Beni-kun
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Akkor jó egy fánk ha utána nem jár a pofánk!
|
|
« Válasz #1170 Dátum: 12 jún 14, 18:38:16 » |
|
Én azt nem értem hogy lehet hogy mondjuk naruto harcolt egy tavon és elájult de mikor legközelebb mutatták hogy magához tér még mindig a víz felszínén lebegett. Hogy a faszba tudja még fenntartani magát ha már elájult?
|
|
|
Naplózva
|
\"Miénk a nukleáris óriások és az érzelmi csecsemők világa. Többet tudunk a háborúról mint a békéről, többet a gyilkolásról, mint az életről.\" Omar Nelson Bradley (amerikai tábornok a második világháborúban és a koreai háborúban)
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1171 Dátum: 12 jún 14, 19:07:36 » |
|
Ha te úszol hogy tudod magadat fent tartani? Egy ideig lebegni fogsz, a vízi hulla is fent tud maradni, nem (bár az túlzás)?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beni-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akkor jó egy fánk ha utána nem jár a pofánk!
|
|
« Válasz #1172 Dátum: 12 jún 14, 19:12:27 » |
|
Ugye megérted ha sztem ez a válasz nem valami kielégítő.
|
|
|
Naplózva
|
\"Miénk a nukleáris óriások és az érzelmi csecsemők világa. Többet tudunk a háborúról mint a békéről, többet a gyilkolásról, mint az életről.\" Omar Nelson Bradley (amerikai tábornok a második világháborúban és a koreai háborúban)
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1173 Dátum: 12 jún 23, 13:08:54 » |
|
Én azt nem értem hogy amikor szinte fizikailag halálos sebet szerez naruto hogy mértnem hal bele... Amikor a vér börtöne részben Muku a szörny átszurja a csajt meg narutot,és hasa nincs de még mindig ugyanugy tud harcolni meg a csaj is..És utána 10 percre meg elkezdi gyógyitani tsu+sakura öket a csajnak nagyon mély a sebe...És átadja az életet narutonak , ez mind szép és jo de ugyanugy átlett szurva narutonak a hasa mint a csajnak .. De persze megtudták gyógyitani narutot,pluszba nem volt neki sebe,naruto tiszta lyukas kellet volna hogy legyen de csak egy feketeség volt a hasa és amikor meggyógyitotta akkor is csak egy fekete folt volt a hasa.(lehet hogy csak cenzúra képp,nem lehettett olyan durván ábrázolni)...xD erről ennyit.Dehát ez a főhös sorsa:) (Hogy mindent túlél)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 23, 13:11:25 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #1174 Dátum: 12 jún 23, 13:21:37 » |
|
A Kyuubi-nak is köszönhet mert az is gyógyítja. Ő nélküle nem biztos, hogy túl élte volna.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1175 Dátum: 12 jún 25, 07:33:27 » |
|
dreamfolow:
A mozikat ne vedd figyelembe. Azok sokszor tele vannak bakikkal. Csodálom, hogy a japánokat nem zavarja, pedig ez az ő "nemzeti sportjuk"...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1176 Dátum: 12 jún 26, 09:02:34 » |
|
Dream: Az Uzumakiknak van a legnagyobb életerjük, és kitartásuk.Tán ezért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1177 Dátum: 12 jún 26, 10:53:13 » |
|
Azt értem...De ugyanakkorát kapott mint a csaj mind2-en kifeküdtek,utána persze csak naruto éri túl,meg a fekete foltról is szó volt,hogy amikor megsebezte akkor is fekete folt volt a hasa helyén ahelyett hogy lyukas lett volna,meg utána is amikor meggyógyitották .. Szerintem Chakra válasza illik ide. Még 1 baki,naruto átváltozik inová (ino princess) és ugye amikor vizelnie kellet hát láttuk hogy a nemi szerve nem változott át ,ez hogyan lehet?xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 27, 07:32:22 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1178 Dátum: 12 jún 28, 07:10:51 » |
|
Ezt most komolyan kérdezed vagy csak poénkodol?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
iamhated
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1179 Dátum: 12 jún 28, 11:22:10 » |
|
Charka kérlek fuss neki még egyszer, vagy gondold át Sztendápba nem jutnak be a meg nem értett kis menőmanók és ide tévednek pontosan 2012 júniusával, vagy a világvége előtt akarja felfedeztetni magát, vagy a Június a kulcsfigura a háttérbe, és az iskolák végeztével vannak " nem eltiltva a géptől ", általánosba még azért ciki megbukni mert gép előtt ül az *utista Téma címe bakik, fórum baki.
|
|
|
Naplózva
|
salala ~ Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1180 Dátum: 12 jún 28, 11:51:23 » |
|
A kérdése egy akkora epikus bukta volt, hogy mást nem nagyon lehetett válaszolni rá. Csak feltételezem, hogy észreveszi magát. Habár... ^^" De nem baj, nem csak Madara tudja elvenni az öccse szemeit, én is tudok részleges vakságot okozni... fórumvakságot. Vagy ha kell, akkor bizonyos emberek számára láthatatlanná tudom tenni a fórumot. ^^
De ezt ne itt folytassuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #1181 Dátum: 12 jún 28, 21:07:29 » |
|
Még 1 baki,naruto átváltozik inová (ino princess) és ugye amikor vizelnie kellet hát láttuk hogy a nemi szerve nem változott át ,ez hogyan lehet?xD
Én úgy hallottam, hogy a henge no jutsu csak "külső" alakváltás, tehát ha medve leszel, akkor nem leszel több mázsa, és ha macskává változol, akkor nem lesznek karmaid. Kicsit nehéz lehet elképzelni, de így van.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1182 Dátum: 12 jún 29, 03:04:01 » |
|
Nincs így. Kiba meg Akamaru kétfejű kutyás cucca is henge.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1183 Dátum: 12 jún 29, 05:04:12 » |
|
Huh... Az Ino-s átváltozás és a "Naruto vizelve zuhan le a tetőtől" dolog csak egy poén volt. Pedig azt hinné az ember, hogy átjön a vicc. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|