Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #870 Dátum: 10 júl 14, 12:53:26 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 14, 12:59:53 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #871 Dátum: 10 júl 14, 13:02:10 » |
|
Én is találtam. Kakuzu a Shippuuden 84. részében még azelőtt visszaváltozik a Vasbőr külalakból, mielőtt Kakashi leszúrná a Raikirivel. Pedig pont az a lényege az egész jelenetnek, hogy Kakashi azért tudja leszúrni Kakuzut, mert a Raikiri villám eleme üti a Vasbőr jutsu föld elemét. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/333/18Tipikus anime baki..
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #872 Dátum: 10 júl 19, 23:55:49 » |
|
És még néhány baki: Amikor Tobi megtámadja Konohát, még rövid a haja, olyan mint jelenleg is. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/502/13Majd nem sokkal később, amikor Itachival lepaktál, már rohadt hosszú a haja. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/400/10Tobi fodrásza pénzes ember, az biztos.. Anime, 88. rész: 15:10-nél kb 10 másodpercig "kilóg" Kakuzu Fuuton maszkja a helyéről. Ugyanebben a részben, 19:30-nál pedig szintén Kakuzunak s*ggig lóg a haja. Pedig épphogy vállig érő neki. Anime, 78-79. duplarész: 27:22-től 28:00-ig Hidan feje egyszercsak eltűnik. Ez pedig nem annyira baki, csak egy kis érdekesség, hogy Kishi még picit másabban képzelte el Hidant: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/255/15
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #873 Dátum: 10 júl 20, 00:00:53 » |
|
Ez nem feltétlenül Hidan. Kakuzu, mint tudjuk, elfogyasztott egy pár társat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Don't mess...with the Uchiha
|
|
« Válasz #874 Dátum: 10 júl 20, 00:02:33 » |
|
Tobi haja nem baki Mikor megtámadja Konohát Sasuke újszülött, amikor Itachi lepaktál Tobival Sasuke már legalább 8-9 éves , ennyi idő alatt meglehet növeszteni a hajat, aztán most megint lenyírta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #875 Dátum: 10 júl 20, 08:59:19 » |
|
Sasuke 7 éves volt az uchiha mészárláskor. Amúgy az igaz, hogy addig megnöveszthette a haját Tobi bácsi, de azért nekem böki a csőröm, hogy ennyit változtatja a hajhosszát.xD
STM: Animében, ugyanebben a beszélgetésben tisztán kivehető, hogy Hidan az a krapek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #876 Dátum: 10 júl 20, 14:25:54 » |
|
... STM: Animében, ugyanebben a beszélgetésben tisztán kivehető, hogy Hidan az a krapek.
Mit mondjak erre.. anime. Látták, hogy Kakuzu társa Hidan, "há akkor ide is őt rajzoljuk, me ő az". Hmmp. Szerintem ez esetben ezt simán anime manga különbségnek foghatjuk fel, azzal, hoyg ott itt már Hidan volt, vagy anime-bakinak. Persze itt meg bejön az a tényleges baki, hoyg Deidaráról valahol modnták (ha jól emlékszem) , hogy ő a legújabb tag, de Kakuzu társait ott nem igen vették számításba, pedig ezek szerint Dei tagsága óta legalább kettő új volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 20, 14:31:43 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #877 Dátum: 10 júl 21, 00:00:20 » |
|
Ez már kicsit off, de okulj, STM!^^ http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/329/12Jobb alsó képkocka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheSky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
T h e S k y
|
|
« Válasz #878 Dátum: 10 júl 21, 00:07:18 » |
|
Ha a 2. legújabb Tobi után akkor ő a 3. legújabb tag
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #879 Dátum: 10 júl 21, 00:10:33 » |
|
Értelmezd még egyszer azt a mondatot. Ő a 2. legújabb, az 1. legújabb tag után, aki Tobi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheSky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
T h e S k y
|
|
« Válasz #880 Dátum: 10 júl 21, 00:18:45 » |
|
Ténleg valamit félreolvastam Már este van xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #881 Dátum: 10 júl 22, 10:36:44 » |
|
Danke schön! Akkor valami roszsul rémlett, midnegy, az eredeti kérdéshez ennek nincs nagyon köze. De akkor honnan vettem én ezt Dei'-el kapcsolatban....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #882 Dátum: 10 júl 22, 11:33:35 » |
|
amúgy az akár még lehet is Hidan, csak mondjuk nem volt ideje reggel a gyűlés előtt, és épp nincs hátranyalva a haja. : D
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #883 Dátum: 10 júl 22, 23:13:51 » |
|
én eddig csak egy bakit találtam: az hogy kankuro-nak mindig másmilyen minta van az arcán az animében. pl.: amikor dei és gaara harcolnak, és egyszer ilyen egyszer olyan minta van az arcán. (shippuuden eleje)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Don't mess...with the Uchiha
|
|
« Válasz #884 Dátum: 10 júl 22, 23:17:52 » |
|
Nem baki, egyszerűen csak mást fest fel magának mindig gondolom a chunin vizsga alatt is másolt neki aztán mikor sasuke incidenskor jöttek akkor is utána a shippuu elején is más és még a mangában legutóbbi feltűnésekor is más azt hiszem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|