Őszintén nem értem az uncsitesómat,mert ő azt mondta hogy ő ki szokta hagyni a fillereket.
Pedig sztem tényleg kell hogy néha letérjunk a történet fő vonaláról, hogy hátradőljünk és szétröhöghessük az agyunkat.
Legalábbis én néhány fillerneél majd leestem a székről,azt a részt naon bírtam mikor Narutora tapadt egy Onbu nevű állatka,és utána mindenki rettegve menekült előle,még Hinata is,bár volt vele egy fázis,ami haláli volt.Még Tsunade nagyi is tökre kiakadt,az meg kéz volt mikor a végén mindenki hátán ott csücsült egy kis Onbu.
A másik amivel hasonlóan
vagyok az az a rész mikor Shinoval Naruto elmegy egy temetésre ahol ki kell bírniuk röhögés nélkül a végrendelet érdekében.De Shinonak valami nyavalyát kavartak a rizsébe és életemben először és utóljára röhögni láttam.Végül Naruto ment el helyette,de ott olyanokat csináltak! Narutónak gratula, mert hogy én majdnem meghaltam az biztos!(mármint a röhögéstől)
Persze a végén kiderült hogy az egésznek nem volt semmi értelme.
Amiket még nagyon szerettem a fillerekben azok a NaruHinás fázisok voltak,az a csaj,nem értem hogy lehet ennyit bénázni egy
fiú miatt.De talán pont ezért ő az egyik kedvenc szereplőm.
De persze néhány filler egy kicsit depisre sikeredett például az elején a Haku + Zabuzás de amúgy egy- két szörnyen erőltetett filleren kívül nagyjából mindegyiket bírtam.
A Shippudenben már csak depis fillerek voltak( legalábbis eddig )másrészt én csak úgy szeretem nézni őket ha egyszerre láthatom
egymás után az összeset és nem kell rá hetekig várni mint a mostani rokkubis fillernél,(bár ez mondjuk az én hibám mert túl gyorsan befaltam a részeket.)Meg úgy valahogy az egész Shippudennek van egy amolyan "mindjárt fejbelövöm magam"
feelingje.
Mostmár a mangát is kénytelen vaok olvasni,és ahogy elnézem lehet hogy ég 2012-ben sem fogják befejezni.( mármint az animét tuti hogy nem)