memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #90 Dátum: 07 dec 10, 20:07:14 » |
|
Nja hosszas munka után ráleltem erre a furcsaságra: ez az eredeti japán anime Ez a manga Na még egy furcsaság ugyanazokban a részekben (naruto VS. Neji) a vizsgáztató is más, meg a stílusa főleg, nem tudom, hogy fejből rajzolják-e az animet, de úgy látszik ui.: sztem kis képben is látszik a lényeg, de ha nem akkor felhívom a figyelmet a pecsétre a homlokon
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 10, 20:08:33 írta memoryan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #91 Dátum: 07 dec 10, 20:11:41 » |
|
Egy tipp: Talán egy horogkeresztet nem akaratak egy egész világ számára bemutatott animében mutogatni. A 3. forduló vizsgáztatója pedig ugyanaz a fejkendős, hátul hordom a homlokvédőt, fogpiszkálót rágcsáló ürge. Csak az enimében kicsit "jobban" meg van rajzolva
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 10, 20:22:36 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #92 Dátum: 07 dec 10, 20:23:18 » |
|
Nah igen, de hamár a nyugat úgy is vagdossa az animét, akkor nem tök mindegy?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yupi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Pein is Invincible
|
|
« Válasz #93 Dátum: 07 dec 11, 10:51:22 » |
|
Szted a 2. világháborút ki szívta meg nagyon ha nem a japók ? ez kicsit Off.. de igaz az amit chakra írt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #94 Dátum: 07 dec 11, 16:42:17 » |
|
Nja hosszas munka után ráleltem erre a furcsaságra: (...)
ez nem baki, ez egy afféle "cenzúra". csak nem felejtették el, hogy mi van neji homlokán, mire kijöttek ezek a részek az animében
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #95 Dátum: 07 dec 11, 18:59:17 » |
|
Igen, igen már 3-an írtátok le, bocsi De a vizsgabiztos akkor zavar Egyébként gondoltam, h szándékos volt, mert nem az írtam, hogy baki/hiba hanem azt, hogy furcsaság
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 11, 19:00:22 írta memoryan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #96 Dátum: 07 dec 11, 22:03:43 » |
|
hmm nekem viszont feltünt mikor vissza néztem Neji vs Narutot mikor elzárja Naruto tenketsuit és elkezd felállni már majdnem feláll feljesen azt amikor vissza megy rá kép újra fekszik és elkezd felállni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #97 Dátum: 07 dec 12, 19:28:53 » |
|
Srácok ti a kákán is csomót kerestek? Az alkotók is emberek! Bár nem azt mondom hogy felesleges a topic. A baki is belefér a naruto-ba. (Nem a témát kívánom kritizálni, csak véleményem írom le.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 12, 19:32:08 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #98 Dátum: 07 dec 12, 20:25:21 » |
|
Jogos amit mondasz, de például én a bakikat mint poénokat keresem. Hogy a többiek hogy vannak vele, az más kérdés.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 12, 20:35:02 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #99 Dátum: 07 dec 12, 20:31:57 » |
|
Jó az hadd maradjon nem érti félre senki egyébként én is poén kedvéért keresek csak bakikat mer néha tök jót lehet rajta mulatni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #100 Dátum: 07 dec 13, 02:02:54 » |
|
"Sima" Naruto anime 65. rész, 17:38 Mielőtt a fű shinobik "meg akarják győzni" Gaarát, hogy veszítsen Sasuke ellen, Gaara arcából csak a szemek vannak megrajzolva: http://i5.tinypic.com/6x9v50z.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #101 Dátum: 07 dec 13, 13:08:42 » |
|
Szeeeeegény... És milyen h*lyén néz ki... :-X
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #102 Dátum: 07 dec 13, 18:54:18 » |
|
Tényleg durva baki! Általában nem szoktam észrevenni a bakikat, mert nem azokat keresem, de ez még anno amikor ezt a részt néztem nekem is feltűnt! Na egy baki a legújabb anime részből hogy mindenki örüljön! : Az ál Sasori mikor Kabuto-val beszél összeráncolja a szemöldökét. Elvileg ő egy báb, nincsenek arcizmai. ???
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 13, 22:56:53 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #103 Dátum: 07 dec 17, 20:45:28 » |
|
Egy tipp: Talán egy horogkeresztet nem akaratak egy egész világ számára bemutatott animében mutogatni. A 3. forduló vizsgáztatója pedig ugyanaz a fejkendős, hátul hordom a homlokvédőt, fogpiszkálót rágcsáló ürge. Csak az enimében kicsit "jobban" meg van rajzolva De a horogkereszt eredetileg nem a ... hanem egy vallásban van benne csak aztán átvették a tudjátok hogy kik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|