|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #61 Dátum: 09 okt 26, 22:36:47 » |
|
Én is elkezdtem olvasni, és hát mit mondjak.... egyszerűen elképesztően jó Tipikusan olyan manga amiből 90% hogy lesz anime. Most jelenleg US alapján olvasom, de lehet nekikezdek az angolnak, mert megöl a kíváncsiság
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #62 Dátum: 09 okt 30, 20:37:42 » |
|
Kagetora az egyetlen, akinek esélye van Junas ellen - ahogy elnézem, a csávó komolyan veszi a bizniszt...
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #63 Dátum: 09 nov 23, 20:05:35 » |
|
Hoppá! Grana tényleg nem egy piti kis kezdő!
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #64 Dátum: 09 nov 23, 20:17:00 » |
|
Hát tényleg nem, de Miroku nála is erősebb ^^ Amúgy kár volt dupla hsz-et írnod, jobb lett volna ha szerkeszted.
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #65 Dátum: 09 nov 23, 20:35:43 » |
|
Jól vettem ki, hogy Miroku mások lelkét ellopva gyógyul?
|
|
|
Naplózva
|
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #66 Dátum: 09 nov 23, 20:47:26 » |
|
Hát, nagyon úgy tűnik Bár az is igaz hogy még a harc elött tette beléjük a magokat, szóval ha azok nincsenek akkor nem biztos hogy nyer.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #67 Dátum: 09 nov 25, 13:35:35 » |
|
Na, most már legalább tudom, hogy vesztette el Grana a fél szemét.
Azért Amagai képessége nem kicsit alattomos. Még védekezni sem nagyon lehet ellene (kivéve talán Psi-törő képességekkel).
|
|
|
Naplózva
|
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #68 Dátum: 09 nov 25, 15:33:59 » |
|
Hát igen, talán Melchsee's door el tudja nyelni, de már abba se vagyok biztos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #69 Dátum: 10 ápr 17, 09:39:09 » |
|
A Zone Diver most meghalt vagy csak a Psi-t törte meg Shao?
|
|
|
Naplózva
|
Naruto X Hinata fan
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #70 Dátum: 10 ápr 17, 17:19:06 » |
|
Akit esetleg érdekelne: a VIZ Media megvette a jogokat, szóval hamarosan - mondjuk úgy fél év múlva - elkezdik kiadni a mangát angol nyelven.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #71 Dátum: 10 ápr 18, 09:04:20 » |
|
Hmmm én igazán egy animésítésnek örülnék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WTF
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #72 Dátum: 10 ápr 27, 20:16:46 » |
|
már sok-sok mangát olvastam, de ez nekem naon fura. 1.ahhoz képest h jump manga eléggé nagy hangsujt fektetnek a karakterek gondolataira(mármint a mangaka) 2.van benne azért action rendesen most az egyik szemem sír a másik nevet ezek kettősérzések(de ikább jók mint rosszak)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nolly
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #73 Dátum: 10 jún 05, 19:29:05 » |
|
Előző hszt nem idézünk! Moderátor
Ez miért lenne baj?... Na mindegy. Egyébként imádom ezt a mangát. Az legelejét magyarul olvasam, 10. chaptertől viszont már angolul. Fergeteges alkotás, izgatottan várom az anime verzióját, ha csinálnak belőle (Japánban tudtommal elég nagy a népszerűsége... És figyelembe véve, hogy a legtöbb mangából 2-3 év múlva csináltak anime verziót, valószínűleg a Psyrenben is most jött el az idő, hogy rákapjon egy stúdió, és hopp - legyen anime verziója. Remélem a Toei lesz az ). A kedvencem Ageha és Kabuto (főleg a macsekos pofáját bírom). A női karakterek közül meg egyértelműen Fuu-chan Alias Frederica, ha valaki nem tartana ott. Legfőképp a jövőbeli verzióját bírom, de kicsiként is nagy forma. Tipikus olyan karakter, akinek Hirano Aya hangját kéne megkapnia, ha lenne anime verzsön xD Az új fejezet nagyon jó volt. Szegény Shao... Pedig őt is nagyon-nagyon bírom. No meg Kylet. A "gyerekek" közül egyébként csak Mariet nem szeretem. Sem a jövőben, sem a jelenben. Enyhén kifejezve nagyon irritál a csaj
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 06, 08:54:26 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #74 Dátum: 10 júl 03, 22:26:41 » |
|
Szerintetek kik a "végső harc" párosai? Szerintem: - Miroku vs. Ageha - Grana vs. Hiryuu & Marie (Matsuri, ha befutna) - Junas vs. Amamiya (Kagetora, ha megjön) - Uranos vs. Fuu - Shiner vs. Kabuto - Vigo vs. Shao - Caprico vs. Oboro - "Bonfire" vs. Ian + Van (mert csak )
|
|
|
Naplózva
|
Naruto X Hinata fan
|
|
|
|