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins