Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #855 Dátum: 10 jún 29, 20:36:26 » |
|
énis most jöttem rá egy tök jó kis bakira!
Sakura hogy a francba lett chuunin?tudtommal az induláshoz 3 fős csapatok kellenek.Ugye Naruto Jiraiya-val volt,Sasuke meg Marcsinál keménykedett...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 08, 21:12:59 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #856 Dátum: 10 jún 29, 20:42:13 » |
|
Csatlakozhatott valakihez, vagy lehet hogy vizsgánként változik, vagy akármi... eltelt két év. Ha évente vizsga, és mondjuk ketten megbuktak az első vizsgán + Sakura az máris 3 fő.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
seeway
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #857 Dátum: 10 jún 29, 20:44:44 » |
|
Ez azért nem akkor vagyis úgy értem, történhetett az hogy alkottak egy csapatot a vizsga időszakára valakikkel...
|
|
|
Naplózva
|
... ...
|
|
|
Meroko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Itachi fan
|
|
« Válasz #858 Dátum: 10 jún 29, 20:44:57 » |
|
vagy beállt Shika helyére, mert ő ugye megkapta a chunin rangot már az rendes Narutoban is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #859 Dátum: 10 jún 29, 21:23:37 » |
|
de azok nem csapatok xD az 3 idegen emberke xD meg tényleg ebből a szempontból Ino-Chouji se lehetett volna chuunin.meg ilyet lehet hogy mivel nincs csapattársam beállok máshoz?xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #860 Dátum: 10 jún 29, 21:27:39 » |
|
Összehaverkodhattak, Shika kiesett, Ino-saku-cho csapat nem elképzelhetetlen. De mint említettem, egyáltalán nem biztos, hogy a következő chuuninvizsgán is feltétel volt a 3-fős egységek.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #861 Dátum: 10 júl 02, 21:28:15 » |
|
Moderátor: Sok hozzászólás törölve. Az anime kivitelezésében fellelhető morbidságok nem bakik. ^^ Ide csak a valódi hibák jöjjenek.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #862 Dátum: 10 júl 03, 09:29:14 » |
|
Bocsi, de a paines dologhoz hozzáfüzném, hogy pain 3 teste látszódott a dobozban amikor a genjutsuan voltak. Nem volt 6 test + nagato, csak a 3 test.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #863 Dátum: 10 júl 03, 19:48:22 » |
|
persze mert Jiraya, csak ennyit látott akkor még, vagy egyszerűen csak a plot miatt, hogy nem akarták akkor még lelőni, hogy van még 3 másik és, hogy azt higgye az olvasó pár pillanatig, hogy győzött Jiraya nagy nehezen. Ez szerintem továbra sem hiba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #864 Dátum: 10 júl 03, 19:53:02 » |
|
Nem azért írtam, mert feltétlenül baki, hanem azért, mert a genjutsu csak arra a 3 painre hatott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #865 Dátum: 10 júl 03, 20:15:30 » |
|
A legújabb részben (shippu 167 ) Naruto amikor tépi le a pecsétet fel van húzva a cívzár a pulcsiján aztán már nincs
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #866 Dátum: 10 júl 08, 01:15:58 » |
|
Én a mangából mutatnék egy bakit http://beta.onemanga.com/Naruto/464/13/A jobb alsó panelen(képen) Kankuro homlokvédőjén a homok falu(sunagakure) helyett a felhő falu(kumogakure) emblémája van. -Valószínűleg Kishimoto felülről lefelé rajzolta a paneleket és a fölötte lévő panelen egy Kumo-i csóka van, úgyhogy szerintem bekeveredett
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 08, 01:17:44 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #867 Dátum: 10 júl 08, 01:30:39 » |
|
Homlokvédő bakik amúgy nem ritkák, volt hoyg például Pein is Konohai homlokvédővel futkosott, de ez szép fogás.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 08, 01:31:21 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #868 Dátum: 10 júl 08, 20:40:27 » |
|
Szerintem meg az simán lehet egy kicsit összenyomott Sunagakure jel.xD Végülis kicsit le van bólintva Kanki feje. De ha már fejpánt: http://beta.onemanga.com/Naruto/323/11/Alsó kép.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #869 Dátum: 10 júl 09, 17:05:57 » |
|
Igen, csak ezzel az a baj, hogy még a Gaara elleni harc közben megrövidült neki.xD
Időközben találtam egy bakit az animében. A Shippuuden 152. részében, amikor kiszívja az Akatsuki a Rokubit, az a Gedou Mazounak azt a szemét foglalja el, amely a 17. részben már be van jelölve.
Gondolom akkor még nem volt tervben a Rokubi filler.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 09, 22:08:35 írta Dant-C »
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|